Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2016 Emil, szczere gratulacje !!! Szczególne dla dzielnej mamy. Zdrowia i samych radosnych dni dla córeczki. Pozdrowienia dla Waszej całej czwórki i koniecznie pogratuluj braciszkowi siostrzyczki.
czemil Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Dziękuję, koledzy za szczere słowa. Żona czuje się świetnie, ja również. Super czas dla nas. Fajnie mieć rodzinkę - skuterową również. Poza tym, biorąc pod uwagę udany spot czwartkowy, zapewniam po raz kolejny. To może być stałe miejsce spotkań. Parking na skuty jest. Pozdro Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Czemil dziękuje za odważną deklaracje z twojej strony odnośnie spotkań braci skuterowej. Jestem Ci bardzo wdzięczny i doceniam gest. Jeszcze raz pozdrowienia dla całej rodziny. P.S Skuter już działa. Okazało się że wtyczka od regulatora napięcia zaśniedziała. Po pryśnięciu kontaktem ładowanie wróciło do normy. Kosztów nie było, banan na twarzy powrócił.
romano77 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Czemil ja również gratuluję , wszystkiego najlepszego zdrówka życzę.
Marek62 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Po prostu gratulacje i trzymajcie sie pomyślności dla córeczki
Rzelu Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Najserdeczniejsze gratulacje. Teraz pora szykować wózek. Boczny.
wd40 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 I my dołączamy serdeczne gratulacje! Cieszymy się, że Bartuś wreszcie się doczekał. Pozdrowienia dla całej rodzinki, a w szczególności dla żony. I pomyśleć, że byliśmy tak blisko rozwiązania... Jola z Waldkiem
romeo1971 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Jutro jadę z Semi z Dominikowa do Miedzywodzia i do Swinoujscia może jakaś kawka i lody? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
KOT66 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 chetnie sie podepme do kalapulkowania ...
czemil Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Z braku jakichkolwiek info o czwartkowym spocie informuję, że lecę jutro najpierw do Goleniowa ( mam odebrać kilka rzeczy ), potem lecę na Trzebież i kawkę lub obiadek u teściów. Powrót planuję przez DDR, ale sprawa jeszcze otwarta - trzeba zaliczyć KFC. Liczę, że szef puści mnie ok 13.00 więc 13 lub 13.20 na prom. Jak ktoś chętny to zapraszam. Jadę z Bartusiem, więc raczej pełna turystyka. Nie wykluczam też zaliczenia Pleciugi o 18.00
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 A ja się chyba skuszę dla odmiany na spota świnoujskiego . Odwiedzę przy okazji Kunisza i Was
KOT66 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 :)po 15-stej jestem wolny jak awarii nie będzie to tez można mnie odwiedzić
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A ja się chyba skuszę dla odmiany na spota świnoujskiego . Odwiedzę przy okazji Kunisza i Was Daj znać o której będziesz to się dostosuję i również będę
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kończę robotę o 14:00, na koń i heja . Ja się dostosuję do Was jakoś. Myślę, że około 16:00 bym był już. Najwyżej się pokulam gdzieś sam w okolicy, żeby Wam nie robić zbytniego kłopotu i nie zabierać zbyt dużo czasu. Może Waldek z Żonką z Wolina polecieliby ze mną dalej do Świnoujścia? Szkoda, że Czemila dziś nie będzie w Świnoujściu , bo miejscówki zabraknie hehe Oooo i może KOT się przyłączy i polecimy razem dalej
wd40 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja jestem zajęty, ale możesz wpaść na kawkę KriSSo. Zapraszamy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Walduś, ja i tak do Was podjadę, na pewno domyślasz się po co, ale skoro nie możecie jechać i jesteś zajęty, to raczej w drodze powrotnej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wd40 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Przyjedz przed,będzie okazja na odpoczynek i kawkę, Czekamy.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja oczywiście, jak zwykle na nockę (czyli 18-ta na prom)... Jak będziecie wcześniej coś organizować, to dzwonić albo do nas na słynną kawę z ekspresu Gosi...
romano77 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Też może uda się mi wyrwać , chociaż mam lekcję o 17:00 no i żonę na urlopie w domu. Zobaczymy co wymyśli z nudów...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No nic, idę golić brodę i startuję do Ś-ścia
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie gol się!!!
dr.big Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No I w końcu dotarłem na te frytki
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No i nie dojechałem do Świnoujścia, a nawet więcej - NIE WYJECHAŁEM z miasta . Szczecin STOI, masakra jakaś. Trasa przy Porto Grande i Ładodze (co prawda już jej nie ma) jest w całości zamknięta. Nie wiem dlaczego. Po 45 minutach walki, żeby w ogóle wydostać się z korka Parkową w górę do Galaxy i ulewie stojąc, dałem sobie spokój i wróciłem wkur ....... do garażu. Ehhhh .....
Rekomendowane odpowiedzi