Elvis Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jak to mówią w niektórych kręgach ... czas w miejscu nie stoi ... nadszedł sierpień ... Wczoraj, godnie zakończyliśmy lipiec ... według mnie, wczorajsze spotkanie należało do udanych ... a 11 maszyn które lansowały się w okolicy jeziora Miedwie robiło wrażenie ... Przed nami sierpień .... według synoptyków będzie to miesiąc równie słoneczny i pogodny co poprzedni ... A jeśli jest słoneczko i ładna pogoda, to kulanie naszych skutów staje się niezmiernie przyjemne ... Mam nadzieję że wszyscy to lubią ... Tyle słowem wstępu w nowy miesiąc .... a wszystkim skuteromaniakom pragnę życzyć udanych wypraw i wielu przygód, ładnej pogody i przede wszystkim .... s z e r o k o ś c i ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tak na wszelki wypadek, gdyby koś nie przeczytał wątku lipcowego: Mój plan na sobotę jest następujący (zapraszam do dołączenia się): 09.00 stacja 1-2-3 Lubieszyn do ok. 14.30. Najpierw szybki przeskok autostradą do Eberswalde, a stamtąd niespieszny powrót z zahaczeniem o okoliczne atrakcje (wieża ciśnień, fajne dróżki, podnośnia w Niederfinow, zamek Stolp i co tam jeszcze). Myślę, że ok. 300 km, czyli jeden bak. Muszę być w domu po 14.00, więc pewnie większość atrakcji tylko liźniemy. Kto jedzie ze mną? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja jestem chwilowo spieszony z powodu dziurki w gumce, ale od poniedziałku zaczynam urlop i zamierzam odrabiać zaległości... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jest jeszcze jedna wersja: docieram do podnośni przez Polskę i prom na Odrze. Zobaczę jak się będzie układać. Odnośnik do komentarza
YAMAHAFAN Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jutro nie dam rady mam zlot rodzinnyn :-) ale na czwartek sie pisze - pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jeśli idzie o jutrzejsze kulanko to ja odpadam ... muszę dopilnować pewnej ekipy która będzie wykonywać prace w ramach reklamacji ... Mam nadzieję że będą fotki z wyprawy ... chętnie loooooknę ... A dzisiejsze popołudnie spędziłem ... oczywiście kulając skuta po okolicy ... a gdy zaczęło się ściemniać wyjechałem w miasto ... Oto kilka fotek ... A w najbliższy czwartek zapowiada się ładna pogoda ... a przynajmniej tak prognozują meteorologowie ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zastałem... Będzie z pół godzinki obsuwu... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Artur, Twoja propozycja przejażdżki jak zwykle bardzo atrakcyjna i z przyjemnością bym potowarzyszyl, ale weekend obiecałem juz rodzinie... Wiec pozostaje mi życzyć Tobie szerokiej i suchej drogi a sam w ciszy będę rozpaczał i zazdrościł tych kilku godzin na 2oo :-( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fajne organizujecie sobie wycieczki, ale mam przeprowadzkę, więc bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Maciek jak już się przeprowadzisz to wiesz?Parapetówa!!! Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 No ba ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 No i po wycieczce Końcówka trochę przyspieszona, ale całość w mojej ocenie niezła. Trzeba poprawić niedługo! Maciek, dzięki! Czekam na fotki, a poniżej jedyna moja: Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mini wyprawy czy jak im tam.....Berlin w sobotę...jak komuś pasuje to zapraszam... http://www.forum.burgmania.net/topic/20108-nasze-plany-mini-wypraw/page__st__180__gopid__365293#entry365293 Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Od 6.08. do 14.08.2014 znikam z rodzinką do Karpacza, niestety jadę autkiem. Do zobaczenia po powrocie. Pozdrawiam i życzę udanych kulanek. Od 6.08. do 14.08.2014 wypadam z rodzinką do Karpacza, niestety autkiem. Do zobaczenia w po 14.08.2014. Pozdrawiam i życzę udanych kulanek. Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Od 6.08. do 14.08.2014 znikam z rodzinką do Karpacza, niestety jadę autkiem. Do zobaczenia po powrocie. Pozdrawiam i życzę udanych kulanek. Baw się dobrze ... zgodnie z pewnym ludowym przysłowiem ... "jak się bawić to się bawić, drzwi wyj..ać, okno wstawić" Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mini wyprawy czy jak im tam.....Berlin w sobotę...jak komuś pasuje to zapraszam... http://www.forum.bur...293#entry365293 Ja w sobotę oszczędzam, idę do pracy zapraszam na kawę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja w sobotę oszczędzam, idę do pracy zapraszam na kawę. A ja wydajè, póki mam co i na co Jutro 9.30 123 Lubieszyn do max 14.30. NRD (wiem, nudy), okolice jezior na zachód od Prenzlau. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Artur, pojechałbym z Toba z ogromna przyjemnością, ale obiecałem sobotę rodzinie i zaraz wyjeżdżam nad morze. Udanej przejazdzki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 I już w domku. Maciek, dzięki! Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 I już w domku Artur ... gdybym mieszkał w Szczecinie lub w bliższej okolicy, miałbyś we mnie kompana na niemalże każdą kulankę ... A rzecz druga dotyczy fotek z naszego ostatniego wypadu ... coś tam psrykałeś ... mógłbyś to wrzucić na dropa i zapodać linkę? ... Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 http://zlotow.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/plonace-party-2014-parada,2382183,gal,10166537,t,id,tm,zid.html I ja też zaliczyłem zlot ,żeby nie bylo że siedze w domku. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A rzecz druga dotyczy fotek z naszego ostatniego wypadu ... coś tam psrykałeś ... mógłbyś to wrzucić na dropa i zapodać linkę? ... Spoko. Już niedługo. Choć wcale dużo ich nie robiłem... http://zlotow.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/plonace-party-2014-parada,2382183,gal,10166537,t,id,tm,zid.html I ja też zaliczyłem zlot ,żeby nie bylo że siedze w domku. Fajnie. A co to za zlot? Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 http://bfmc.za.pl/pictures/pp_2014%282%29.jpg Ogólnie chodzilo co by sie przejechac ,byłem z kolega ktory jezdzi na pc 800, widac nas na zdjeciu Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Późno popołudniowe a może raczej wczesno wieczorne kulanko zaowocowało kilkoma fotkami ... A jutro mam w planie zrobić sobie przejażdżkę w okolice Myśliborza i wrócić bocznymi, mniej uczęszczanymi drogami ... zobaczymy jak wyjdzie ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Koledzy, w związku z niespodziewanymi i niezbyt przyjemnymi sprawami rodzinnymi, ja niestety jestem wyłączony do 17 sierpnia ze wspólnych spotkań i przejażdżek... :-( Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi