Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czerwiec w Zachodniopomoskim

Elvis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

28

• Elvis

26

• Rzelu

20

• burgifan

20

Top użytkownicy w tym temacie

Od dawna mam taki pomysł, a materiału mam już na dwa tomy

T.1 Rzeczpospolita lombardowa czyli ciężarnym się nie odmawia...

T. 2 Orzeł z podejrzanie zagiętym dziobem czyli mam kartę...

i jak będę po 60-tce i będzie mi wszystko jedno: T. 3 Mężowie i Żony czyli A bo ja myślałam...

Nawet mam taki szatański plan podania na FB nr konta bo zbieram na szybki motocykl a może wtedy nie napiszę tomu trzeciego...http://www.bike-nuts.com/the-ultimate-motorbike-fails-and-win-compilation-2/

Wydaje mi się że marketingowo dobre...

• Klubowicze

Dla nie zdecydowanych na razie:

bilety i Zosia

Elvis

Burgifan

qszysiek

minimi1

Rzelu

czy ktoś jeszcze ma czas dla nas jutro? Pleciuga 15:30

• Sympatycy

SlawoyAMD - oczywiście na wyspie, pytaj o paczkę zostawioną przez konwojentów.

Ja w czwartek jestem wolny, jaką miejscówkę przewidujecie na te kiełbaski?

Jak jest jakaś fajna lista to nigdy się nie mogę załapać...

P.S. Dziś o 6 rano przyjechały do mnie na stację 2 blondynki, podłączyły do auta wąż LPG i nacisnęły czerwony guzik z dużym napisem WYŁĄCZNIK AWARYJNY - BLOKADA TANKOWANIA, poczekały chwilę, po czym zniecierpliwione odłączyły wąż, trzasnęły drzwiami i z niesmakiem odjechały...powinienem dostawać dodatek za szkodliwe...później wszyscy myślą że ja zmyślam te historie...

Marku, uzupełnij proszę listę osób czwartkowego spotkania o Jacka...

Ile razy ma zgłaszać swoją obecność i chęć uczestnictwa... ;-)

Pozdrawiam

W związku z jutrzejszym wypadem poczyniłem drobne zakupy ...

... kiełbasina, musztardzina, bułeczki, krew murzyna czyli pepsi, z zapasów zimowych zabiorę sałatkę z cukini (pyszota) i ogóreczki po meksykańsku, do tego plastikowe sztućce (mam) i talerzyki (znalazłem kilka sztuk) ... i na deser paczka paluszków ... :)

... nie wiem czy brać worek brykietu czy znajdziemy jakieś drwa?

... jeśli coś jeszcze trzeba zabrać to piszcie ...

A jeśli wyprawa nie wypali to wszystko opierdzielę samotnie gdzieś w krzaczorach ... :(

• Klubowicze

Przypomina mi to ten dowcip o gościu, który przychodzi do lekarza i skarży się, że nikt go nie zauważa. A doktor: "Następny proszę" ;D

Prawdopodobieństwo, że będę rośnie! :) Auto nadal popsute, więc nici z wyprawy rowerowej. Muszę przekonać małżonkę (ale to już chyba pisałem...).

Wygląda na to, że pogoda po 15 powinna być bezdeszczowa: http://www.wetteronline.de/?gid=BER&pcid=pc_radar_map&pid=p_modell_mapsprog&sid=WeatherLoop

http://gyazo.com/fa0063c8c771cbeb8294339310c11f1e

Wygląda na to, że pogoda po 15 powinna być bezdeszczowa.....

Jak na moje oko wygląda to wręcz odwrotnie ... coś w pogodzie się psuje ...

Zapomniałem ....

zatankowałem 2oo i zrobiłem maszynie mała puckę .... w sumie jestem gotów ...

pozostaje się tylko modlić o ładną pogodę ... :notworthy:

• Klubowicze

Drwa nie trzeba już przygotowane, co do miejscówki to jedziemy do NRD, a później kiełbaski w miejscu przygotowanym.

