Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No to pozostawiam decyzje większości... Świnoujście się dopasuje... :) z Urbim pogadajcie, bo my już mieliśmy wszystko obstukane :P

Opublikowano

Może niepotrzebnie namieszalem. Nie było mnie na miejscu i słabo śledziłem temat,nie doczytałem że trasa jest już omówiona. Wcale nie upieram się przy swoim,będę jechał z plecaczkiem,bezpieczeństwo na pierwszym miejscu,a 10 b. dobrze znam

• Klubowicze
Opublikowano

Pozostaje jeszcze pytanie, gdzie w Szczecinku się spotkamy??

• Sympatycy
Opublikowano

Spotkanie z kolegami ze Świnoujścia około godz. 12.00, w Szczecinku, na stacji LOTOS przy ul. Cieślaka

• Klubowicze
Opublikowano

No i wszystko jasne...

• Sympatycy
Opublikowano

Czołem Maniacy :pimp:

W czwartek ma być piękna pogoda i słońce. Czy macie ochotę spotkać się na żeberkach w Babigoszczy? :thumbs_up: Może napiszę o tym jeszcze na grupie głównym zachodniopomorskim :lamo:

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo chętnie skosztuję porcję żeberek ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja niestety w czwartek i w piątek w robocie :(

Opublikowano
:) ...odpadam....praca....
  • Sympatycy
Opublikowano

W związku z dużą absencją kolegów ze Świnoujścia, proponuję nieśmiało przełożyć planowane spotkanie na późniejszy, bardziej dogodny termin...

Opublikowano

Jestem zainteresowany żeberkami , Robssonie zdzwonimy się i obgadamy szczegóły

Pozdro.

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem na tak :) Na telefonie

• Sympatycy
Opublikowano

Drodzy koledzy, bardzo mi przykro, ale skoro Bar "Brzoza" czynny jest do godz. 19.00, to ja niestety chyba nie zdążę na te "żeberka"... Bardzo ubolewam, ponieważ z wielką przyjemnością spotkał bym się z Wami... :-( Ale chyba przy następnej okazji...

Niestety jutro pracuje do godz. 18.00, więc ledwo zdążę, a może nawet lekko się spóźnię na godz. 18.15, na spot pod Pleciugę.

W każdym razie pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do zobaczenia. Jesteśmy w kontakcie.

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś udało mi się spotkać z Romkiem... Niestety nie w Świnoujściu, ale w Szczecinie, przy okazji serwisu Jego Integry... Miło było Cię zobaczyć i pogawędzić. Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia we wrześniu, na Jesiennym Spotkaniu Grupy Zachodniopomorskiej.

A tymczasem udanego i spokojnego rejsu. Stopy wody pod kilem.

Trzymaj się ciepło.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale pogoda :( Jak mam coś wolnego, to leje jak diabli...

• Sympatycy
Opublikowano

No niestety, ale w przyszły czwartek ma być już znośnie, jak na koniec czerwca, i może udało by się zorganizować w końcu wspólny spot w Babigoszczy...?!? Co Wy drodzy Bracia ze Świnoujścia i okolic...?!?

• Sympatycy
Opublikowano

A nie będziesz pracował do 18:00? Bo ten bar jest czynńy zdaje się do 19:00, chyba, że np przedłużą, jesli się zapowiemy na konkretną godzinę i liczbę osób.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Sympatycy
Opublikowano

W czwartek postaram sie skończyć prace ok. 16.30, żebyśmy mogli na 18.00 być w Babigoszczy

Opublikowano

tak jest żeberka- ja ruszę wcześniej to mnie dogonicie

• Sympatycy
Opublikowano

Czyli planujemy spotkanie o 17.30 w Babigoszczy w Barze Brzoza, tak...?!?

A jak zapatruje sie na wspólny czwartkowy spot reszta naszych kolegów z GZ...?!?

• Sympatycy
Opublikowano

Miło byłoby spotkać się z Wami wszystkimi na tych żeberkach. :)

Lista chętnych na żeberka w Babigoszczy ze Świnoujścia i Wolina ;)

1. Robsson

2. ..............

Opublikowano

ja niestety pracuje do 17.30 :confused:

• Sympatycy
Opublikowano

Darecki, zrób tak jak ja: wychodzisz z pracy, wsiadasz na skuter i przyjeżdżasz na godz. 18 do Babigoszczy...

• Sympatycy
Opublikowano

Słuchajcie, może zróbmy jedną listę na zachodniopomorskim w temacie czerwcowym, żeby nie dublować list w spotkaniach świnoujskich i szczecińskich.

darecki, nie dasz rady się trochę zwolnić wcześniej? A jeśli nie, to może polecisz wprost z pracy i trochę się spóźnisz?

Opublikowano

Krisso niestety nie mogę wcześniej urwać się z pracy. Może ktoś będzie jeszcze jechał o 17.30 to razem polecimy. Nie wiem jak Sławoy czy Robsson będą jechać? Może jeszcze coś napiszą.