Klubowicze Campto Opublikowano 1 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2014 Anton jak najszybszego powrotu do zdrowia!!! A potem jak najszybszego powrotu.... na 2oo .
stasiu Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Szybkiego powrotu do zdrówka Bytów życzy i bardzo gorąco pozdrawia.
stachurski1970 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA !!!!!! ŻYCZY RYPIN!
kmodzele Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Anton, no nie daj Boże Cię teraz zdenerwować, bo jak kopniesz lewą nogą , to ... A ha i nie zapomnij mocniej podkręcić lewe resory, żeby Ci 2oo prosto jechał! O ile pamiętam, to nie pierwsza Twoja wywrotka. Czy Ty na starość nie mógłbyś zmądrzeć i zacząć NIECO wolniej jeździć!? Zatęskniłeś za pielęgniareczkami, czy co? Zdrowia życzę powrotu rychłego. KModzele-wski
senior Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Dzwonił do mnie Staszek i pyta czy już wiem o wypadku Antona .W pierwszej chwili zamarłem. Następne wiadomości były bardziej pozytywne. -Wiem że cierpisz cieleśnie i duchowo. Anton trzymaj się i wracaj do zdrowia .
stiopa Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Współczuję Anton, życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!
Sympatycy Baltona Opublikowano 1 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2014 Anton wracaj szybko...zdrówka
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2014 Anton szybkiego powrotu do zdrowia ps: do wesela się zagoi
Bulba Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia. Pielegniarki będą plakaly jak będziesz wychodzil
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 2 Lipca 2014 Użytkownicy Opublikowano 2 Lipca 2014 Trzymam kciuki za szybki powrót na skuter. Zdrowiej szybko.
zaba Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Anton, trzymamy za Ciebie kciuki i życzymy szybkiego powrotu na skuter!
niceman Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Anton dołączając się do wszystkich dużo zdrowia Ci życzę i szybkiego powrotu na !scooter
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2014 No cóż Antonku ! Wszyscy zdrowia życzą a ja Tobie życzę sił witalnych bo przy nich szybciej zdrowie wraca .
grzech-72 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Kiedy człowiekowi co dolega, to nic go nie cieszy. Więc zdrowiej!
Rzelu Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Dużo zdrowia, witamin i minerałów. W razie potrzeby przyślemy morskie powietrze w balonie.
zimny75 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zdrowia życzę bo to jest najważniejsze a reszta to mały pikuś
GadekW Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Dobra wiadomość... Nasz Anton wsiadł już na 4oo... i ma dobry humor... Kazał się wozić po korytarzu szybciej, szybciej żeby poczuć wiatr we włosach...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2014 Wariaty, tak półgołego faceta wozić i wiatr we włosy łapać ! przecież może go przewiać i rozchoruje się jeszcze albo co
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2014 Jedno pewne że zakrzepicy w nogach nie dostanie,specjalne lekarstwo na lepsze ciśnienie dostał.Humor ma dobry a to najważniejsze .
Klubowicze karton Opublikowano 3 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2014 Dziś odpaliłem kompa i taka nowina Anton niech nunia się goi bez pawikłań zdrówka
marines Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dobrej kondycji.
Mikołaj Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Kazał się wozić po korytarzu szybciej, szybciej żeby poczuć wiatr we włosach... Zdrowia!
Rekomendowane odpowiedzi