Elvis Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Urbi ... Wojtek ... Ale Tobie, posiadaczowi motokoca się dziwię ... powinieneś śmigać cały rok zamiast zamykać sezon z końcem listopada ... Ehhhh ... gdzie ci twardziele na swoich maszynach i w motokocach ... gdzie ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2014 Elvis... Mirek... Owszem jestem posiadaczem motokoca, ale używam go dla komfortowej jazdy w zakresie temperatur od + 8oC do + 18oC... Chociaż zdarzyło mi sie w listopadzie jechać do pracy, kiedy termometr rano wskazywał temperaturę 1-2oC... Nie wiem dlaczego, ale u nas w Polsce jest takie przekonanie, ze motokoc powinno sie używać kiedy temperatura spadnie blisko zeru lub poniżej...?!? A w krajach Europy Płd. tj. jak Włochy, Francja czy Hiszpania, gdzie gro skuterów wyposażonych jest w motokoce, używają ich już od września do kwietnia a nawet maja, a niektórzy to wogóle nie demontują, czyli w temperaturach od nawet + 20oC w dół... Osobiście maxiskuter traktuje jako swoją zabawkę i wyznaje zasadę jazdy skuterem głównie dla przyjemności... i kiedy rano i wieczorem jest już duża wilgotność, a temperatura spada poniżej 10oC, to ze względu na wygodnictw, bezpieczeństwo oraz mojego 5-letniego synka, przesiadam się do samochodu, włączam ogrzewanie i w komfortowych warunkach, chociaż przemieszczam sie oczywiscie dłużej, bo w miejskich korkach... Pozdrawiam
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Czy spotykamy się dzisiaj?
Elvis Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Czy spotykamy się dzisiaj? Chłopie ... mamy już grudzień ... Grudzień nie listopad ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgadza się, mamy grudzień i co w związku z tym?
Elvis Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 No jak jest grudzień to piszemy w grudniowym temacie ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Haha, ło kur.....czę :-).
Elvis Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 A dokładniej ... kurczę bladę ...
Rekomendowane odpowiedzi