Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
UUU Melon a co to powrót do "żródeł"

Adamsoc - tak zastanawiam się poważnie nad zmian? - V-strom jako? nie był dla mnie szczę?liwy - a poza tym naciski żony. Tak więc badam wła?nie rynek i zastanawiam się nad maxi skutem.

A tak przy okazji - interesuje mnie jeszcze ta oferta - proszę o pomoc je?li kto? wie co? na temat skuta lub jego własciciela.

Majesty drugi wariant

Dzieki za pomoc

Opublikowano

Owszem. Byłem, widziałem. I...

Tak, tak to już nie jest "interesuj?ca oferta", bo to już raczej nie jest oferta <_<:o:) sorki :o

Opublikowano

Dobrze widzę?

Połamane plastyki z lewej strony?

tłumik obtarty-brama,rozumiem,ale to wygl?da na co? poważniejszego,chyba że wzrok mnie myli !YES

Opublikowano

Rzeczywi?cie dopiero teraz się spostrzegłem że plastiki s? również przytarte.

Szkoda że ta brama wykuta była w asfalcie.

Opublikowano
UUU Melon a co to powrót do "żródeł"

Adamsoc - tak zastanawiam się poważnie nad zmian? - V-strom jako? nie był dla mnie szczę?liwy - a poza tym naciski żony. Tak więc badam wła?nie rynek i zastanawiam się nad maxi skutem.

A tak przy okazji - interesuje mnie jeszcze ta oferta - proszę o pomoc je?li kto? wie co? na temat skuta lub jego własciciela.

Majesty drugi wariant

Dzieki za pomoc

Te obtarcia ...co? nie wygl?daj? na obtarcia o bramę, ...jakie? takie nierównomierne te obtarcia i widać ...czerwony lakier, ...jaka? ?ciema czy co ???

Opublikowano

Na osłonie rury obecny wła?ciciel ma nieco farby z bramy te?cia :lol: a lakier z przodu (dla równowagi) zostawił w swoim garażu - dwa różne wydarzenia. Ot i cała tajemnica whist

Opublikowano

Witam,

eMKa znasz może tego człowieka - czy widziałe? może ten sprzęt?

Opublikowano

Go?cia już znam - miły człowiek, motocyklista (do niedawna dosiadał enduro) a sprzęt widzę gdy wyjżę przez okno :D

Opublikowano

eMKa, co możesz powiedzieć na temat stanu tech. tego skuta?

• Administrator
Opublikowano
eMKa, co możesz powiedzieć na temat stanu tech. tego skuta?

Przepraszam, że się wtr?ce... Melon, czy jeszcze nie załapałe?, że ta Yp' ka już stoi u eMKi? !YES

S?dzę, że musisz szukać innej :D

Opublikowano
czy ktos cos wie o tym sprzecie !scooter http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=4542

Hmm, opony jak nówki, ...ale po przebiegu 31tys.km (lub być może i więcej), ...nie wiem, ...ale chyba to wła?nie s? nówki.

I lakier też chyba nowy, ?wieci się jak psu ja.ca, ...nie ma żadnych obtarć czy rysek chociażby w okolicach przekroku -od butów. Ale ze zdjęć trudno ocenić ?!

Opublikowano
ta Yp' ka już stoi u eMKi? :D

I to jest ?winto prowda :D

Oj jaki to uroczy sprzęt. Nie żebym namawiał do zazdro?ci, ale jako?ć przemieszczania się i zwi?zanych z tym przyjemno?ci przerasta to, czego można było do?wiadczyć na (też fajnej) YP 250.

Ten gang - mnie niemal rozczula :D

No to się oficjalnie chwalę: od wczoraj dosiadam YP 400 (czas na zmianę zdjęcia :P)

Opublikowano
http://www.allegro.pl/item247512162_yamaha_t_max_xp_500.html

S3m prosze o opinie na temet tego XPka.

S3M odpowiada.

Zarówno pojazd jak i obecny wła?ciciel godny uwagi. Delitatny szlif był wynikiem u?lizgu je?li mnie pamięć nie myli na torach tramwajowych. Jedyne ?lady to przerysowany bok (widoczny na zdjęciu) oraz podnóżek pasażera.

Skuter jest oczkiem w głowie Marka.

Nie wiem o żadnych ukrytych wadach.

Opublikowano

Cholerka chyba dałem ciała bo byłem mocno napalony, ale ... zobaczymy jutro

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano
Witam,

na zdjęciach wygl?da ok - czy kto? widział to cudo z biska?

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M553896

Może kto? sprostować ? Bo moim zdaniem jedn? tarczę to miały wersje amerykańskie, tyle, że na Amerykę były jeszcze boczne odblaski na czaszy,

których w tym egzemplarzy nie ma. Może to oznaczać, że sprzęt był malowany

po jakim? wydarzeniu. Ale może ja się mylę ?

pzdr

Opublikowano
Witam,

Może kto? sprostować ? Bo moim zdaniem jedn? tarczę to miały wersje amerykańskie, tyle, że na Amerykę były jeszcze boczne odblaski na czaszy,

pzdr

nie mylisz sie ...

ameryka po renowacji ...

• Sympatycy
Opublikowano
Witam,

pzdr

nie mylisz sie ...

ameryka po renowacji ...

To znaczy, że kolejny przykład zaprzeczenia CCC, nie cena czyni cuda !happybth :D

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

pzdr

Jeste?cie w błędzie koledzy.

W 2004 roku wersja europejska miała jedn? tarczę hamulcow? ponad wszelk? w?tpliwo?ć.

Jeżeli kto? miałby podrasować ten skuter z wersji USA to musiałby dodatkowo:

- zmienić klosze kierunków na białe

- zmienić szafe na wyskalowan? w km/h

- dokleić 400 za napisem Majesty bo wersja USA nie miała i nie ma tego dopiska - jest samo "majesty"

- zdemontować odblaski (o tym już pisano)

reasumuj?c nie opłacalne

Niedowiarkom polecam mój temat w podróżach n/t wycieczki na Korfu. JeĽdziłem tam europejsk? YP400 2004 z jedn? tarcz? z przodu.

howk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...