Gość michu124 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ta oferta jest o tyle atrakcyjniejsze, że dotyczy innego importera (testowany to czeski Yuki). Nie wiem czy jest atrakcyjniejsza, ja mieszkam 2km od Miejsca w ktorym niby jest ta siedziba tego importera, a miejscowo?c Otrębusy nie jest jakas wielka moze 3 tys mieszkanców a ja nigdy nie slyszalem o takiej firmie. Ale po sylwestrze na pewno zorientuję się czy to jest jakis bl?d z ta lokalizcja czy ja czegos może nie wiem Pozdrawiam!! PS. Zreszta google milczy na temat tej firmy
PC800 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jednak nie jest to kopia Forzy Zależnie od rynku przeznaczenia ta Honda posiada(ła) inn? nazwę - w USA Reflex w Europie Jazz , w Brazylii Forza i w Japonii Forza
Artemis Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzięki za wasze spostrzeżenia, czyli reasumuj?c za bardzo się... podnieciłem Już my?lałem że Chińczycy zrobili jakiego? dobrego "maxa" za nieduże pieni?żki. A zakupem to nie jestem zainteresowany, mam swoj? czerwon? włoszkę, któr? uważam za najpiękniejsza na ?wiecie !piwko
Gość Mitsumiuu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M619517 Moze kto? skomentować czy warto ??
Gość examiner Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku, Co s?dzicie o tej MP3-ce?? http://moto.allegro.pl/item287108105_piagg...ny_okazja_.html Warto jechać obejrzeć !piwko czy odpu?cić sobie? Pozdrawiam.
dacja Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M619517 Moze kto? skomentować czy warto ?? A to Twój Malagut ? Bo jesli nie Twój to jestes z Miedzyborowa a i Malagut jest z Miedzyborowa - wiec chyba łatwiej wpasc do sasiada i zobaczyc.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 1 Stycznia 2008 Co s?dzicie o tej MP3-ce??http://moto.allegro.pl/item287108105_piagg...ny_okazja_.html Warto jechać obejrzeć !piwko czy odpu?cić sobie? Najważniejsze pytanie> Co jest w niej uszkodzone??? Je?li tylko to co na foto to zdecydowanie tak. Je?li np. przednie zawieszenie to zdecydowanie NIE.
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Je?li uszkodzenie to tylko ta przycierka to moim zdaniem 15200 dobra cena a plastik sobie podreperujesz lub wymienisz w zimowe wieczory. Mam od 3 tygodni dokładnie taki model i mogę Ci potwierdzić, że frajda z jazdy niesamowita !piwko Powodzenia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mam od 3 tygodni dokładnie taki model i mogę Ci potwierdzić, że frajda z jazdy niesamowita OT Kupiłe? testówke czy Twoja h..nia jest nie do naprawienia i dlatego jeĽdzisz tyle zastępczym? !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia 2008 OTKupiłe? testówke czy Twoja h..nia jest nie do naprawienia i dlatego jeĽdzisz tyle zastępczym? laugh.gif !piwko Maj? chłopaki w Uhmie dużo roboty więc nie poganiam. Swoj? drog? nie ?pieszy mi się jak mogę nabijać kilometry komu innemu. Koniec OT
