Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2014 Super platforma ... też bym taką chciał ale nie umiem sobie zrobić ... Drogi Elvisie Poczytałem już troszkę Twoich postów a w szczególności te, które wymieniasz z Urbim., więc podejrzewam Cię o nutkę sarkazmu w Twoim poście Nie uwierzę, że ktoś kto tak pięknie podświetlił swojego rumaka nie poradziłby sobie z kawałkiem blachy Pzdr
Tiger02 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 W sumie to nie jest uniwersytet ale trochę czasu trzeba poświęcić, szczególnie jeżeli chodzi o spawanie i cięcie blachy. Jeżeli ktoś ma możliwości i sprzęt to czemu nie , można się tego podjąć Robsonie W oryginalne chyba ta platforma jest czerwona , czy zmieniasz kolor????? Chyba będziesz musiał to opatentować bo jak znam życie to Koledzy będą również chętni na taką rzecz
Elvis Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Drogi Elvisie Poczytałem już troszkę Twoich postów a w szczególności te, które wymieniasz z Urbim., więc podejrzewam Cię o nutkę sarkazmu w Twoim poście Nie uwierzę, że ktoś kto tak pięknie podświetlił swojego rumaka nie poradziłby sobie z kawałkiem blachy Pzdr Drogi Robssonie W mojej wypowiedzi sarkazmu nie ma wcale ... i już tłumaczę dlaczego ... Z blachą, ta i owszem, poradziłbym sobie ale ... nie umiem spawać ani nawet nie mam spawarki ... Tu leży problem właśnie ... gdybym miał tylko samą odpowiednio pospawaną blachę, czyli platformę bez kółek, reszta byłaby pryszczem ... Dziękuję za słowa uznania w sprawie podświetlenia 2oo ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2014 W mojej wypowiedzi sarkazmu nie ma wcale ... Dziękuję za słowa uznania w sprawie podświetlenia 2oo ... No to kamień z serca A co do podświetlenia Twojej maszyny to nie mogę się doczekać aż zobaczę to na żywo
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 Dziś udało się zakończyć "dzieło" Tak jak pisałem , że nie będzie tak piękne jak Twoje ale test przeprowadzony - Burek wskoczył idealnie Wow... Wygląda naprawdę fajnie... Burek już na nowej podłodze?.
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2014 Wow... Wygląda naprawdę fajnie... Burek już na nowej podłodze?. Jeszcze marznie pod chmurką (czekam na rampę zjazdową)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 Daj znać, jak rampa będzie, to pomogę przy zjeździe w sen zimowy A ja dziś szybę wymieniłem... Wreszcie udało mi się odłożyć parę groszy na nią Jeszcze tylko regipsy muszę załatać po awarii rury... Jeszcze raz dzięki za pomoc w tej wodnej katastrofie
Tiger02 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Rothewald fajne rzeczy robi, wczoraj dostałem od szwagra mały warsztacik w rozmiarze mini Rothewald fajne rzeczy robi, wczoraj dostałem od szwagra mały warsztacik w rozmiarze mini Chciałbym dodać że wielkość skrzyneczki jest 15 cm do 8 cm
Elvis Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Rothewald fajne rzeczy robi, wczoraj dostałem od szwagra mały warsztacik w rozmiarze mini Kolego, taka mała sprawka ... techniczna ... jeśli chcesz coś poprawić w swoim wcześniej napisanym poście, to nie używaj opcji "cytuj", tylko użyj opcji "edytuj" ... będziesz wtedy mógł dokonać dowolnych poprawek bez powielania tego co wcześniej napisałeś ... A zestaw kluczyków bardzo fajny ... i taki zminimalizowany ...
Tiger02 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Elvis Mam do odstąpienia platformę Rothewarda.Dałem za nią 150 zł , mogę ci za 120 oddać.U mnie w garażu niestety ale się nie sprawdziła
Elvis Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Elvis Mam do odstąpienia platformę Rothewarda.Dałem za nią 150 zł , mogę ci za 120 oddać.U mnie w garażu niestety ale się nie sprawdziła Hmmmm ... odpisałem na PW ...
