Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Wyjazd mniej więcej rano, powrót mńiej więcej wieczorem :D

• Sympatycy
Opublikowano

Twoje rano to około 9.00 a jaki jest Twój wieczór ...?!?

Znów trzeba pokombinować z urlopem ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Wojtek, chodzi o to, żeby nie spieszyć się na konkretną godzinę. Bo inaczej to nie ma sensu. Dla Ciebie niestety...

A więc jak objedziemy, a zostanie trochę czasu, to jeszcze kilka km w bok :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jasne...

Oczywiście masz racje...

• Klubowicze
Opublikowano

(...)

Znów trzeba pokombinować z urlopem ;)

Kombinuj pan, kombinuj :)

• Klubowicze
Opublikowano

(...)

Fajny plan na polatanie ... qurcze ... zajefajny ...

Kombinuj pan, kombinuj, a nie wzdychaj, że fajna polatanka :)

Opublikowano

A nie da rady przeniesc na 30 lipca?Bylbym juz na miejscu i polecial z wami.

ps.Mas skuter,mam koszulke klubowa,mam nalepki na skucie (nasze logo) -a wszystkie fajne imprezy jakos mnie omijaja.Cos ze mna nie tak???

Widzisz, mini-wyprawy są w tygodniu, czyli Ty odpadasz, bo pracujesz ;) Tak jak i ja z resztą.

• Klubowicze
Opublikowano

Artur ...

gdyby chodziło tu tylko o wzdychanie ... uwierz mi ... byłbym tam razem z Wami ... bez dwóch zdań ...

Dlatego mówię: kombinuj pan, kombinuj :)

Dobra, dosyć tego offtopikowania. To wątek poświęcony wyprawom. A dokładniej mini wyprawom.

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro 9.15 ruszam spod stacji 123 w Lubieszynie :D

Mam uszkodzony mikrofon w zestawie słuchawkowym, a więc jak dzwonisz musisz chwilę poczekać aż stanę i będzie mnie słychać. To tak jakby co :)

• Klubowicze
Opublikowano

Artur ... powiem krótko ...

Ci co nie pojadą ... mogą tylko żałować ...

A Tobie chłopaku ... szerokości i super wrażeń z kulania skuta ... :)

???

Opublikowano

Fajne, tylko że w tygodniu to dla wybrańców....

• Klubowicze
Opublikowano

Arek, możesz pojechać w sobotę, w niedzielę, albo w jakikolwiek dzień świąteczny. Nikt Ci nie broni. Wtedy TY organizujesz mini wyprawę i dołączają ci, którzy mogą. Spójrz na tytuł: nasze plany mini wypraw, a więc mam plan i jadę. Jak kokuś pasuje dołącza. A do Kozy pojechałeś w niedzielę?

Pretensje do garbatego, że ma dzieci proste...

PS

A czemu wyedytowaleś ten post? Pierwsza wersja była lepsza.

Po przeczytaniu zrobiło mi się przykro. Niestety, nic na to nie poradzę, że nie mam pracy. Że dwa i pół roku roku temu dostałem kaloszem od firmy, której poświęciłem 8 lat. A razem ze mną 48 innych osób. W tym samym czasie w innych firmach z mojej branży w ramach reorganizacji kaloszem dostało ponad 1400 osób. Gdyby to była kopalnia, to mielibyśmy poblokowane wszystkie drogi, plonęlyby opony. Mam zabić Arłukowicza, bo to przez jego politykę firmy farmaceutyczne zaczęły robić oszczędności? Wolę jeździć na motorze. Na to mi jeszcze trochę kasy zostało. Wyprzedaję na OLX rożne rzeczy. Stać mnie.

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki po co ta agresja?

• Klubowicze
Opublikowano

Po co? Zapoznaj się z oryginałem sprzed edycji. Obecna technika nas osacza: ja dostaję powiadomienia, jak ktoś coś napisze i takie powiadomienie przyszło:

(...)

Dobra, kto miał przeczytać przeczytał. Nie bijemy piany.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzieki Elvis. :) Oparcie jeszcze nie testowane przez małżonkę. Na oko jest ok...

PS

Wyjazd ok 10.00. Niespodziewane turbulencje u KriSSo wyprowadzone na prostą. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Arek, możesz pojechać w sobotę, w niedzielę, albo w jakikolwiek dzień świąteczny. Nikt Ci nie broni. Wtedy TY organizujesz mini wyprawę i dołączają ci, którzy mogą. Spójrz na tytuł: nasze plany mini wypraw, a więc mam plan i jadę. Jak komuś pasuje dołącza. A do Kozy pojechałeś w niedzielę?

Pretensje do garbatego, że ma dzieci proste...

PS

A czemu wyedytowałeś ten post? Pierwsza wersja była lepsza.

Artur ma rację, taka właśnie była intencja założonego tematu... Ktoś ma plan i chęć przejażdżki, podaje trasę i termin mini-wyprawy i czeka na chętnych. Jeśli zbierze się grupa, to jadą, jeśli nie jedzie sam. Ktoś inny może podać inną datę i plan wycieczki i pojechać w innym terminie i składzie osobowym. Oczywiście mini-wyprawy mogą się powtarzać. Jedni pojadą tą trasą w danym terminie a inni w innym. Najważniejszą ideą było planowanie i organizowanie mini-wypraw czyli wycieczek maksymalnie na jeden dzień.

