wooferai Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pożegnanie I odjechal w siną dal....na pożegnanie zostawił mi po sobie całe 1350 zlotych....Kymco Xciting 500 ABS - 2011 R.
dr.big Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Aj tam, jakiś kowal się zajmie i pewnie niedługo pojawi się na otomoto jako "rodzynek" i "okazja" ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2014 Aj tam, jakiś kowal się zajmie i pewnie niedługo pojawi się na otomoto jako "rodzynek" i "okazja" ... ... i jeździł nim niepalący dziadek w niedzielę do kościoła (choć z niepalącym dziadkiem, to nie przesada).
wooferai Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ale żal w sercu jak go z Wojtkiem pomagaliśmy do środka busa dziś wsadzić. Wpychamy go tam tyłem go tam przednie koło zablokowane, szyba o krawędź dachu z lusterkiem zahacza. To mówimy że nie wejdzie, a on że wejdzie, pchać panowie, pchać. No to wszedł, a że za nisko to buch go na bok. Jest dobrze słyszę. Patrzę na Kymco i smutno mi. On na tej ładnej stronie leży w aucie, nosz kurna, jak tak można.... Jak by wiedział, że dziś ostatni dzień na zwolnienie miejsca garażu dla bordowego króla... Choćbym pomieścił je dwa nawet. Ale wolał się usunąć...odejść...chlip... Tak jak piszesz Bigu, cud miód rodzynek za jakiś czas na otomoto pewnie będzie. No dobra, czas kończyć, bo zaraz wpuszczają do samolotu. Muszę jeszcze Marka zabrać z baru, bo kto by przypuszczał, że bez Zosi to on winko tak lubi. :-) Wizz Air 20:00 SZZ Szczecin Stamtąd pociągiem albo autem do stavanger.
wooferai Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Niestety pada śnieg. Musieliśmy wynająć furgona. Ale dajemy radę.
Burgerman Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Muszę jeszcze Marka zabrać z baru, bo kto by przypuszczał, że bez Zosi to on winko tak lubi. :-) Nie pisz o upodobaniach Marka, bo Zosia już go nigdzie nie puści. Ładna sztuka, a ten kolor super.
Jurek_mwo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Arku Gratuluję nabytku,niech służy tobie jak najlepiej:)
burgifan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jest przepiękny ! Kolorek oczywiście jak dla mnie najładniejszy. Super ! Nareszcie pojeździmy 650-tką
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 No wreszcie nie czuję się w grupie samotny Piękny okaz. Gratulacje...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2014 Bardzo ładny, rzadko można spotkać Burka w tym kolorze. Gratulacje :clapping:
wooferai Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. To już koniec zwariowanej wycieczki po 2oo. Burek już stoi w garażu. A ja...chyba pójdę zaraz spać. :-) Jeszcze zszedłem do garażu, pomachałem szybą i lusterkami...ech... Dobranoc. :-))
burgifan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 I tak wiem że nie będziesz spał tej nocy, no... chyba ze w garażu
wooferai Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 haha...chyba masz rację ..hihihi... ale zapodałem małe znieczulenie, więc może zasnę zanim znów wrócę do garażu...heh
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 Arek, jak Ty wytrzymasz do rozpoczęcia sezonu?
wooferai Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 Artur, sam nie wiem....:-) Spać nie mogę...choć śpiący już jestem na maksa..." :-) Najchętniej zszedłbym do garażu i pojechał w siną dal...
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 A nie mówiłem że "pojechany" Gość? Gratuluję zakupu i wielu pozytywnych wrażeń Ci życzę!
dr.big Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Gratki i ciesz się z zakupu, bo naprawdę na niego zapracowałeś . PS. Ale nie przyszedł łatwo, dlatego będzie bardziej doceniony .
wooferai Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Hm..dzięki wszystkim... Łatwo nie było. Tylko wkurza mnie, że pogoda do bani i burek stoi se w garażu. A ja....posiedziałem dziś na nim w garażu, z 10 minut na włączonym silniczku.... skacząc po 20-40 centymetrów do przodu...i tyle mojego na razie...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 To teraz czas na zmianę Twojego logo. Już nie Kymco
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wooferai... dziś słoneczko nawet widać, to chyba wytoczysz maszynę na małe kółko... Ciekawy jestem wrażeń z jazdy nowym nabytkiem
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2014 Oczywiście, a jak myślicie, dlaczego jeszcze nic dziś nie napisał na forum? (pomijam posta o 1:00 w nocy) ;-). Pewnie pognał już do Goleniowa, albo gdzieś za miedzę. Ciepło nawet, spokojnie da się jeździć.
qszysiek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Oczywiście, a jak myślicie, dlaczego jeszcze nic dziś nie napisał na forum? (pomijam posta o 1:00 w nocy) ;-). Pewnie pognał już do Goleniowa, albo gdzieś za miedzę. Ciepło nawet, spokojnie da się jeździć. "Goleniów lub za miedzę" znając kreatywność Kolegi to on może spogląda już na Giewont.
Rzelu Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Możliwe też, że w garażu nie ma internetu. A w garażu zapewne mieszka, odkąd Szanowna Małżonka dostrzegła skalę zakupionego skutera.
wooferai Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Złapałem dziś chwilkę wolnego i już prawie, prawie miałem wyskoczyć na małą rundkę, kiedy zaczęło padać. To wieczorkiem uchyliłem drzwi od garażu i popyrkałem tak z 10-15 minut, kiedy....włączył się alarm czadu w piwnicy... To się dopiero zdziwiłem i chyba jednak koniec z tym pyrkaniem w garażu. Poczekam na chwilę wolnego i bezdeszczowego kawałka dnia w tym przedświątecznym szale. Może się uda. :-)
Rekomendowane odpowiedzi