Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kto wogole z Szanownych kolegów wybiera sie na dzisiejsza manifestacje?!
burgifan Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dziękuję wszystkim za przybycie, Rzelu Tobie za tradycyjne obstawianie skrzyżowań Ogólnie 6 maxi przybyło. Trochę tego było, na pewno kilkaset maszyn, szkoda tylko, że nie pokazaliśmy, że jesteśmy silną grupą , ale i tak wzruszyłem się, przejazd super, ludzie nam machali, robili zdjęcia, organizacja na poziomie. Może za 3 tygodnie znów się spotkamy na podobny przejazd ? Śledźmy wpisy na motofanatyku. Kowal, nie bądź taki i znajdź trochę czasu co by wrzucić fotki. Dozoba !
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2014 A kto poza Tobą Maćku i Jackiem i Mariuszem reprezentował nasza Grupę?
Rzelu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Był też kolega Kunisz i Kowal. Urbi mam uszczelke dla Ciebie, sob-nie-pon jestem na stacji 19-7.
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jacku, bardzo sie ciesze :-) Podjade do Ciebie któregoś wieczoru po uszczelkę i rozliczymy sie. Bardzo dziękuje za pomoc! Pozdrawiam
Elvis Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dzisiejsze, długie i parne popołudnie po raz kolejny spędziłem na buszowaniu po byłym radzieckim lotnisku ... Nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się zbadać wszystkie tamtejsze ścieżki ... Żeby nie było że jeżdżę po lotnisku bez sensu, to w dzisiejszą kulankę włożyłem więcej konstruktywizmu ... A mianowicie ... Wokół rołożonych na płycie lotniska opon, poćwiczyłem sobie jazdę po ósemce ... a raczej po wieloósemce ... trochę doskonalenia techniki nigdy nie zaszkodzi ... Ja dziś po południu zrobiłem sobie wycieczkę do Locknitz, po drodze obejrzałem jak w Ramin rośnie prąd na polu... Jacek ... będąc w okolicy podpatrzyłem że ... że u mnie również rośnie w polu prąd ... Ale to chyba inny gatunek ... a może jakaś mutacja? ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja ostatnio na łonie rodziny: w piątek młodszy synuś zdał maturę, w końcu skosilem trawę i sporo na rowerze z koleżanką małżonką (wczoraj i dziś zrobiliśmy prawie 50km). Zresztą wczoraj pomachalismy sobie z Volfem (kurczę, a może to był Azjon?). Dziś odkryliśmy fajne miejsce: na Osowie, jadąc w dół Miodową, zaraz na początku lasu skręcamy w prawo i dalej przez las do Głębokiego. A zresztą sami zobaczcie: http://www.endomondo.com/workouts/364374746/9207969 Za to wczoraj w okolicach Głębokiego:
pedziwiatr Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Był też kolega Kunisz i Kowal. Urbi mam uszczelke dla Ciebie, sob-nie-pon jestem na stacji 19-7. Zapomniales o mnie?, fakt na wały nie dojechalem,ale 70% trasy zrobiłem pozd.
Rzelu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Nie zapomniałem, przepraszam, pisałem na szybkiego z telefonu. Spotkałem też koleżankę Patrycję na Hondzie Africa Twin, może stąd moje rozkojarzenie
burgifan Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ach te kobiety... Był jeszcze kierownik Kymco od Arka. Nie mieliśmy okazji się poznać, może kiedyś... . A zresztą sami zobaczcie: http://www.endomondo...4374746/9207969 Byłeś koło mnie, nie daleko już mieszkam, nawet przejechałeś kawałek przez ogródki działkowe na Andersena, miałem tam kiedyś działkę
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2014 My też tam mieliśmy działkę, dlatego przejechaliśmy tamtędy Trochę się zmieniło od 1999r. Ale poznaliśmy naszą działkę. A w 2005r. , kiedy szukaliśmy nowej chaty, rownież braliśmy pod uwagę te "bloki", które stoją na Andersena. Ale wtedy mieliśmy dzieci w wieku szkolnym i bez komunikacji miejskiej nie dałoby rady. Poza tym tam wtedy były tylko ściany i błoto dookoła. Teraz wielkie osiedla.
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2014 jakieś wycieczki na dzisiaj?
burgifan Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Kupiłem kufer ! Nareszcie... V46 Teraz zbieram kasę na zamocowanie wraz z płytą. jakieś wycieczki na dzisiaj? Ja o weekendowych wycieczkach muszę wiedzieć wcześniej, bo tradycyjnie jak to w sobotę bywa - dałem wczoraj
Elvis Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2014 jakieś wycieczki na dzisiaj? U mnie raczej deszczowo ... więc o kulaniu skuta nawet nie myślałem ... Ja o weekendowych wycieczkach muszę wiedzieć wcześniej, bo tradycyjnie jak to w sobotę bywa - dałem wczoraj Widzę ... że z Ciebie taki tradycjonalista ... ale spoko, każdy musi się odstresować i rozluźnić spięte mięśnie po całotygodniowej walce z życiem ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2014 jakieś wycieczki na dzisiaj? Halo! Tu klub maxi skuterowy! Skuterów ulicznych, a nie wodnych!
qszysiek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Mi udało się 1 godzinkę smignąc pomiędzy opadami,nawet suchy asfalt był przez moment.
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2014 Rzelu, jutro, czyli w poniedziałek postaram się wieczorem do Ciebie podjechać do pracy... Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki.
kowal Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 <p>Ano pośmigaliśmy przez centrum, Rzelu jak został funkcyjnym to już go nie widzieliśmy tego dnia... Panie tworzące żeński klub motocyklowy ( z powodu zauroczenia nie spytałem o nazwę )wid. fotka nr 5 przyjmują tylko kobiety ( żadnych członków , padło nawet stwierdzenie...)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Silnie sfeminizowane... Lepiej nie zaczepiać, bo łańcuchem przez łeb...
burgifan Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wyglądały groźnie, ale je ujarzmiłem Już po kilku minutach jedna mi swój aparat dała , więc jej mówię; nie potrzebuję, mam swój
Elvis Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wyglądały groźnie, ale je ujarzmiłem Znaczy się dziewczyny w skórach i na motórach ... No ale jak ujarzmiłeś .. to spoko ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Już po kilku minutach jedna mi swój aparat dała Ale nie ortodontyczny???
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Podzielę się z Wami ciekawostką. Z moją firmą, na terenie Śląska i Dolnego Śląska współpracuje Andrzej, brat Zbyszka "Zibiego" z naszego forum, od którego (Zibiego) kupiłem moją Hondę. http://www.forum.burgmania.net/user/254-zibi/ Po pierwsze zobaczcie jaki zbieg okoliczności: nagle zaczynam pracę z bratem gościa z drugiego prawie końca Polski. A po drugie, Andrzej dziś na nasze spotkanie przyjechał Xmaxem 250! Ze Śląska Dobre, nie?
Rekomendowane odpowiedzi