Ja np. też bardzo chciałem wziąć udział w dzisiejszej mini-wyprawie, ale niestety życie zweryfikowało, zresztą nie pierwszy raz, moje wcześniejsze założenia... :( Mam dużo pracy, zakopany jestem w papierach i nie udało mi się wziąć urlopu i zostałem w firmie... Dodam, że nie jestem w grupie trzymającej władzę, nie jestem nie pracujący ani na utrzymaniu reszty ludu, nie jestem na ani wybieram się na wcześniejszą emeryturę...

Tak więc Arku, masz czas i wolną sobotę, chcesz się przejechać na mini-wyprawę, to załóż post w tym temacie, zaproponuj termin i trasę, a następnie czekaj na chętnych albo jedź sam, jeśli takowi się nie zgłoszą.

Pozdrawiam, a dodatkowo, uczestnikom dzisiejszej mini-wyprawy, życzę bezpiecznej i udanej wycieczki pełnej wspaniałych wrażeń.

• Sympatycy
Opublikowano

A mnie nie przeszkadza wyjazd w środu tygodnia choć pracuję od pn-pt od 7-15 i pewnie, że łatwiej mi wybrać się z Wami w weekend ale środek tygodnia ma jedną olbrzymią zaletę - to jeden dodatkowy dzień wolny od codziennego zapier...u w robocie (oczywiście pod warunkiem , że dostanie się urlop ;) )

Ostatni wypad to była wspaniała przygoda i dzięki temu, że był to piątek to sobotę i niedzielę miałem dla rodziny.

Panowie - jeździjmy kiedy chcemy i możemy, nie ograniczajmy się ani innych

Lewa w górę jak mówi Mirek ;)

PEACE

• Klubowicze
Opublikowano

Amen :)

Opublikowano

Przepraszam Artur.

Zły dzień miałem, to też rano jak wstałem to ten post wyedytowałem.

A jeździjta se kiedy chceta chłopaki.

Mnie tam nic do tego.

Opublikowano

Arek nie denerwuj się, ja też niestety w tygodniu nie mogę. W tym roku kalendarzowym pracuję już w 4 firmie (nareszcie chyba normalnej) i nie mam możliwości zakombinować z urlopem. W weekendy mam pełno roboty u siebie na wsi, więc ten rok dla mnie jest ciężki jeśli chodzi o przyjemność swojego hobby - maxiskuterowego.

Artur również nie denerwuj się, złość piękności szkodzi. Jest mi na prawdę bardzo przykro, że Ci tak wyszło z biznesem. Na pewno nadejdzie jeszcze Twój dzień.

Ja jeżdżę całe dnie tymi ciężarówkami, czasami jak wychodzę z kabiny, to też mi się już nic nie chce, mam wszystkiego dość, a niby se tylko siedze...

Elvis Twoja cera jest dla nas baaardzo ważna :)

• Sympatycy
Opublikowano

Artur i Krzysiu, co tam u Was...?!? Gdzie jesteście i jak Wasza mini-wyprawa...?!? Czekamy na relacje i zdjęcia.

• Klubowicze
Opublikowano

No i jesteśmy :)

13 godzin, 480 km, gęba zesztywniała od nieustającego banana.

Kilka zdjęć a telefonu. Jutro wrzucę linka do zdjeć robionych aparatem.

KriSSo, dzięki za świetny wyjazd i bezalkoholowego Lübzera!

87db6c8400775ac8a57d0a91f2de6d8b.jpg

9889b217e5b35112afed676c2a222682.jpg

6c970c36a0b66024664fa99576f0b52e.jpg

643bd62cdca5f0484b75d138baf119c4.jpg

3451ac63223b34ff38f8859df77d36cc.jpg

555a4934a246d353ea4c8b870b9e50da.jpg

Opublikowano

a tak w ogóle to gdzie byliście?

• Klubowicze
Opublikowano

Tam, gdzie planowaliśmy być :D

Czyli okolice Müritz: Waren, Plau am See itd. No przecież mapkę umieściłem. Jutro mogę wykreślić trasę szczegółowo.

9c5e216de3dbdc3c0da271f7a0a86128.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, dziękuję za mega wycieczkę. Jesteś dla mnie Mistrzem w planowaniu wyjazdów. Tony Halik to przy Tobie amator :laughing:

Najnowsza, znakomita i niezawodna wersja TOMTOM "RAJDER" V1 Turbo designed by ArtCho :D

2015-07-23%2011.22.37.jpg

2015-07-23%2011.22.42.jpg

2015-07-23%2021.04.33.jpg

2015-07-23%2020.10.53.jpg

2015-07-23%2019.35.03%20HDR.jpg

2015-07-23%2018.59.17.jpg

2015-07-23%2018.06.11.jpg

2015-07-23%2015.50.47.jpg

2015-07-23%2014.53.03.jpg

2015-07-23%2013.27.30.jpg

2015-07-23%2011.45.17.jpg