Gość examiner Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Najważniejsze pytanie> Co jest w niej uszkodzone???Je?li tylko to co na foto to zdecydowanie tak. Je?li np. przednie zawieszenie to zdecydowanie NIE. Je?li uszkodzenie to tylko ta przycierka to moim zdaniem 15200 dobra cena a plastik sobie podreperujesz lub wymienisz w zimowe wieczory. Dzięki za odpowiedzi! Pewnie pojadę w tygodniu go obejrzeć - w końcu z Włocławka do Kalisza nie jest tak daleko Wiecie, jest mi się trudno zdecydować , bo to będzie mój pierwszy maxiskuter. Dlatego mam jeszcze jedno pytanie, a co o tym s?dzicie: http://moto.allegro.pl/item287123788_yamah..._gwarancja.html Tak naprawdę to zastanawiam się nad: MP3-k?, t? yamah? x-max i ... Beverly 500 od dr.big I nie wiem co z tego było by najlepsze. !piwko chcę używać generalnie do wyjazdów za miasto, na zloty i spoty, no i czasami do miasta.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak naprawdę to zastanawiam się nad:MP3-k?, t? yamah? x-max i ... Beverly 500 od dr.big Z pojazdów wymienionych wszystkie s? tak jakby z innego sortu. - MP3 to pojazd do?ć kontrowersyjny. W moim odczuciu super ale jako pierwszy maxi trochę nie bardzo. Chyba lepiej zacz?ć od pojedyńczego ?ladu. - X- Max 250... Zdecydowanie lepszy na pocz?tek. Jedno "ale"- sprzedaj?cy podaje, że pojazd nierejestrowany więc do ceny należy doliczyć ok. 600 PLN co daje kwotę mało atrakcyjn? (praktycznie cena netto nowego!) w stosunku do ceny nowego pojazd z polskiego salonu, z gwarancj?, f- vat i bez żadnych niespodzianek. - Beverly 500 Dr.Big'a. Znam ten egzemplarz bardzo dokładnie i cała odpowiedzialno?ci? mogę polecić. Dla mnie niew?tpliw? zalet? jest jego nietuzinkowo?ć i niepowtarzalno?ć (styl retro)... jednym słowem- maxi dla indywidualisty lubi?cego wyróżniać się w tłumie. Silnik 500 ccm. nie pozwoli narzekać z pewno?ci? na brak mocy zarówno w mie?cie jak i na trasie. Cena na tle tego co czasem widzę na allegro i tego ile kosztuje nowy w salonie- bardzo dobra. Zreszt? każdy z powyższych maxi znajdziesz w dziale testy. Polecam lekturę !piwko .
Klubowicze Profesor Opublikowano 2 Stycznia 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2008 Najważniejsze pytanie> Co jest w niej uszkodzone???Je?li tylko to co na foto to zdecydowanie tak. Je?li np. przednie zawieszenie to zdecydowanie NIE. Je?li uszkodzenie to tylko ta przycierka to moim zdaniem 15200 dobra cena a plastik sobie podreperujesz lub wymienisz w zimowe wieczory. Dzięki za odpowiedzi! Pewnie pojadę w tygodniu go obejrzeć - w końcu z Włocławka do Kalisza nie jest tak daleko Wiecie, jest mi się trudno zdecydować , bo to będzie mój pierwszy maxiskuter. Dlatego mam jeszcze jedno pytanie, a co o tym s?dzicie: http://moto.allegro.pl/item287123788_yamah..._gwarancja.html Tak naprawdę to zastanawiam się nad: MP3-k?, t? yamah? x-max i ... Beverly 500 od dr.big I nie wiem co z tego było by najlepsze. !piwko chcę używać generalnie do wyjazdów za miasto, na zloty i spoty, no i czasami do miasta. Witam Obejrze dzi? tę maszynkę i dowiem się co jest uszkodzone. Firma jak na razie jest solidna - kilka znajomych osob ma od nich skutery (ja też)i nie narzekamy Jak tylko powezmę info zaraz co? skrobnę. Pozdrówko! Kilka godzin póĽniej: Maszynkę obejrzałem. Uszkodzenia - lewy tylny plastik porz?dnie zarysowany (po szlifie), pęknięty plastik z przodu, dwa pęknięcia z prawej strony. licznik wskazuje 1400 km nie jeĽdziłem - bo nie preferuje jazdy po sniegu -ale był odpalony - silniczek pracuje bardzo ładnie. Nie ma uszkodzen (w/g oswiadczenia sprzedaj?cego) silnika, układu jezdnego, zawieszenia itp. jedyne wady to te plastiki. Pozdrówko!
