Sympatycy KriSSo Opublikowano 15 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2019 Gonię w piątek do Gorzowa na przegląd Burka. Myślę, że jeśli o 10:30 zaczną (godzina umówiona), to koło południa będzie już po robocie. W tym układzie spróbuję się dołączyć gdzieś po drodze. Piotr minimi KriSSo ........
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2019 W tej chwili wygląda na to, że mogę. Zatrzymać mnie mogą trzy rzeczy: choroba, deszcz, późny powrót z pracy (w czwartek jeżdżę i jeśli kursy mi się przeciągną do rana, to nie pojadę). Piotr minimi KriSSo ArtCho ..........
Rzelu Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Jako przedstawiciel ludu pracującego miast i wsi mogę jedynie pozazdrościć #SzlachtaNiePracuje wyjazdu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2019 Godzinę temu, Rzelu napisał: Jako przedstawiciel ludu pracującego miast i wsi mogę jedynie pozazdrościć #SzlachtaNiePracuje wyjazdu. Z pierwszej strony tego wątku: "Ale wracając do naszego pomysłu nr 1: założenie jest takie - jakoś nie za bardzo jest czas i kasa na wyjazd parodniowy, więc może uda się zrobić jednodniowy. Planujemy dzień powszedni (konieczny jeden dzień urlopu), bo zwykle w weekendy (przynajmniej ja i Urbi) mamy ograniczony czas na bycie poza rodziną." Także tego...
Rzelu Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Szczęście że Minimi dostał urlop na żądanie... Tak więc skazany jestem na samotne wyprawy, aż legnę na leśnej drodze przygnieciony motocyklem, a głodne niedźwiedzie odgryzą mi stopy...
czemil Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zaiste... mówią, że piątek zły jest na początek.... Wysłane za pomocą kuchenki gazowej
minimi1 Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 6 godzin temu, Rzelu napisał: Szczęście że Minimi dostał urlop na żądanie... Tak więc skazany jestem na samotne wyprawy, aż legnę na leśnej drodze przygnieciony motocyklem, a głodne niedźwiedzie odgryzą mi stopy... Nie płacz, nie wiesz ile musiałem naprosic, jak bardzo się upodlic, żeby to pozwolenie dostać
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2019 41 minut temu, burgifan napisał: Ale Piotruś kogo prosiłeś, siebie? ? I dla tego musiał się upodlić ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2019 Czyli bedzie padać, abo i nie bedzie padać ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2019 Ja raczej odpadam jednak, bo nie puszczą mnie z pracy przed 17:00. Będziemy na telefonach, ale rozsądniej będzie listę zaktualizować. Piotr minimi ArtCho ......
Elvis Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Gonię w piątek do Gorzowa na przegląd Burka. Myślę, że jeśli o 10:30 zaczną (godzina umówiona), to koło południa będzie już po robocie. W tym układzie spróbuję się dołączyć gdzieś po drodze. Piotr minimi KriSSo ........ Przecież w piątek jesteś na przeglądzie buraka ... Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2019 2 minuty temu, Elvis napisał: Przecież w piątek jesteś na przeglądzie buraka ... Z uwagi na pracę, musiałem przełożyć przegląd ?. Jadę we wtorek.
Elvis Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Z uwagi na pracę, musiałem przełożyć przegląd . Jadę we wtorek. Wybrnąłeś ... cfaniaku ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2019 Tak czy siak - 10.00 na Auczanie ?
Rzelu Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Gdzie relacja z wyjazdu! Wszyscy chcemy wiedzieć co jedliście, chciałem powiedzieć - gdzie byliście.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2019 Jak to bywa, zmodyfikowaliśmy wstępny pomysł. Pojechaliśmy zachodnią stroną przez Schwedt, Zutzen, Stolpe, Stolzenhagen, Hochensaaten, Hochenwutzen i do Polski: Osinów, Cedynię, Moryń, Chojnę (i lotnisko), Gryfino i w Mescherin rozwiązaliśmy wycieczkę, bo każdy pojechał w swoją stronę. W Moryniu obejrzeliśmy ośrodek, który bierzemy pod uwagę na przyszłoroczną Majówkę (temat ciagle otwarty). No i jak zwykle było super. Szkoda, że tylko we dwójkę. Criewen (koło muzeum Parku narodowego Dolina Dolnej Odry) Chojna Cedynia Śluza w Hochensaaten. Tu się zaczyna kanał Odra-Hawela (na jego drodze jest podnośnia w Niederfinow) Powyżej, to Stolpe
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2019 @Rzelu, no i co?
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2019 3 godziny temu, Rzelu napisał: Ani jednej armaty. Armaty stoją w garażach więc ich nie widać.? 1
romeo1971 Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Ani jednej armaty. Zajrzyj w galoty może będzie armataWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Może słowo "plan" w tej sytuacji to za dużo powiedziane ale już mini-wyprawa to chyba będzie. W dniu jutrzejszym ok godz. 10 wyruszam z Asią do Niederfinow. Wstępny plan to: Jakaś kawa z ciastkiem po ok 100km podróży (może Prenzlau) a może szybciej w Anklam Chce zobaczyć wieże ciśnień w Finow Podnośnia w Niederfinow. Potem, w zależności od czasu albo powrót przez Szczecin i polskie drogi a jeżeli będzie czas to kierunek na Gozdowice i przeplynać się promem (tęsknię za promami) Dalej może moryńskie lody i tyle. Gdyby ktoś miał ochotę się dałączyc to zapraszam. Jest opcja odwołania mini-wyprawy tylko w przypadku opadów
Marek62 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udanej wyprawy , tylko mogę pozazdrościć też byśmy się podłaczyli ale Beti jeszcze za słaba na taki długi wypad dopiero co wróciła z chemi Hi
Rekomendowane odpowiedzi