Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Przyszły czwartek 25-tego niestety ja w pracy na dniówce... Smacznego :P

• Sympatycy
Opublikowano

Krisso niestety nie mogę wcześniej urwać się z pracy. Może ktoś będzie jeszcze jechał o 17.30 to razem polecimy. Nie wiem jak Sławoy czy Robsson będą jechać? Może jeszcze coś napiszą.

Ja juz się wpisałem na listę.

• Klubowicze
Opublikowano

tak jest żeberka- ja ruszę wcześniej to mnie dogonicie

To ja chętnie dołączę do Ciebie, bo te wszystkie sześćsetki i czterysetki (jak ja ich nienawidzę ?) będą gnać na złamanie karku...

Słuchajcie, może zróbmy jedną listę na zachodniopomorskim w temacie czerwcowym, żeby nie dublować list w spotkaniach świnoujskich i szczecińskich.

(...)

No właśnie, nie dublujmy tematów...

Opublikowano

Witam we wtorek wiozę rodziców do Świnoujścia do sanatorium o któej godzinie wlecieć na prom żeby nie było kolejki? ja myslę ze tak około 10

• Sympatycy
Opublikowano

Witam we wtorek wiozę rodziców do Świnoujścia do sanatorium o któej godzinie wlecieć na prom żeby nie było kolejki? ja myslę ze tak około 10

Z promami to nie tak łatwo, to coś takiego jak wyjazd ze Szczecina po 15-tej ;)

Jeżeli chcesz to możesz podjechać pod przeprawę na Warszowie (pod promy Bielik) i przeprawić się bez samochodu a ja już będę na Was czekał po drugiej stronie i Was zawiozę do sanatorium i odwiozę Cię na prom.

Jak się zdecydujesz na takie rozwiązanie to daj znać (607 394 845)

pozdro

Opublikowano

Z promami to nie tak łatwo, to coś takiego jak wyjazd ze Szczecina po 15-tej ;)

Jeżeli chcesz to możesz podjechać pod przeprawę na Warszowie (pod promy Bielik) i przeprawić się bez samochodu a ja już będę na Was czekał po drugiej stronie i Was zawiozę do sanatorium i odwiozę Cię na prom.

Jak się zdecydujesz na takie rozwiązanie to daj znać (607 394 845)

pozdro

dzięki wielki czyli lece na bielika i rodzice pojadą taxi po drugiej stronie, nie bedę zawracał Ci głowy

• Sympatycy
Opublikowano

Romek to nie problem, mogę Ci rodziców podrzucić :-) Jak się zdecydujesz to masz mój numer.

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki wielki czyli lece na bielika i rodzice pojadą taxi po drugiej stronie, nie bedę zawracał Ci głowy

Romek, jakieś 200m i 100m przed przejazdem kolejowym po lewej stronie są dwa bezpłatne parkingi. Tam chyba najlepiej zostawić auto. Kiedyś z nich korzystałem jadąc na wycieczkę rowerową (auto zostawało po "naszej" stronie, my z żoną i rowerami promem miejskim i heja przez promenadę do NRD ?).

Opublikowano

Romek, jakieś 200m i 100m przed przejazdem kolejowym po lewej stronie są dwa bezpłatne parkingi. Tam chyba najlepiej zostawić auto. Kiedyś z nich korzystałem jadąc na wycieczkę rowerową (auto zostawało po "naszej" stronie, my z żoną i rowerami promem miejskim i heja przez promenadę do NRD ?).

Dzięki

Opublikowano

Miło byłoby spotkać się z Wami wszystkimi na tych żeberkach. :)

(...)

Jak znajdę czas, to z chęcią podjadę... Czwartek ok. 17 w Babigoszczy na parkingu dawnego, spalonego "Gniewka" zanotowany...

• Klubowicze
Opublikowano

A do nas w Świnoujściu zawitał Qrzysiek... Kawka i ciacho w doborowym towarzystwie Robssona :)

dd460e43456ebc7f.jpg

Opublikowano

qrzysiek wyczułeś ciacho? też bym skosztował,mogłeś przywieść do Szczecina

• Klubowicze
Opublikowano

qrzysiek wyczułeś ciacho? też bym skosztował,mogłeś przywieść do Szczecina

Raczej polubił niedzielne popołudnia w Świnoujściu

Opublikowano

Ciasto Robssona bardzo pyszne. było koloru zielonego, podobno nie zawierało ” tytoniu z Holenderską akcyzą“dzieki za miłe spotkanie.

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś jadąc puszką przemknął niby strzała biała BMdablju - poznajecie ? ;)

Sorki za jakość fotki ale zrzucone z kamerki samochodowej

8826c7346011103d.jpg

Opublikowano

Wrzuć to do pozdrowień :-) Tej kombinacji moto i kamizelki ciężko nie poznać :)

Opublikowano

Jasne że poznajemy :), chyba że to sobowtór ;) .

Opublikowano

Ale mnie ustrzeliłeś :) ... Wczoraj leciałem/wracałem do/z Greifswaldu plus trochę kręciłem się po Swinoujściu...

• Sympatycy
Opublikowano

A jakież to było dla mnie zdziwienie i miłe zaskoczenie :)

• 4 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano
A jakież to było dla mnie zdziwienie i miłe zaskoczenie :)

ebf1b6a20fba60a1c3dced7c0a3093cd.jpg

ce05bf110e08ef684fbbe1f5f5b576b8.jpg

0097c24ce110b026ac74f063466b36b9.jpg

fc88bf647ee2d7ed5c649414a7828dd6.jpg

1798b7c8b78ea4885c12c45428671c8d.jpg

e406fb43691611b104ab04b9b27669fe.jpg

078f7cf33a966baca56502b930fd1457.jpg

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
:) dzięki za mile kulanko...:)....
  • Klubowicze
Opublikowano

Robsson tajemniczo zaczął, ale to było tak... Przy spotkaniu, padło pytanie, co robimy z wolnym czwartkiem... No to za telefon i oto Kot oraz Czemil też chcieli się z nami spotkać i pojeździć...

Wpierw pojechaliśmy na "główki", czyli koniec kanału z wyjściem na Zalew Szczeciński... Nowa "betonka" jest super, ale już końcówka przez szutry, nie bardzo przypadła do gustu mojemu Burkowi :P Widoki jednak były warte poświęcenia :)

17983a40fad05619.jpg

190f1461195ef80f.jpg

70921b0e642fc7e7.jpg

f4b8ac8a4d17300b.jpg

Później pojechaliśmy na wyspę Karsibór do karczmy Rybaczówki... Widoki z wieży niezapomniane, choć deszcz nas popędził do powrotu...

fe25db7fe9505d5e.jpg

00af4753b3ab1748.jpg

caadab26d100ce1c.jpg

eebc6cfc738a4438.jpg

57c89165fe4130b0.jpg

No i lekko deszczowy powrót...

1a0fb6c2061687b5.jpg

c02d0000100fdf4e.jpg

Opublikowano

Fajowe zdjęcia, tylko pozazdrościć wycieczki.

A na tym zdjęciu na "główkach", tym z góry, trza było wyrównać skutery i bez kierowników zrobić.

Na tych nóżkach bocznych wyglądają jakby leżały.

Pierwsze miejsce w skuter miesiąca murowane by było. :-))

• Sympatycy
Opublikowano

No to obiecany krótki filmik z wczorajszej polatanki.

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo ładny film :)