Bogusz Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Tzn. że wjechali do Polski ?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Tylko , zeby im burza powrotu nie zepsuła . Kolo mnie jeszcze nie pada ale grzmi .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Lipca 2018 O tej porze to powinni już być w Polsce, w Rzeszowie też grzmi, ale nie pada, może im się uda przejechać pomiędzy burzami.
Bogusz Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Tez mam taka nadzieje , ze przyjada na sucho . To w domu na nich czeka juz dobre winko dla Basi i zimne !ipiwko dla Endriu . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Lipca 2018 sorki panowie, ale ostatnie 3 dni były dla nas jak jeden długi dzień. Trochę jazdy spontanicznej, z rezerwacją noclegów na bokingu dopiero o 17 - 18 na dany dzień. Jesteśmy już w Rzeszowie cali i zdrowi. Oczywiście Dywelj i Bożenka którzy podróżowali z nami dzisiaj nocują u nas, a jutro mają jeszcze ponad 700 km do Bydgoszczy. Jak się ogarnę może zrobię jakąś małą relacje, a jak nie to na pewno udostępnię trochę zdjęć.
Bogusz Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Dzieki za info . Czyli szczesliwie wszyscy w domu . Ok. Czekamy teraz na relacje . Pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Lipca 2018 Właśnie dostałem potwierdzenie od Dewelja że szczęśliwe z Bożenką dotarli do domu. Tak więc trip Rumunia można uznać za zakończony
Bogusz Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam wszystkich . Cicho tu ... Dzisiaj bylem na spacerku : Milego zycze ...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dnia 19.08.2018 o 17:21, Bogusz napisał: Witam wszystkich . Cicho tu ... Dzisiaj bylem na spacerku : no i dorobiliśmy się wreszcie w naszym regionie dokumentalisty filmowego brawo Bogusz, nagrywaj, montuj i mam nadzieje że udokumentujesz też jakieś wspólne wyjazdy. A tak przy okazji panowie - przypominam że czwartek blisko , a potem może wspólne 1
Bogusz Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Tak jak mowilem wczoraj - bede . PzdrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 My tez planujemy być. Pewnie nawet Burgmanem. Nic nie ogarnięte po Rumunii, ale jak objechał do Drakuli to może i ten kawałek da radę
dywelj Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 2 godziny temu, EndriuBis napisał: Nic nie ogarnięte po Rumunii, ale jak objechał do Drakuli to może i ten kawałek da radę Tylko wody do żelazka nie zapomnij zabrać
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 1 minutę temu, dywelj napisał: Tylko wody do żelazka nie zapomnij zabrać Spoko, jeszcze z 1,5 litra zostało taśma pancerka też styki trzyma
Bogusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Po moim porannym slizgu . To sie ma farta !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 To nie był fart . Skuter się naprawi, co z Tobą, wszystko OK?
Bogusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Grzrsiek . Prawy moj bok ucierpial troche , ale jak kot spadlem na cztery lapy . Spoko nie jest tak zle . Chodze i jestem w pracy . O wlasnych silach na skuterze dotarlem do domu , zmienilem pojazd i fru do pracy . Jestem dzis i tak na spocie , przynajmniej tak chce . Milego zycze i dzieki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Bogusz, kurna dziki ci pod koła weszły ? Ja mówiłem że ty mieszkasz w strasznie niebezpiecznej okolicy Dobrze że tak się skończyło, chociaż dopiero wieczorem mogą ci powyłazić siniaki i inne dolegliwości. A Burgman ? cóż - rama raczej cała. Czeka Cię wyprawa do Krasnego po kilka nowych plastików i będzie git.
Bogusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Spoko Andrzej . To byl tylko slizg . Plastiki bede zalatwial w Krasnym wlasnie . Dzieki i do spotkaniaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 6 godzin temu, Bogusz napisał: Po moim porannym slizgu . To sie ma farta !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bogusz, tak teraz na spokojnie się przyglądam .... a tej osłony pod spodem nie miałeś ? Czy została gdzieś w rowie. Bo jak zostawiłeś to trzeba ją brać w takim stanie jak jest, bo raczej jest nie do zdobycia. Przynajmniej w moim modelu tak było. Naprawiałem włóknem i żywicą.
Bogusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Mam zabralem . Choc teraz mysle p „ odchudzeniu ” Burgiego i sciagnac niektore plastiki . Co o tym myslisz ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Pogadamy potem, na razie spadam z biuro bo po drodze jeszcze muszę kilka spraw załatwić, ale ....... jeździć się da, w tamtym sezonie na wiosnę wyjechałem z garażu bez szyby i jeszcze kilku plastików, ale nie wygląda no i traci trochę z zalet skutera - osłona przed wiatrem i deszczem.
Bogusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Oczywiscie sciemnialem . Do spotkania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Dnia 23.08.2018 o 09:23, Bogusz napisał: Spoko Andrzej . To byl tylko slizg ......... No i jak tam kolego. Rano wyszły jakieś kwiatki ? Mam na myśli siniaki i bóle po ślizgu. A skuterek do września poskładasz ? Bo jak nie to zostaje Ci faktycznie wypożyczenie miejskiego elektryka na cały weekend i ewentualnie mały agregat co by ładować AKU A tak serio to przypomniałem sobie że jak jeżdżę prze Reymonta (okolice przejazdu kolejowego i skrzyżowania z ks. Jałowego) to widziałem tam reklamę "Wypożyczalnia skuterów i motocykli". Tam chyba jest odział AUTORENT-u . Ale co mają i za ile nie mam pojęcia.
Bogusz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Hej . Andrzej nie mam co narzekac . Zyje , tylko rano nie moglem wstac . Bolalo mnie wszystko . Nie ogladalem sie w lustrze , bo wpadlbym w samozachwyt . Ha ha . Smieje sie z tego wszystkiego , boli mnie ale do przodu . Nadomiar tego jeszcze wczoraj wieczorem na struchu u siebie zobaczylem duuuze gniazdo szerszeni i ich cala szalejaca bande . Wszystko pod gorke . Ale nie mam co narzekac . Dam rade . Milego zycze i dzieki za troske . Ps . Nie znalazlem Basi okularow ! Moze sa w innym miejscu jeszcze . HejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk :) Nie bede nic porzyczal bo to drogi szpas . ZobaczymyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bobbens Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Bogusz nie narzekaj tylko ogarniaj te tematy... szczególnie szerszenie na strychu , załatw jakąś dobra masażystkę do rozgonienia bólu, umyj sprzęta i nakładaj nowe plastiki... powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi