Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 Przyszły czwartek 25-tego niestety ja w pracy na dniówce... Smacznego
Sympatycy Robsson Opublikowano 20 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2015 Krisso niestety nie mogę wcześniej urwać się z pracy. Może ktoś będzie jeszcze jechał o 17.30 to razem polecimy. Nie wiem jak Sławoy czy Robsson będą jechać? Może jeszcze coś napiszą. Ja juz się wpisałem na listę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 tak jest żeberka- ja ruszę wcześniej to mnie dogonicie To ja chętnie dołączę do Ciebie, bo te wszystkie sześćsetki i czterysetki (jak ja ich nienawidzę ?) będą gnać na złamanie karku... Słuchajcie, może zróbmy jedną listę na zachodniopomorskim w temacie czerwcowym, żeby nie dublować list w spotkaniach świnoujskich i szczecińskich. (...) No właśnie, nie dublujmy tematów...
romeo1971 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam we wtorek wiozę rodziców do Świnoujścia do sanatorium o któej godzinie wlecieć na prom żeby nie było kolejki? ja myslę ze tak około 10
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam we wtorek wiozę rodziców do Świnoujścia do sanatorium o któej godzinie wlecieć na prom żeby nie było kolejki? ja myslę ze tak około 10 Z promami to nie tak łatwo, to coś takiego jak wyjazd ze Szczecina po 15-tej Jeżeli chcesz to możesz podjechać pod przeprawę na Warszowie (pod promy Bielik) i przeprawić się bez samochodu a ja już będę na Was czekał po drugiej stronie i Was zawiozę do sanatorium i odwiozę Cię na prom. Jak się zdecydujesz na takie rozwiązanie to daj znać (607 394 845) pozdro
romeo1971 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Z promami to nie tak łatwo, to coś takiego jak wyjazd ze Szczecina po 15-tej Jeżeli chcesz to możesz podjechać pod przeprawę na Warszowie (pod promy Bielik) i przeprawić się bez samochodu a ja już będę na Was czekał po drugiej stronie i Was zawiozę do sanatorium i odwiozę Cię na prom. Jak się zdecydujesz na takie rozwiązanie to daj znać (607 394 845) pozdro dzięki wielki czyli lece na bielika i rodzice pojadą taxi po drugiej stronie, nie bedę zawracał Ci głowy
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Romek to nie problem, mogę Ci rodziców podrzucić :-) Jak się zdecydujesz to masz mój numer.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2015 dzięki wielki czyli lece na bielika i rodzice pojadą taxi po drugiej stronie, nie bedę zawracał Ci głowy Romek, jakieś 200m i 100m przed przejazdem kolejowym po lewej stronie są dwa bezpłatne parkingi. Tam chyba najlepiej zostawić auto. Kiedyś z nich korzystałem jadąc na wycieczkę rowerową (auto zostawało po "naszej" stronie, my z żoną i rowerami promem miejskim i heja przez promenadę do NRD ?).
romeo1971 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Romek, jakieś 200m i 100m przed przejazdem kolejowym po lewej stronie są dwa bezpłatne parkingi. Tam chyba najlepiej zostawić auto. Kiedyś z nich korzystałem jadąc na wycieczkę rowerową (auto zostawało po "naszej" stronie, my z żoną i rowerami promem miejskim i heja przez promenadę do NRD ?). Dzięki
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Miło byłoby spotkać się z Wami wszystkimi na tych żeberkach. (...) Jak znajdę czas, to z chęcią podjadę... Czwartek ok. 17 w Babigoszczy na parkingu dawnego, spalonego "Gniewka" zanotowany...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2015 A do nas w Świnoujściu zawitał Qrzysiek... Kawka i ciacho w doborowym towarzystwie Robssona
romeo1971 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 qrzysiek wyczułeś ciacho? też bym skosztował,mogłeś przywieść do Szczecina
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2015 qrzysiek wyczułeś ciacho? też bym skosztował,mogłeś przywieść do Szczecina Raczej polubił niedzielne popołudnia w Świnoujściu
qszysiek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ciasto Robssona bardzo pyszne. było koloru zielonego, podobno nie zawierało ” tytoniu z Holenderską akcyzą“dzieki za miłe spotkanie.
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dziś jadąc puszką przemknął niby strzała biała BMdablju - poznajecie ? Sorki za jakość fotki ale zrzucone z kamerki samochodowej
Sysgone Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wrzuć to do pozdrowień :-) Tej kombinacji moto i kamizelki ciężko nie poznać
Sobier Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jasne że poznajemy , chyba że to sobowtór .
dr.big Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ale mnie ustrzeliłeś ... Wczoraj leciałem/wracałem do/z Greifswaldu plus trochę kręciłem się po Swinoujściu...
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2015 A jakież to było dla mnie zdziwienie i miłe zaskoczenie
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2015 A jakież to było dla mnie zdziwienie i miłe zaskoczenie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2015 Robsson tajemniczo zaczął, ale to było tak... Przy spotkaniu, padło pytanie, co robimy z wolnym czwartkiem... No to za telefon i oto Kot oraz Czemil też chcieli się z nami spotkać i pojeździć... Wpierw pojechaliśmy na "główki", czyli koniec kanału z wyjściem na Zalew Szczeciński... Nowa "betonka" jest super, ale już końcówka przez szutry, nie bardzo przypadła do gustu mojemu Burkowi Widoki jednak były warte poświęcenia Później pojechaliśmy na wyspę Karsibór do karczmy Rybaczówki... Widoki z wieży niezapomniane, choć deszcz nas popędził do powrotu... No i lekko deszczowy powrót...
wooferai Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Fajowe zdjęcia, tylko pozazdrościć wycieczki. A na tym zdjęciu na "główkach", tym z góry, trza było wyrównać skutery i bez kierowników zrobić. Na tych nóżkach bocznych wyglądają jakby leżały. Pierwsze miejsce w skuter miesiąca murowane by było. :-))
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2015 No to obiecany krótki filmik z wczorajszej polatanki.
Rekomendowane odpowiedzi