Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2014 Przepraszam, nie doczytałem widocznie. Namiot to pewnie koło 10 PLN + 4 PLN klimatycznego, więc dobra alternatywa dla chcących pospać pod pałatką
dr.big Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Spoko, brawo Stawiajcie coś na nogi.
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Przeprowadziłem dziś wstępne rozmowy z TV Świnoujście. Nie ma problemu by uwiecznić naszą Imprezkę w lokalnej TV i odstąpić materiał do TV regionalnej.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2014 Jeśli można uczestniczyć w spotkaniu przyjeżdżając gościnnie z innego regionu i powstaje już jakaś lista uczestników którzy są zdecydowani to bardzo proszę o wpisanie na listę. Cormoran i Aga czyli 2 osoby.
burgifan Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Doszły nowe szczegóły w temacie, zaczyna to wyglądać całkiem fajnie. Jeszcze wczoraj byłem przekonany co do tego wyjazdu w 50%, a dziś jest to 82% ! Fajne kempingi, dobre miejsce, blisko na promenadę, jest żarcie, ognisko, internet i uśmiechnięty personel, więc czego chcieć więcej ? Wycieczka po enerdówku to obowiązkowy punkt programu. Nie wspomnę, że będziemy w telewizji ! Co prawda w regionalnej, ale będziemy ! Będziemy sławni ! Będzie super !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2014 Co więcej Drogi Elvisie, mam nadzieje, ze jako pomysłodawca tej omawianej tu imprezy, zgodzisz sie przyjąć funkcje honorowego członka (...) Członek z ramienia wysunięty na czoło A miało być tak pięknie... A tak wszyscy zginiemy w obowiązkach organizatora i zamiast cieszyć się ze spotkania, będziemy się martwić czy aby kazdy z uczestników jest zadowolony...
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2014 Cisza przedzimowa zapadła to i nuda się wdarła niczym podmuch zimnego powietrza przez nieszczelne drzwi, ale omieciony wpadającymi przez okno ostatnimi resztkami promieni słonecznych postanowiłem , że coś zrobię ... ... i oto - TAAAAA DAAAAAAM
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2014 Mirek i Robert, ten pomysł z logo i pamiątkowymi koszulkami, jest bardzo dobry... Popracujemy jeszcze nad grafiką i końcowy projekt rzucimy do produkcji... Pozdrawiam
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2014 Wielki szacun ... podoba mi się ... nawet bardzo mi siępodoba ... a najbardziej ten elvis ... wypisz wymaluj niczym ja ... Dzięki Tak myślałem , że mały Elvisek Ci się spodoba
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2014 A tak jakoś mi dziś dzień "twórczo" mija (to ta nuda). Te moje wypociny mają charakter zachodniopomorsko-stargardzki (ku czci założyciela tematu)
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2014 Noooo ... zapodaj mi namiar na niego ... na tę grafikę ... Dotarło ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2014 Ten ostatni projekt full wypas, aż się uśmiałem he. Najpierw mały Elvisek i teraz Wielki Elvis - zajął niemal całe województwo :-D
Sympatycy Robsson Opublikowano 25 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2014 Ten ostatni projekt full wypas, aż się uśmiałem he. Najpierw mały Elvisek i teraz Wielki Elvis - zajął niemal całe województwo :-D Cieszę się, że się dobrze bawicie Ale wracając do moich wypocin to cóż by to była za koszulka gdyby nie miała przodu... ... tak więc propozycja przedniej części ( oczywiście w temacie Elvis)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Skoro Elvis... to i klimaty zlotu trzeba by utrzymać w tym stylu Stroje, fryzury, Moodsi...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Polowanie na lisa? Też można taką atrakcję przewidzieć... Samba ucieka, my gonimy
wooferai Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 1. Eee, nieładnie Panowie, nieładnie... tak naszą piękną kobitkę wplątywać w Wasze niecne plany. Ja bym się na miejscu Samby obraził. 2. Ktoś wspomniał, chyba Artur, a może Marek.... Załóżcie temat dla wtajemniczonych, a nie siejecie sensacji po całej Polsce, że zlot 2015 odbędzie się w Swineminde. Wiem, wiem, emocje.... A to żaden zlot, tylko szanujące się Spotkanie Zachodniopomorskie. --SPOTKANIE-- 3. I tak odnośnie powyższego: a.Nieee, bo Nie. b.Może być Elvis?no może być...to mogę być i ja. c.Oczekuje reprymendy. d.Tekst zawiera elementy lokowane. a.Tekst napisany na zlecenie. Przypominam...150 złociszy netto. Termin 7 dni. PS. Z powyższego ważne jest tylko ważne.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2014 Wooferai, a co Ty masz w profilu? Gilerę GP800? :-D
wooferai Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Taki żarcik. Zastanawiałem się kto pierwszy zapyta....
Rogierro Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 KriSSo jak zwykle czujny na posterunku ;-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2014 1. Eee, nieładnie Panowie, nieładnie... tak naszą piękną kobitkę wplątywać w Wasze niecne plany. Ja bym się na miejscu Samby obraził. 2. Ktoś wspomniał, chyba Artur, a może Marek.... Załóżcie temat dla wtajemniczonych, a nie siejecie sensacji po całej Polsce, że zlot 2015 odbędzie się w Swineminde. Wiem, wiem, emocje.... A to żaden zlot, tylko szanujące się Spotkanie Zachodniopomorskie. --SPOTKANIE-- 3. I tak odnośnie powyższego: a.Nieee, bo Nie. b.Może być Elvis?no może być...to mogę być i ja. c.Oczekuje reprymendy. d.Tekst zawiera elementy lokowane. a.Tekst napisany na zlecenie. Przypominam...150 złociszy netto. Termin 7 dni. PS. Z powyższego ważne jest tylko ważne. Arek, co Ty "bierzesz"...?!? Albo co popijasz...?!? Chyba, że te powyższe wywody są skutkiem rozpaczy po utraconym skuterze i problemach z odzyskaniem należnego odszkodowania... Pozdrawiam i nie martw się... będzie dobrze... ;-)
wooferai Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Tak Panie Wojtku, doskwiera mi brak 2oo, ale to zrozumiałe. Z ubezpieczeniem natomiast raczej nie ma problemu, trzeba tylko przez to przejść, jak ze wszystkim w tym z.pchlo.ym urzędnikami kraju i ich pomysłami. Rozumiem, że skoro coraz mniej tu piszemy, to zaprosisz mnie do wewnętrznego tematu na temat spotkania?
qszysiek Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Też można taką atrakcję przewidzieć... Samba ucieka, my gonimy Sambę dogonić? niewykonalne!!!
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2014 ...... Rozumiem, że skoro coraz mniej tu piszemy, to zaprosisz mnie do wewnętrznego tematu na temat spotkania? To jeżeli jest wewnętrzny to ja też proszę o dopisanie.
Rekomendowane odpowiedzi