Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Darkovsky, coś nie poszło z tym zdjęciem...?!?
Darkovsky Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Darkovsky, coś nie poszło z tym zdjęciem...?!? zdjęcie sie nie wyświetla ? ehhhhhhhh...
kowal Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Fota jest ok.Ktoś ma ochotę na zakup bezalkoholowego browara w locknitz, wybieram się popołuniem lub wieczorem ? Propozycja na niedzielę park Guliwera ok.15 km od Świnoujścia.
grota10 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Oponka wymieniona,skuter juz nie skacze.6dyszek kosztowalo.Jeszcze tylko tyl
Rzelu Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 a tymczasem pod Grunwaldem: https://scontent-b-f...f5a&oe=544324DD
burgifan Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Oponka wymieniona,skuter juz nie skacze.6dyszek kosztowalo.Jeszcze tylko tyl Prześlij mi tego linka z oponą, dzięki.
grota10 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 wyslalem ci wczoraj na pw zaraz wysle jeszcze raz burgifan nie moge ci nic przeslac i nie wiem dlaczego www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/continental-contitwist-120-70-15-56-s-przod-tyl-tl-m-c tu masz strone
Elvis Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 Dzisiejsze popołudni po raz kolejny spędziłem na eksploracji lotniska poradzieckiego ... Poszukiwałem pomników przyrody - drzew, o których ktoś mi powiedział że w obwodzie pnia mają ponad 5 metrów ... Na jednym z drzew znalazłem taką oto tabliczkę ... Szukałem jednak dalej i ... i znalazłem ... faktycznie, pnie grube jak ręka cygana, w niedalekiej odległości od siebie rośnie 5 takich grubych drzew ... Wielkiego wrażenia nie robią, ale na tle innych drzew pniaki mają okazałe ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2014 Kowal, to jak już będziecie przy Świnoujściu, to wpadnijcie do mnie pocieszyć gościa... Dziś już rozebrałem Burka z plastików i osprzetu, w niedzielę wyciąganie skrzyni... Ach jak mi brak 2oo...
Samba Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Fota jest ok.Ktoś ma ochotę na zakup bezalkoholowego browara w locknitz, wybieram się popołuniem lub wieczorem ? Propozycja na niedzielę park Guliwera ok.15 km od Świnoujścia. https://www.dropbox.com/s/7hhxwuh0x4k6pi2/20140713_140500.jpg Byłam tam, bilet wstępu kosztuje 8 euro natomiast grupowy min 10 osób już tylko 5 euro od osoby. Warto zebrać grupę przed wejściem innych zwiedzających,ja tak zrobiłam. http://radioszczecin.pl/1,113545,gigantyczna-rzezba-kolo-swinoujscia-robi-wrazenie
Elvis Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Opublikowano 19 Lipca 2014 Guliwer jest spoko ... można śmiało się tam wybrać ... przy okazji można odwiedzić Heringsdorf + inne ciekawie miejsca na wyspie po NRD-owskiej stronie ... Ja właśnie zacząłem 4 tygodniowy urlop więc będę bardziej dyspozycyjny ... Niestety w tym tygodniu jestem niedostępny ... jutro o poranku wyruszam do Krakowa ... będę śmigał w koszulce Grupy Zachodniopomorskiej po kraKowskim rynku ...
burgifan Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Idę spontanicznie polatać, chce się ktoś dołączyć ?
YAMAHAFAN Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Burgifan ja wolny i gotowy do jazdy dopiero od 20:00
hrabia Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Mimo wątpliwości dziś rano wybrałem się na motoparadę organizowaną przez Moto-fanatyka Zachodniopomorskiego po zajechaniu na miejsce lekko zaskoszyła mnie mała frekwencja ale nic to pomyślałem i zostałem trzeba przyznać że zapewnili sobie właściwą ochronę i wizerunek niektórzy przy okazji zapewnili sobie reklamę tematyczną... następnie należało chronić wraz z policją jadące towarzystwo przez złymi kierowcami samochodów , i prawie by się to udało gdyby nie kierujący/a tramwajem na placu Żołnierza stwierdził że duży może więcej i przejechał przez środek peletonu. Impreza zakończyła się na Wałch: reasumując myślę że warto by się do inicjatywy przyłączyć pokazywać się tam w większej ekipie oraz próbować zaszczepić im nasze zwyczaje dla zainteresowanych link: http://lima.home.pl/foruma/forum/viewthread.php?thread_id=4793&rowstart=100 Hrabia
azjon Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Burgifan ja wolny i gotowy do jazdy dopiero od 20:00 wróciłem z trasy i już tęsknię za Wami mam chęć na kulanko po 23:00
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak ktoś jest zainstalowany na moto-fanatyku to dajcie jakiś odzew na post numer 107 http://lima.home.pl/foruma/forum/viewthread.php?thread_id=4793&rowstart=100
Rzelu Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Właściwie to już dawno powinniśmy mieć profil Grupy Zachodniopomorskiej na FB. Oczywiście nie wszyscy korzystają, ale w celach popularyzatorsko-promocyjno-reklamowych to się sprawdza.
burgifan Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Słuszna uwaga. Wczoraj byłem na spontanicznej polatance w NRD, szybkie zakupy w Locknitz i 100 km pękło
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2014 Jak ktoś jest zainstalowany na moto-fanatyku to dajcie jakiś odzew na post numer 107 http://lima.home.pl/foruma/forum/viewthread.php?thread_id=4793&rowstart=100 Ja odpiszę, ale wieczorem. Zaraz wychodzę w góry Jestem na Motpfanatyku od chyba 2009r. Jako Pan Skuterek
wooferai Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Też właśnie przeczytałem post bigstach-a na motofanatyku i faktycznie, fajnie by było Artur, jakbyś odpisał w imieniu naszej grupy. Cokolwiek następny post i link do FB sugeruje, że chodzi im o 50cm(motorower) a nie o maxi (motocykl). :-)) Dalej nie mają pojęcia, że maxi to nie zabawki? Czyżby spotykając się z nami pod orłami myślą, że my ...50cm? :-)
Elvis Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Dojechałem właśnie do Krakowa ... 7 h i 15 min w puszce a słonko grzeje masakrycznie ... 32 stopnie w cieniu ...
azjon Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Dojechałem właśnie do Krakowa ... 7 h i 15 min w puszce a słonko grzeje masakrycznie ... 32 stopnie w cieniu ... no to jedź do Smoka Wawelskiego na browara to się schłodzisz
Rekomendowane odpowiedzi