czemil Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 1 minutę temu, Robsson napisał: Szkoda, że ognisko planujecie dzień przed ogniskiem. Chyba, że właśnie o to chodziło Racja. Następnym razem zaplanujemy ognisko dzień po ognisku. Ale ty i tak jesteś na L-4 więc i tak kicha. Spontany jednak najlepiej nam wychodzą. Zdrowiej.
wd40 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Dziękujemy i pozdrawiamy! Buziaczki dla wszystkich. Robsson, bo Cię strzelę! Żartujesz, prawda? Pozdrawiamy!
Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2017 Emil - skoro nie zrozumiałeś co miałem na myśli to nie będę z Tobą dyskutował na Forum. Waldku - oczywiście, że nie żartuję.
czemil Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Kurcze z relacji foto wynika że mnie nie było. Zapewniam byłem. 1 minutę temu, Robsson napisał: Emil - skoro nie zrozumiałeś co miałem na myśli to nie będę z Tobą dyskutował na Forum. Nie kolego to jak ty nie zrozumiałeś, to Ja nie będę z tobą dyskutował..
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2017 Nie chcę się wtrącać, ale faktycznie na Forum, nie widać żadnej informacji o tym Waszym, wczorajszym, czwartkowym spotkaniu przy ognisku... Czemil, jak rozmawialiśmy w niedzielę na Majówce, miało być ognisko dla Grupy Świnoujskiej u Ciebie... a wyszedł "trochę zakonspirowany" spontan w Wolinie 11 godzin temu, czemil napisał: Tak się bawi Świnoujście w Wolinie. Kogo nie ma niech żałuje. Trudno mówić o żalu, kiedy się nie wiedziało... :-( Mimo wszystko, gratuluję udanego, "siostrzanego" do naszego, spotkania... Szkoda, że tym razem nie w komplecie... Pozdrawiam
czemil Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Wojtek. Cała grupa swinoujska wiedziała. Osobiście do każdego zadzwoniłem. Więc wszyscy wiedzieli. A te nasze wpisy na forum to forma podroczenia się. Jest spoko. Pozdro dla wszystkich. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Października 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Października 2017 Ja niestety nocka w robocie... Dopiero sobota wolna...
darecki2059 Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Informuje że w sobotę tj.18.11.2017 r zapraszamy na spotkanie o godz 17.00 w Batiście. Cel spotkania to integracja grupy zachodniopomorskiej i konsumpcja zupki chmielowej. Kto ma chęć wyrwać się z domku i posiedzieć w towarzystwie kolegów zapraszam.
Marek62 Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Jak nie nastapi koniec świata to postaram sie zjawić
romano77 Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Ja mam umówione spotkanie na 18, nie obiecuję ale może na 40 minut wpadnę.
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2018 Właśnie dobija 8 st C , więc w ten piękny wiosenny dzień czas przewietrzyć sprzęt. Około godz 11.30 razem z Qbą wyjedziemy na ulice naszego Miasta. Chcemy pokręcić się po okolicy, zajechać do Marka i pojeździć i wypić kawkę na stacji paliw i pojeździć Jak ktoś z szanownych kolegów ma czas i chęć to zapraszamy do wspólnego spędzenia czasu.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2018 Stan zdrowia się poprawia, ale dziś w pracy, więc zapraszam na herbatkę, jak będziecie robić dłuższą lotkę...
darecki2059 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Niestety nie mogłem dzisiaj z Robssonem i Qbą się spotkać o 11.30 i bardzo żałuje, ale spróbuje pokulać trochę o 16.00. Razem z Hektorem będziemy pod McDonalds. Poczekamy z 15min i ruszymy na małą objazdówkę. Jak ktoś chętny to wpadać. To narka.
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dziękujemy Beatko za pyszną kawę i To nie Marku za wczesno wiosenne kulanie. Udało się te 60 km zrobić. Jeszcze w planach szybki obiad i przelot do Sławka do roboty a jak się wyrobimy z Qbą to o 16 będziemy pod Mc'D Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2018 Qby CBR wygląda najbardziej kocurowato z całej trójki tych motocykli, chociaż Tiger to podobno duży i dziki kot ;-)
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2018 Qby CBR wygląda najbardziej kocurowato z całej trójki tych motocykli, chociaż Tiger to podobno duży i dziki kot ;-) Taaa, Qby wygląda jak rower przy naszych Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Marek62 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dzieki za małe kulanko ,było super test nowej maszynki wypadł pomyślnie , szkoda że popołudniu nie mam czasu , obowiązki domowe moze jutro ? czuje niedosyt
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ale ciekawie wyglądają te Świnoujskie spotkania skuterowe Ale zazdraszczam Wam lotki. Choćbym nawet był w domu, to zasmarkany po pachy nie mógłbym się wybrać... Muszę sobie chyba na wieczór piwo kupić, tylko nie pamiętam, czy na przeziębienie się pije piwo grzane, czy trzeba się piwem nagrzać Qba jak Suzi wyprowadzi z garażu, to dopiero zadziwi PS - jutro może się już skuszę na kulanko, tylko dajcie znak wcześniej, by akumulator wrzucić...
Marek62 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 To sie wykuruj i skuś sie , kotek też skuś się jak pogoda pozwoli
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2018 Z Qbą planujemy jutro ruszyć dupska i polatać trochę.Chętnych zapraszamy do wspólnej eksploracji Wyspy , start godz. 11-ta Mc'D Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja z Czemilem i Hektorem też nie gorsi. Kulanko po DDR zaliczone. Odwiedziliśmy Marka62 i obejrzeliśmy jego piękne BMW. Potem po gorącej czekoladzie i do domku. Było mega fajowo.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2018 Będę pod Mc'D... Niech tam zapalenie płuc mnie dopadnie, ale kolejnego dnia bez moto nie wytrzymam...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2018 Polatanka zajefajna 130 km pękło i nawet nie było specjalnie zimno... Momentami wiatr dokuczał z boku, ale dzień piękny od nie pamiętam już, jak długo...
Rekomendowane odpowiedzi