Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

A ja po godzinie od wpisu Roberta zobaczywszy post udałem się pod McD ale kto siedzi godzinę przy frytkach. Szkoda. Może następnym razom

Opublikowano

No pojeździłem później trochę po Swinoujściu, promenada i te bajery ;) ... Byłem drugi raz pod McD, spotkałem KOTa :) ... Pokręciłem się jeszcze, wypiłem kawę w pobliżu przeprawy i o 18:30 "straciłem cierpliwość" ;) dochodząc do wniosku, że spota dzisiaj niet.

4abdb530432b2b866fdb8469d66fd3b7.jpg

33a600de20d8a385d28ce687fb8fdaa0.jpg

Opublikowano

dr.big trzy razy się dzisiaj mijaliśmy w Ściu, ale ty nie znasz mojego czarnego Jimny, więc nawet głowy nie zwróciłeś, a ja nie miałem sie jak zatrzymać. Mimo wszystko miło cie było widzieć. Pozdro i do następnego

Opublikowano

Czemil a kamizelkę miałeś, z doświadczenia wiem, że bardzo pomaga w zauważaniu kolegów z grupy :-)

• Klubowicze
Opublikowano

"ale ty nie znasz mojego czarnego Jimny..."

Czemil autem jechał... Czarne Suzuki :)

Opublikowano

Czemil autem jechał... Czarne Suzuki :)

Sorry, to wszystko wyjaśnia.

A propos spotkań i mijanek na trasie to często mam śmieszne zdarzenia jak jeżdżę rowerem i mijam się z motocyklistą to automatycznie idzie mi lewa w górę, na razie w porę udawało mi się powstrzymać, jestem ciekawy co taki kierownik sobie pomyśli, a może jest to praktykowane, że motocyklista jadąc innym pojazdem pozdrawia motocyklistów na 2oo? Nie wiem.

• Klubowicze
Opublikowano

Lepiej z puszki nie pozdrawiać motocyklisty światłami, bo:

1 - pomyśli, że z suszarką stoją

2 - panicznie zaczynam sprawdzać, czy światła mam włączone

Niestety, przynajmniej ja na samochody zwykle nie patrzę (w sensie wypatrywanie znajomych)

Opublikowano

Dokładnie tak Sławku, nigdy nie patrzę na to, kto siedzi w samochodzie... czy na moto, na rowerze, pieszo... Rejestruję tylko jako innego uzytkownika ruchu/możliwą przeszkodę/nieobliczalny element ruchu drogowego/potencjalne zagrożenie... Tak więc gdyby ktoś poczuł się niezauważony- z góry przepraszam.

Opublikowano

Ja tam nic do ciebie dr. big nie mam, tak tylko napisałem, że się mijaliśmy. Ale mimo wszystko fajna dyskusja z tego powstała.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Sprawdziłem pogodę na jutro i ma być 22-25 stopni oraz brak deszczu. Zatem jutro OK 9.00 podejmę oststeczną decyzję o wyjeździe na kółko wokół Zalewu Szczecińskiego. Siorbak wyslij mi numer na prv to się zdzwonimy. Wycieczka ok 280km, czas jazdy ok 4 godzin, czas wycieczki 7-8 godzin, aby na luzie było. W planie oczywiście KFC, kawa, lody, fotki.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak w czwartek nie będzie padać to będziecie mieli gości.

• Klubowicze
Opublikowano

To daj znać koniecznie, bo akurat w czwartek mam wolne w robocie :D

Opublikowano

Siorbak dzięki za towarzystwo. Wycieczka udana. pzdr

Opublikowano

Do następnego ja też dziękuję i aby do przodu

• Klubowicze
Opublikowano

Po 13-tej wybieram się z Gosią do Greinswaldu na małą wycieczkę... Ktoś chętny dołączyć?

Opublikowano

Pozdrowienia dla Volvo i towarzyszy za miłe spotkanie w drodze :)

Opublikowano

Witam wyspiarzy, szukam warsztatu, który zdiagnozuje usterkę w Citroenie C3 i ewentualnie podejmie się naprawy np jutro rano

• Klubowicze
Opublikowano

"który zdiagnozuje usterkę"...

Po tym wpisie wnioskuję, że chodzi o kody błędów? W tym wysoce elektronicznym modelu, niestety potrzeba dość wyspecjalizowanego warsztatu. Mój mechanik na słowa Citroen blednie i dostaje drgania rąk :(

• Sympatycy
Opublikowano
Witam wyspiarzy, szukam warsztatu, który zdiagnozuje usterkę w Citroenie C3 i ewentualnie podejmie się naprawy np jutro rano

Kowal, rozumiem że szukasz warsztatu w Świnoujściu ?!?

W Szczecinie poleciłbym nawet dwa takie warsztaty, jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW.

Opublikowano

Jest serwis Renault ale nigdy nie byłem, do Wojtka firmy jeżdżę z racji marki. .....samochodu oczywiście :fish: .

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś nasze rejony odwiedza Volvo 673 z Marzenką z Łódzkiej grupy... Może jakiś spocik z tej okazji? Kto chętny, to dzwonić (lub SMS) na 604 061 705, bo mogę nie być akurat przy kompie...

Przez pogodę Volvo nie dojechał do nas... Do następnego razu, kiedy jesień w sierpniu minie...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy, w czwartek zapowiada się zacna pogoda. Proponuje spotkanie czwartkowe w Nowym Warpnie. Jakiś dinner lub na słodko. Były żeberka w Babigoszczy, teraz może uda się coś w innym miejscu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam że dzisiaj czwartek !!! Może jakieś kulanko po DDR-owie o 18,30 do ok 20,00 bo potem jest ciemno i się boję. hehehe :D Bo wam silniki zardzewieją od środka jak nie będzie olej się mieszał.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja niestety do roboty na noc... Miłego kulanka.

Opublikowano

No niestety nikt nie wykazał zainteresowania czwartkowym spotkaniem. :(

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety dziś nie dałem rady :( Musialem pomóc mamusi a synka ma jednego , więc wicie rozumicie