Gość Juby Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam od jakiego? czasu planuje zakup Burgmana 650. Zainteresowała mnie ta oferta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M614222 Co o niej s?dzicie??
Gość mtb21 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witajcie Co możecie powiedzieć o tych dwóch X-9 ? : 1 http://moto.allegro.pl/item289932378_napra...9_500_03r_.html - czy kto? zna z was tego handlarza? i 2 http://moto.allegro.pl/item289478997_piagg...ion_okazja.html Pozdrawiam i Szczę?liwegoNowego Roku
Gość examiner Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kilka godzin póĽniej:Maszynkę obejrzałem. Uszkodzenia - lewy tylny plastik porz?dnie zarysowany (po szlifie), pęknięty plastik z przodu, dwa pęknięcia z prawej strony. licznik wskazuje 1400 km nie jeĽdziłem - bo nie preferuje jazdy po sniegu -ale był odpalony - silniczek pracuje bardzo ładnie. Nie ma uszkodzen (w/g oswiadczenia sprzedaj?cego) silnika, układu jezdnego, zawieszenia itp. jedyne wady to te plastiki. Profesor - bardzo dziękuję za pomoc ! Decyzja już zapadła .... i, je?li się zmaterializuje to .... pochwalę się w przeszłym tygodniu Niestety jaka? "siła wyższa" wywaliła mnie z forum i dopiero dzisiaj z pomoc? MariuszaBurgi jestem tu z powrotem . Pozdrawiam
Dribeck Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jeżeli idzie o wspomnian? firmę z Kalisza - mogę się podpisać w pełni pod słowami 'Profesora' - kupiłem tam w maju swoje X9, 5-letnie, z ksi?żk? serwisow? i wszelkimi dokumentami/rachunkami za serwisy włoskiego wła?ciciela! Opis na aukcji i przez telefon zgodny ze stanem faktycznym. Prognozy sprzedawcy, co mi się ew. rozleci lub będzie wymagało wymiany się w ci?gu tego sezonu się sprawdziły, a co ciekawe nie padło nic więcej. Nawet kwestie tak subiektywne jak stan opon czy klocków, rysy i eksploatacyjne uszkodzenia plastików (!) opisano przez telefon adekwatnie do rzeczywisto?ci. Dotrzymano słowa w kwestii dokumentów, tłumaczeń, także tych dosłanych do mnie póĽniej (wyrwałem skuter zanim przygotowano zwolnienie z VAT). Pozdrawiam i życzę udanego zakupu!
Klubowicze Trebor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam, czy może kto? co? wie na temat tego eglezmplarza? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M631630 Pozdrawiam Trebor
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kto? to kiedy? widział Silver Ciekawy !placz1
michalu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kto? to kiedy? widział SilverCiekawy No Ja widziałem To dużo razy !sciana bo ogłoszenie jest już kilka miesięcy !placz1
Klubowicze robson Opublikowano 1 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2008 czy kto? z Krakowa mógłby podjechać i ocenić tego , będę wdzięczny www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M639147 !
pilot Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 czy kto? z Krakowa mógłby podjechać i ocenić tego , będę wdzięczny www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M639147 ! Jak chcesz to w poniedziałek tym się zajmę.
Klubowicze robson Opublikowano 1 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2008 Pilot - fajnie by było - dzięki
Siodel Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 mam szybkie pytanko do znawców tematu !happybth co TU widzicie . To nie dla mnie tylko znajomy mi dziurę wierci, help Edit Wielkie dzięki chłopaki wiedziałem ze mogę na Was liczyć
-=Dee Jay=- Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 chojnia z zza wielkiej wody to jest pewne ... brak emblematów 400 z kazdej strony ( moze te z USA tak maj? ?? ) z otoczenia wnioskowac mozna ze handlarz zajmuj?cy sie amerykańcami (dwie limo w tle) ...
Rekomendowane odpowiedzi