Rzelu Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Czy spotykamy się dzisiaj? Mamy zaproszenie do Rubicon Cofee Point na Woj. Polskiego - jeśli będzie nas minimum 5 dostaniemy do kawy ciacho.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2014 A ja akurat nie mogę...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2014 Ktoś w ogóle dziś się pojawił? Zdajcie relację z dzisiejszego spotu. Ja od 2 dni jestem inwalidą i leżę w łóżku - nie mogę chodzić (uraz, kontuzja).
Rzelu Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Krisso, to Ty jak ten szewc bez butów...
wooferai Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Krisso, jakby co to mam 1 kulę do wypożyczenia. Naprawdę ułatwia chodzenie po wszelakiej kontuzji. Gdyby co dzwoń 5zero1 6dwa8 sto91... A tak przy okazji.... To dwie sztuki maxi z naszej ekipy, trafione przez niesfornych kierowców 4oo w tym sezonie. Smutny widok.
burgifan Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 To dwie sztuki maxi z naszej ekipy, trafione przez niesfornych kierowców 4oo w tym sezonie. Smutny widok. To prawda
kowal Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Korzystając ze słonecznej pogody i temperatury powyżej zera trochę przewietrzyłem apkę i przy okazji wymieniłem olej z filtrem w garażu chciałem zajrzeć też do salonu Aprili w sprawie złożonego zamówienia, ale zgodnie z prawem murphiego
grota10 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Smutne to Niestety jutro odprowadzam swojego krola szos do cieplutenkiego garazu na zimowy letarg.Wiaze sie to nierozerwalnie z zamknieciem prze ze mnie sezonu 2oo.Dzisiaj kupilem cieplutka kolderke w ktora utule go po same... kola. Przyjdzie wiosna ,zaczne znowu nawijac asfalt.Tymczasam definitywnie przesiadam sie na 4oo Ale od spotkan -jak ktos kiedys nazwal"zboczencow" nie stronie.Musimy to jakos przetrwac,co niektorzy twardziele i cala zime potrafia przejezdzic.Ja sie do nich nie zaliczam..Ze zima,ze zimno, ze nie mozemy jezdzic na skuterach,nie oznacza ze nie mozemy od czasu do czasu spotkac sie nawet w 4oo, albo jak nie dawno Rzelu z samba i krzyskiem w pubie(zaluje ze nie moglem tam byc).Pozdrawiam wszystkich milosnikow skuterow,oraz oczywiscie przyszlych, no i tych anonimowych ktorzy by chcieli,ale nie moga sie zdecydowac
burgifan Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 No, chyba idzie zima. Najwyższy czas przeprosić się z 4oo i pościągać pajęczyny. Wczoraj do pracy jechałem już właśnie 4oo, trudno, siła wyższa.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja już też przygotowałem Burka do snu... Aku wyciągnięte, postawiony na centralce i podparte przednie koło (oponka w górze)... Może go jeszcze przejadę w grudniu, jak podpasuje mi z pracą termin cyklicznych "Motołajów" (coś pewnie koło Mikołaja), no ale to jeszcze zobaczymy. Byle do wiosny, ech
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2014 Kręciłem się dziś troszkę po Szczecinie na 4oo ale żadnego kierownika nie ujrzałem ... Czyżby zima nastała w Stolicy GZ czy może na powtórnych wyborach a może w Kościólku niedziela spędzona?
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2014 Kręciłem się dziś troszkę po Szczecinie na 4oo ale żadnego kierownika nie ujrzałem ... Czyżby zima nastała w Stolicy GZ czy może na powtórnych wyborach a może w Kościólku niedziela spędzona? Robert, jakby nie patrzeć, nastała zima... :-( Większość z nas uśpiła swoje rumaki w sen zimowy... i czekamy na szybkie nadejście wiosny... :-) Jedynie Maciek ZRX, ujeżdża nadal, zresztą jak zawsze do pierwszych śniegów, swoją Yamahę - był u mnie nawet w tygodniu... ;-) Osobiście dzisiaj zdemontowałem motokoc, "wykąpałem" i nakryłem "kołderką" swoją Majesty, pochowałem ubrania oraz zrobiłem listę czynności i części na przegląd zimowy, który zamierzam wykonać w lutym. Tak więc stwierdzam, że nadeszła zima... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi