Rzelu Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Uprzedzam że pomysłem tej wyprawy nakręcacie spiralę nienawiści. Do 16 sierpnia jestem uziemiony jako opiekun labradora i kota córki, więc całodzienna wyprawa odpada. O ile kota dałoby się upchać w kufrze, to z labradorem ten numer nie przejdzie. Jeśli w dodatku pójdziecie do Muzeum Oręża Polskiego to nie ręczę za siebie.
Rogierro Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Wracam w poniedziałek do roboty po urlopie więc będzie ciężko, ale zobaczymy co da się zrobić, wszak są urlopy na żądanie :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2016 Roger, mam nadzieje, że uda Ci się coś wymyślić i pojechać z nami :-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2016 Uprzedzam że pomysłem tej wyprawy nakręcacie spiralę nienawiści.(...) Jeśli w dodatku pójdziecie do Muzeum Oręża Polskiego to nie ręczę za siebie. Na pewno przyślą Ci zdjęcia.
burgifan Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Auto stoi nie zarabia,ciężko jest o zastępstwo No dokładnie. Już drugi miesiąc szukamy kierowcy na zastępstwo i po prostu nie ma. Mojemu szefowi się opłaca dać 30 zł za godz., ale i tak nie ma chętnych. Nawet na 3 tygodnie, bo jeszcze tydzień za kumpla. 11 godzin dziennie i do domciu, bo praca na miejscu - jak ktoś by chciał, rachunek jest prosty. Ale i tak nie ma chętnego.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Podsumowując: spotykamy się na stacji 123 w Lubieszynie o 10.15-10.20 (ja muszę na 10.00 być w Stobnie po paczkę, więc przewiduję niewielki margines czasowy. Jedziemy do Neubrandenburga - przelot, aby jak najprędzej znaleźć się w ciekawych miejscach i tam będziemy sobie jeździć. Będziemy robić sporo przerw. Zamierzam zabrać ze sobą kanapki na drugie śniadanie. W Niemczech staniemy na bratwursta, albo kebab. Albo bułkę z rybką. Także warto ze sobą zabrać kilka marek. Będziemy tez tankować w NRD, bo raczej nie wystarczy paliwa z Polski. Do Neubrandenburga jedziemy szybko, a pózniej wolno. Zatrzymujemy się na zdjęcia. Tak na prawdę nie wiem dokładnie gdzie będziemy jeździć - będziemy stosować tzw. planowanie dynamiczne: czyli na miejscu będziemy skręcać tam, gdzie jest fajnie. Wygląda na to, że w środę 10 sierpnia będę mógł zorganizować całodzienny wyjazd. Pomysły mam dwa: albo powtórka tego, co powyżej (z drobnymi poprawkami), albo powtórka naszej ubiegłorocznej wycieczki spontanicznej (wzgórza zelowskie, Kostrzyn, Chwarszczany, Moryń. Póki co termin pewny na 80% - zależny od mojej swobody w firmie i pogody. Ktoś reflektuje wstępnie? Który cel ciekawszy?
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Lista uczestników mini-wyprawy 10 sierpnia: 1) ArtCho 2) Urbi 3)
grota10 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No mnie jak zwykle znowu nie bedzie na miejscu.trudno
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No mnie jak zwykle znowu nie bedzie na miejscu.trudno Nie jak zwykle! W maju byliśmy przecież razem
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Lista uczestników: 1) aruras Wojtku, Dziękuję za dolaczenie mnie do Grupy i to na 1.miejscu. Juz sie nie mogę doczekać. Milo bedzie Was zobaczyc i z Wami polatać
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Przypominam o jutrzejszej mini-wyprawie. :-) Wyruszamy o godzinie 9.00 spod Zajazdu Pod Lipami w Wołczkowie, powrót do Szczecina między ok. godz. 19.00. Pierwszy etap Szczecin-Świnoujście - tam być może dołączą chętni ze Świnoujścia, a później przez Międzyzdroje, Wisełkę, Międzywodzie, Dziwnów, Dziwnówek, Łukęcin, Pobierowo, Trzęsacz, Rewal do Kołobrzegu, do którego planujemy dotrzeć między godziną 17 a 18. Podróżujemy z prędkościami zgodnymi z obowiązującymi znakami drogowymi, bez pośpiechu. Ogólnie relaks i lans w miejscowościach nadmorskich ;-). Zatrzymujemy się na zdjęcia, lody, gofry, kawę i obiad. Zapraszam wszystkich, którzy mają ochotę i czas na wspólną przejażdżkę nad morze. Trasa przebiegać będzie w Polsce, więc koledzy na 125-tkach śmiało mogą dołączyć. Lista uczestników: 1) arturas 2) Urbi 3) kunisz 4) romano77 5) kowal 6) dr.big 7) KOT45 8) Robsson 9) Bob
dr.big Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wojtku, postaram się, ale nie gwarantuję... Edit: O której planujecie Międzywodzie- Dziwnów- Dziwnówek? - https://www.google.de/maps/dir/54.0036656,14.6918712/54.0277354,14.7636066/54.0324935,14.8088213/@54.0196052,14.714776,13z/data=!4m10!4m9!1m0!1m5!3m4!1m2!1d14.7686673!2d54.0296636!3s0x47aa8521d2a81cad:0x4b9ddd2bb6841a11!1m0!3e0
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wygląda na to, że w środę 10 sierpnia będę mógł zorganizować całodzienny wyjazd. Pomysły mam dwa: albo powtórka tego, co powyżej (z drobnymi poprawkami), albo powtórka naszej ubiegłorocznej wycieczki spontanicznej (wzgórza zelowskie, Kostrzyn, Chwarszczany, Moryń. Póki co termin pewny na 80% - zależny od mojej swobody w firmie i pogody. Ktoś reflektuje wstępnie? Który cel ciekawszy? Dodam tylko, że u mnie jak zwykle nic na 100% nie jest pewne. Trochę się piętrzą sprawy firmowe i prawdopodobieństwo wyjazdu 10 sierpnia spada do 60-70%. Ale na razie nie mówię "Nie". Wszystko się wyjaśni na początku tygodnia.
romano77 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 oby pogoda dopisała jutro, bo bedzie słabo!!!!
burgifan Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jedenastego lecę na Karpacz więc dziesiątego szykuję siebie i maszynę do drogi ... szkoda że mnie nie będzie bo dawno z Wami nie jeździłem ... Będę tam od 18-go.
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wojtku, postaram się, ale nie gwarantuję... Edit: O której planujecie Międzywodzie- Dziwnów- Dziwnówek? - https://www.google.d...6841a11!1m0!3e0 Robert, trudno nam w tej chwili to zaplanować... Startujemy ok. godz. 9.00-9.10 z Wołczkowa i z centrum Szczecina zabieramy po drodze kolejnych uczestników i następnie ok. 9.30 opuszczamy Szczecin kierując się do Świnoujścia, gdzie powinniśmy być ok. godz. 11.00. Tam krótkie spotkanie z członkami GZ oddział Świnoujście a potem albo jeszcze na chwilę Uznam, albo ruszamy w kierunku Międzyzdroi a następnie dalej na Międzywodzie. Myślę, że realnie powinniśmy być tam w okolicy godz. 13.00-13.30.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ruszamy z Bezrzecza i po drodze łapiemy Kunisza. Kierunek Świnoujście i spotkanie z Braćmi
dr.big Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Radar deszczowy nie pokazuje opadów, ani ten niemiecki, ani duński... PS. Jak już, to może tylko kropić- tego radar nie rejestruje. http://www.dmi.dk/ve.../radar-nedboer/ http://www.wetteronline.de/regenradar Edit: W Dziwnowie słońce i lekkie chmury... bez paniki... -> http://dziwnow.webcamera.pl/
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jesteśmy na promie. Po drodze dogonił nas KOT45 Tankowanie na Orlenie w Świnoujściu. Przywitał nas Robsson i czekamy na Romano77 Przerwa na kawę w marinie Idziemy na plażę Nadal w Świnoujściu :-) Wyjeżdżamy ze Świnoujścia
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ależ macie przepiękną pogodę - nareszcie. Aż chce się żyć, co? Słońce to klucz, podstawa życia. Oby Was nie opuszczało aż do wieczorka. Pozdrowienia dla Artur-Asa, żałuję że mogłem dziś z Wami pojechać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zatrzymaliśmy się na obiad w Dziwnówku Dojechał do nas Robsson :-) zerwał się po pracy i puścił się w pościg Krótki postój w Trzęsaczu W Trzęsaczu odłącza się Roman i dzwoni Bob, gdzie jesteście, dołącze. Wyjeżdża nam na przeciw i przed Trzebiatowem zawraca i jedzie z nami. Teraz postój w Mrzeżynie
Rzelu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W Szczecinie kropi deszczyk, a porządni ludzie siedzą w domu z psem, kotem i PlayStation 3.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Pogoda Wam dopisała dzisiaj... Ja w robocie, a jutro kierunek okolic Poznania na weekend... Pewnie w deszczu, bo coś zapowiadają
burgifan Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 żałuję że mogłem dziś z Wami pojechać. Na prawdę ? Aż tak bardzo źle było z nimi na tej wycieczce.....?
Rekomendowane odpowiedzi