Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A ja po godzinie od wpisu Roberta zobaczywszy post udałem się pod McD ale kto siedzi godzinę przy frytkach. Szkoda. Może następnym razom
dr.big Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No pojeździłem później trochę po Swinoujściu, promenada i te bajery ... Byłem drugi raz pod McD, spotkałem KOTa ... Pokręciłem się jeszcze, wypiłem kawę w pobliżu przeprawy i o 18:30 "straciłem cierpliwość" dochodząc do wniosku, że spota dzisiaj niet.
czemil Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 dr.big trzy razy się dzisiaj mijaliśmy w Ściu, ale ty nie znasz mojego czarnego Jimny, więc nawet głowy nie zwróciłeś, a ja nie miałem sie jak zatrzymać. Mimo wszystko miło cie było widzieć. Pozdro i do następnego
Rogierro Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Czemil a kamizelkę miałeś, z doświadczenia wiem, że bardzo pomaga w zauważaniu kolegów z grupy :-)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2016 "ale ty nie znasz mojego czarnego Jimny..." Czemil autem jechał... Czarne Suzuki
Rogierro Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Czemil autem jechał... Czarne Suzuki Sorry, to wszystko wyjaśnia. A propos spotkań i mijanek na trasie to często mam śmieszne zdarzenia jak jeżdżę rowerem i mijam się z motocyklistą to automatycznie idzie mi lewa w górę, na razie w porę udawało mi się powstrzymać, jestem ciekawy co taki kierownik sobie pomyśli, a może jest to praktykowane, że motocyklista jadąc innym pojazdem pozdrawia motocyklistów na 2oo? Nie wiem.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Lepiej z puszki nie pozdrawiać motocyklisty światłami, bo: 1 - pomyśli, że z suszarką stoją 2 - panicznie zaczynam sprawdzać, czy światła mam włączone Niestety, przynajmniej ja na samochody zwykle nie patrzę (w sensie wypatrywanie znajomych)
dr.big Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie tak Sławku, nigdy nie patrzę na to, kto siedzi w samochodzie... czy na moto, na rowerze, pieszo... Rejestruję tylko jako innego uzytkownika ruchu/możliwą przeszkodę/nieobliczalny element ruchu drogowego/potencjalne zagrożenie... Tak więc gdyby ktoś poczuł się niezauważony- z góry przepraszam.
czemil Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja tam nic do ciebie dr. big nie mam, tak tylko napisałem, że się mijaliśmy. Ale mimo wszystko fajna dyskusja z tego powstała. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Sprawdziłem pogodę na jutro i ma być 22-25 stopni oraz brak deszczu. Zatem jutro OK 9.00 podejmę oststeczną decyzję o wyjeździe na kółko wokół Zalewu Szczecińskiego. Siorbak wyslij mi numer na prv to się zdzwonimy. Wycieczka ok 280km, czas jazdy ok 4 godzin, czas wycieczki 7-8 godzin, aby na luzie było. W planie oczywiście KFC, kawa, lody, fotki.
Sympatycy Volvo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jak w czwartek nie będzie padać to będziecie mieli gości.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2016 To daj znać koniecznie, bo akurat w czwartek mam wolne w robocie
czemil Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Siorbak dzięki za towarzystwo. Wycieczka udana. pzdr
Marek62 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Do następnego ja też dziękuję i aby do przodu
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Po 13-tej wybieram się z Gosią do Greinswaldu na małą wycieczkę... Ktoś chętny dołączyć?
Sent Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pozdrowienia dla Volvo i towarzyszy za miłe spotkanie w drodze
kowal Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam wyspiarzy, szukam warsztatu, który zdiagnozuje usterkę w Citroenie C3 i ewentualnie podejmie się naprawy np jutro rano
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2016 "który zdiagnozuje usterkę"... Po tym wpisie wnioskuję, że chodzi o kody błędów? W tym wysoce elektronicznym modelu, niestety potrzeba dość wyspecjalizowanego warsztatu. Mój mechanik na słowa Citroen blednie i dostaje drgania rąk
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam wyspiarzy, szukam warsztatu, który zdiagnozuje usterkę w Citroenie C3 i ewentualnie podejmie się naprawy np jutro rano Kowal, rozumiem że szukasz warsztatu w Świnoujściu ?!? W Szczecinie poleciłbym nawet dwa takie warsztaty, jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW.
romano77 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jest serwis Renault ale nigdy nie byłem, do Wojtka firmy jeżdżę z racji marki. .....samochodu oczywiście .
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dziś nasze rejony odwiedza Volvo 673 z Marzenką z Łódzkiej grupy... Może jakiś spocik z tej okazji? Kto chętny, to dzwonić (lub SMS) na 604 061 705, bo mogę nie być akurat przy kompie... Przez pogodę Volvo nie dojechał do nas... Do następnego razu, kiedy jesień w sierpniu minie...
czemil Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Koledzy, w czwartek zapowiada się zacna pogoda. Proponuje spotkanie czwartkowe w Nowym Warpnie. Jakiś dinner lub na słodko. Były żeberka w Babigoszczy, teraz może uda się coś w innym miejscu.
darecki2059 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Przypominam że dzisiaj czwartek !!! Może jakieś kulanko po DDR-owie o 18,30 do ok 20,00 bo potem jest ciemno i się boję. hehehe Bo wam silniki zardzewieją od środka jak nie będzie olej się mieszał.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Września 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Września 2016 Ja niestety do roboty na noc... Miłego kulanka.
darecki2059 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 No niestety nikt nie wykazał zainteresowania czwartkowym spotkaniem.
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2016 Niestety dziś nie dałem rady Musialem pomóc mamusi a synka ma jednego , więc wicie rozumicie
Rekomendowane odpowiedzi