• Klubowicze

Rzelu, kierunkowskaz odebrałem... Jest super i już założony. Wreszcie mogę jeździć, choć aura ma się na dniach popsuć... Ale ja i tak cały czas w pracy, bo odrabiam zlot :P Dzięki przyjacielu za pomoc i masz u mnie duży flakon do spożycia w moim towarzystwie :P

• Sympatycy

Ok, cieszę się że mój misterny plan wypalił.

Urbi, twoja gumka z Izraela też zaraz będzie ;)

Rzelu jeszcze raz Wielkie Dzięki za pomoc w zdobyciu gumki i na dodatek z Izraela.

Pozdrawiam i czekam na info, a przy okazji sie rozliczymy.

Drwa nie trzeba już przygotowane, co do miejscówki to jedziemy do NRD, a później kiełbaski w miejscu przygotowanym.

A te kiełbaski to gdzie będziecie spożywać w NRD?tam mi nie smakują jak w RP to chętnie podjade w przygotwane miejsce.

Zjedz np. "currywurst" ale nie w jakiejś przypadkowej budzie, tylko w miejscu, gdzie warto ją zjeść. A nie jakieś zmielone cycki i kopyta od świni, co to w przydrożnej budce noszą chlubną nazwę "bockwurst" :) ...

• Klubowicze

Bez względu na pogodę kiełbaski się odbędą, namiot zamowiony. Co za tym idzie może się zdarzyć że spotykamy się na 400. ew. przybycie osób z po za listy proszę na tel. 607710302 lub 609 039 228

Od godziny jestem w domu i wspominam smakowitości ... potwór z głębin serwowany przez Arka był pyszny ...

Dziekuję wszystkim za miło spędzone popołudnie ...

Jednocześnie mam nadzieję, że polatanka po posiłku była udana ... jak wrócicie, opowiadajcie ...

• Klubowicze

dziękujemy wszystkim za wspólne biesiadowanie i kulankę po NRD. A szczególnie Arkowi za smaczną rybkę. Jak zwykle było SUPER.

Maciek podaj zdjęcia.

No chyba nie muszę mówić o Arkowym Sandaczu, bo można by o tym napisać książkę ;) A kto nie był, niech oczywiście żałuje :D

Najpierw kiełbaski z ogniska, potem polatanka po enerdówku, po drodze jeszcze w Polandii Krzysiek naprawiał swoją pszczółkę, ale widać, że chłopak był przygotowany na to i z uśmiechem na twarzy rozłożył swój obwoźny warsztat i w mgnieniu oka naprawił Burgiego i heja w drogę !

Dzięki wszystkim za spotkanie, do następnego, pozdrawiam !

A to kilka fotek z dzisiejszego dnia:

https://www.dropbox.com/sh/e3o5u0aifcdi640/AACznieLtWwUZYqXbeGCcf4Sa

No chyba nie muszę mówić o Arkowym Sandaczu, bo można by o tym napisać książkę ;)

Faktoza ... sandacz na najwyższym poziomie ... książki o nim pewnie napisać się nie uda ale Rzelu, mógły w swojej mega powieści, poświęcić choćby jeden rozdział by to opisać ...

Fajnie się że polatanka się udała ... tego jednego Wam zazdraszczam ...

A co się stało Krzyśkowej pszczółce? ... mam nadzieję że nic poważnego ...

Dzięki za miłe spotkanie,nie pszczółce ale osiołkowi nic strasznego nie jest, ukruszył się przewód zasilania cewki zapłonowej,przewód z zaciskami do wymiany.miałem bardzo dobrych pomocników przy naprawie.

• Klubowicze

No też zazdroszczę, ale doba w robocie i pomarzyć można o jeżdżeniu... Teraz ciągnę maraton dniówek i dób, odrabiając tydzień wolnego wzięte na Burgmanię. do wtorku kierat :( Ale dzionki już długie, więc w jakiś czwartek się pojawię :)