Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Robsson napisał:

Szkoda, że ognisko planujecie dzień przed ogniskiem. Chyba, że właśnie o to chodziło ;) 

Racja. Następnym razem zaplanujemy ognisko dzień po ognisku. 

Ale ty i tak jesteś na L-4 więc i tak kicha. Spontany jednak najlepiej nam wychodzą. Zdrowiej.

Opublikowano

Dziękujemy i pozdrawiamy! Buziaczki dla wszystkich.    Znalezione obrazy dla zapytania gify animowane merida

Robsson, bo Cię strzelę!    Znalezione obrazy dla zapytania gify animowane merida

Żartujesz, prawda?  image.jpeg.dcdb234367e52758a3e0cb7584da6a8a.jpeg  Pozdrawiamy!

• Sympatycy
Opublikowano

Emil - skoro nie zrozumiałeś co miałem na myśli to nie będę z Tobą dyskutował na Forum. 

Waldku - oczywiście, że nie żartuję.

Opublikowano

Kurcze z relacji foto wynika że mnie nie było. Zapewniam byłem.

1 minutę temu, Robsson napisał:

Emil - skoro nie zrozumiałeś co miałem na myśli to nie będę z Tobą dyskutował na Forum. 

Nie kolego to jak ty nie zrozumiałeś, to Ja nie będę z tobą dyskutował.B)

• Sympatycy
Opublikowano

Nie chcę się wtrącać, ale faktycznie na Forum, nie widać żadnej informacji o tym Waszym, wczorajszym, czwartkowym spotkaniu przy ognisku...

Czemil, jak rozmawialiśmy w niedzielę na Majówce, miało być ognisko dla Grupy Świnoujskiej u Ciebie... a wyszedł "trochę zakonspirowany" spontan w Wolinie

11 godzin temu, czemil napisał:

Tak się bawi Świnoujście w Wolinie. Kogo nie ma niech żałuje.

Trudno mówić o żalu, kiedy się nie wiedziało... :-(

Mimo wszystko, gratuluję udanego, "siostrzanego" do naszego, spotkania... Szkoda, że tym razem nie w komplecie...

Pozdrawiam

Opublikowano

Wojtek. Cała grupa swinoujska wiedziała. Osobiście do każdego zadzwoniłem. Więc wszyscy wiedzieli. A te nasze wpisy na forum to forma podroczenia się. Jest spoko. Pozdro dla wszystkich.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze cos dzisiaj?

• Klubowicze
Opublikowano

Ja niestety nocka w robocie... Dopiero sobota wolna...:wacko:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Informuje że w sobotę tj.18.11.2017 r zapraszamy na spotkanie o godz 17.00 w Batiście. Cel spotkania to integracja grupy zachodniopomorskiej i konsumpcja zupki chmielowej. Kto ma chęć wyrwać się z domku i posiedzieć w towarzystwie kolegów zapraszam.:D

Opublikowano

Jak nie nastapi koniec świata to postaram sie zjawić

Opublikowano

Ja mam umówione spotkanie na 18, nie obiecuję ale może na 40 minut wpadnę.

• 2 miesiące temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

Właśnie dobija 8 st C , więc w ten piękny wiosenny dzień czas przewietrzyć sprzęt. Około godz 11.30 razem z Qbą wyjedziemy na ulice naszego Miasta. Chcemy pokręcić się po okolicy, zajechać do Marka i pojeździć i wypić kawkę na stacji paliw i pojeździć :) 

Jak ktoś z szanownych kolegów ma czas i chęć to zapraszamy do wspólnego spędzenia czasu. 

• Klubowicze
Opublikowano

Stan zdrowia się poprawia, ale dziś w pracy, więc zapraszam na herbatkę, jak będziecie robić dłuższą lotkę...

Opublikowano

Niestety nie mogłem dzisiaj z Robssonem i Qbą się spotkać o 11.30 i bardzo żałuje, ale spróbuje pokulać trochę o 16.00. Razem z Hektorem będziemy pod McDonalds. Poczekamy z 15min i ruszymy na małą objazdówkę. Jak ktoś chętny to wpadać. To narka. :D

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy Beatko za pyszną kawę i To nie Marku za wczesno wiosenne kulanie. Udało się te 60 km zrobić. Jeszcze w planach szybki obiad i przelot do Sławka do roboty a jak się wyrobimy z Qbą to o 16 będziemy pod Mc'D
27d0741ef67838e0593174042cb4e339.jpg46efb30ece70f46f2c17805e2f7d5cab.jpgc30e6678d9ff46b7781fda711a17c5c1.jpgad0d2a18b49009943f9a9c78c841e5fc.jpg416eefdec8a9b41175c2e5be669a05a9.jpgfcc20d3a2c6e31d1789884135b97662f.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Qby CBR wygląda najbardziej kocurowato z całej trójki tych motocykli, chociaż Tiger to podobno duży i dziki kot ;-)

• Sympatycy
Opublikowano
Qby CBR wygląda najbardziej kocurowato z całej trójki tych motocykli, chociaż Tiger to podobno duży i dziki kot ;-)
Taaa, Qby wygląda jak rower przy naszych :)
134d06f0450cad9def717d935f446681.jpgb5baf6e5bbe4a227c26f85cbbd4d6950.jpg

Opublikowano

Dzieki za małe kulanko ,było super test nowej maszynki wypadł pomyślnie , szkoda że popołudniu nie mam czasu , obowiązki domowe moze jutro ? czuje niedosyt :eek:

• Klubowicze
Opublikowano

Ale ciekawie wyglądają te Świnoujskie spotkania skuterowe :lol: Ale zazdraszczam Wam lotki. Choćbym nawet był w domu, to zasmarkany po pachy nie mógłbym się wybrać... Muszę sobie chyba na wieczór piwo kupić, tylko nie pamiętam, czy na przeziębienie się pije piwo grzane, czy trzeba się piwem nagrzać :blink:

Qba jak Suzi wyprowadzi z garażu, to dopiero zadziwi :P

PS - jutro może się już skuszę na kulanko, tylko dajcie znak wcześniej, by akumulator wrzucić...

Opublikowano

:) moze i ja sie skusze  :) ..

Opublikowano

To sie wykuruj i skuś sie , kotek też skuś się jak pogoda pozwoli

• Sympatycy
Opublikowano

Z Qbą planujemy jutro ruszyć dupska i polatać trochę.
Chętnych zapraszamy do wspólnej eksploracji Wyspy , start godz. 11-ta Mc'D

Opublikowano

Ja z Czemilem i Hektorem też nie gorsi. Kulanko po DDR zaliczone. Odwiedziliśmy Marka62 i obejrzeliśmy jego piękne BMW. Potem po gorącej czekoladzie i do domku. Było mega fajowo.  :D

• Klubowicze
Opublikowano

Będę pod Mc'D... Niech tam zapalenie płuc mnie dopadnie, ale kolejnego dnia bez moto nie wytrzymam...

• Klubowicze
Opublikowano

Polatanka zajefajna B) 130 km pękło i nawet nie było specjalnie zimno... Momentami wiatr dokuczał z boku, ale dzień piękny od nie pamiętam już, jak długo...

IMG_20180128_124522.jpg

IMG_20180128_124538.jpg