andrzejSkoczow Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witajcie Pozwoliłem sobie założyć temat Anton po operacji tak jak wcześniej pisałem. Czuje się dobrze. Noga poskręcana śrubami i jakimiś blaszkami lekko go boli. Humor jednak go nie opuszcza. Serdecznie Pozdrawia Wszystkich Jak ktoś ma ochotę go odwiedzić jest tu: https://www.google.c...2!3m1!1s0x0:0x0 Pokój nr 5 na 6-tym piętrze o 15 jeszcze tam był ! Odnośnik do komentarza
wize60 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Serdeczne pozdrowienia dla Antona. Kuruj się i jak najszybciej wracaj do zdrowia.Sezon w tym roku będzie długi spokojnie zdążysz. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton szybko na nogi bo sezon ucieka Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia i na szlak Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Teraz wszystkie bramki z wykrywaczami metalu jego Jeszcze raz Antonku, szybkiego powrotu na jednoślad, bo na razie pewnie dwuślad pchany - z napędem z tyłu (emotikony skutera w wózka coś nie działają) A ponieważ znam to z autopsji - życzę przetrwania "gadania" Twojej drugiej połówki, że już koniec moto, że stary a głupi itp... Nie daj się Mów że na razie to koniec... Sezonu Odnośnik do komentarza
Gieńka Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton wracaj do zdrowia. A śrubki nie są takie straszne. Coś o tym wiem! Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Śrubek nie miałem ale delikatnie "zmiażdżoną" nogę i owszem. Największy to problem jak na następny dzień po szlifie musisz, z nogą obolałą i spuchniętą jak balon, wsiąść do samolotu... a przy tym non stop rozglądasz się gdzie tu niezauważalnie zrobić sobie zastrzyk przeciwzakrzepowy Później wszystko wróci do normy, zobaczysz Anton... taki już urok tego naszego hobby Zdrowiej czym prędzej Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kuruj się chłopaku i wracaj jak najszybciej na płozy . Odnośnik do komentarza
Leppe Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza
romarjo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kuruj się, i szybko wracaj do zdrowia Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 CAŁE Pomorze przesyła pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kuruj się chłopie i wracaj na 2oo. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo!!! Kasia i ja Odnośnik do komentarza
Nurider Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie wiemy co się stało ale najważniejsze, że Anton (prawie) cały . Zdrowia ! Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton dużo zdrowia a reszta jakoś się ułoży. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Zenek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton szybkiego powrotu na 2oo życzę. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Zenek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton szybkiego powrotu na 2oo życzę. Odnośnik do komentarza
Dudi71 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witaj Anton życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na dwa kółka .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton CUŚ-ku Ty nasz, życzę Ci dużo witamin Wszelakiej maści i pogody ducha, abyś mógł szybko powrócić do zdrowia.. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton, też się jeszcze nie dogrzebałem do powodu Twojego uszczerbku na zdrowiu, ale rozumiem że jakiś pad wykonałeś. Ważne że w miarę cały jesteś! Zdrowiej! Już szukam info co się zadziało. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Marzena Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton wracaj jak najszybciej do zdrowia. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Trzymaj się, „jesteśmy z Tobą”. Jak to się mówi. Odnośnik do komentarza
swider Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton myślę, że przy Twoim poczuciu humoru i chęci powrotu na dwa kółka szybko wrócisz do zdrowia. Pozzdrawiam Świder Odnośnik do komentarza
Moni82 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Antonku nie wiem czy będziesz miał dostęp do neta, ale życzymy Ci duuuzo zdrówka i do zobaczenia za 2 tygodnie:) Pozdrawiamy gorąco, Monia i Robert Odnośnik do komentarza
kamil1984 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wracaj szybko do zdrowia i na 2oo pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy irasko Opublikowano 30 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Anton, dużo zdrowia Tobie życzę. Jestem myślami z Tobą. Wracaj jak najszybciej do nas. Trasy czekają Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi