Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ojej... Azjon, a co się stało???
burgifan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 W sobotę o godz. 11 na Jasnych Błoniach jest spotkanie motocyklistów i wspólny przejazd ulicami Szczecina żeby zaznaczyć naszą obecność na drogach i ku pamięci Marzeny. Zapraszam wszyskich do udziału w tym wydarzeniu, przy okazji znów możemy się promować. Proponuję wcześniejsze spotkanie pod Pleciugą na godz. 10.45 żeby razem podjechać na Błonia. Czy jesteście chętni ? Przyjmuję tylko jedną odpowiedź, czyli TAK. Do zobaczenia ! Ze strony: http://www.moto-fanatyk.pl/news.php "W SOBOTĘ 28.06 o godzinie 11.oo na Jasnych Błoniach w Szczecinie odbędzie się ZGROMADZENIE MOTOCYKLOWE organizowane przez Motocyklistów Zachodniopomorskich promujące nasze bezpieczeństwo na drodze . Chcemy zamanifestować naszą obecność na drogach i ulicach , i prawo do bezpiecznego poruszania się po nich . Częścią tego spotkania będzie przejazd paradny ulicami miasta . Uczcimy też pamięć naszej koleżanki Marzenki , która zginęła tragicznie na drodze jadąc motocyklem kilka dni temu . Liczna obecność obowiązkowa . Bez polityki , " bez barw " spotkajmy się i zamanifestujmy wspólnie . Zapraszamy do udziału wszystkich na dwóch kółkach , bez względu na markę i pojemność . Kluby motocyklowe oczywiście w kamizelkach klubowych , a ąsy i dąsy zostawić w domu . Pokażmy , że jest nas wielu i chcemy na drodze czuć się bezpiecznie . Pokażmy nasze motocyklowe braterstwo i solidarność . Pozdrawiam BigStach"
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2014 Sorry za nie obecność ja w pracy do 2-giej w nocy
burgifan Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja Ci napiszę usprawiedliwienie. Ty do 2 w nocy, a ja całą noc, bo do 6.
Rzelu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 W czwartek chyba się nie wyrobię bo odbieram o 17.30 mamę z pociągu, w sobotę będę na pewno. Chociaż jako "człek małej wiary" nie bardzo wierzę w poważny oddźwięk takiej akcji - jeżdżąc niepozornym autem (Twingo) wielokrotnie unikam kolizji z buractwem na drodze, a co tu mówić o 2OO - nie mówię tego na głos przy rodzinie - ale często jest to gra o życie, a przynajmniej o zdrowie.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2014 Elvis, troszku podrasowałem Twoje zdjęcia Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2014 W sobotę o godz. 11 na Jasnych Błoniach jest spotkanie motocyklistów i wspólny przejazd ulicami Szczecina żeby zaznaczyć naszą obecność na drogach i ku pamięci Marzeny. Zapraszam wszyskich do udziału w tym wydarzeniu, przy okazji znów możemy się promować. Proponuję wcześniejsze spotkanie pod Pleciugą na godz. 10.45 żeby razem podjechać na Błonia. Czy jesteście chętni ? Przyjmuję tylko jedną odpowiedź, czyli TAK. Do zobaczenia ! Ze strony: http://www.moto-fanatyk.pl/news.php "W SOBOTĘ 28.06 o godzinie 11.oo na Jasnych Błoniach w Szczecinie odbędzie się ZGROMADZENIE MOTOCYKLOWE organizowane przez Motocyklistów Zachodniopomorskich promujące nasze bezpieczeństwo na drodze . Chcemy zamanifestować naszą obecność na drogach i ulicach , i prawo do bezpiecznego poruszania się po nich . Częścią tego spotkania będzie przejazd paradny ulicami miasta . Uczcimy też pamięć naszej koleżanki Marzenki , która zginęła tragicznie na drodze jadąc motocyklem kilka dni temu . Liczna obecność obowiązkowa . Bez polityki , " bez barw " spotkajmy się i zamanifestujmy wspólnie . Zapraszamy do udziału wszystkich na dwóch kółkach , bez względu na markę i pojemność . Kluby motocyklowe oczywiście w kamizelkach klubowych , a ąsy i dąsy zostawić w domu . Pokażmy , że jest nas wielu i chcemy na drodze czuć się bezpiecznie . Pokażmy nasze motocyklowe braterstwo i solidarność . Pozdrawiam BigStach" Pomysł całkiem fajny..., chociaż bardzo jestem ciekawy jaki charakter będzie miała ta akcja i cała parada...?! W jaki sposób motocykliści zamanifestują swoją obecność na drogach i ulicach miasta...?! Czy aby na pewno swoją manifestacją wywołają pozytywny oddźwięk na ludności i innych użytkownikach dróg Szczecina...?! Jeśli będzie wyglądała podobnie do parady rozpoczynającej sezon motocyklowy, to obawiam się, że jedynymi dobrze odbierającymi tę akcję, będą świetnie bawiący się, główni bohaterowie tej parady - sami motocykliści... Postaram się być dla głównie dla promowania naszej społeczności Grupy Zachodniopomorskiej Burgmanii. Proponuję wyjechać w szyku i zamykać paradę...
azjon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ojej... Azjon, a co się stało??? moja kochana nabawiła się arytmii komorowej serca i została poddana zabiegowi zwanemu "ablacja", czyli : http://www.kardioserwis.pl/page.php/1/0/show/161/ablacja_RF.html
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 Paskudna sprawa... Trzymam kciuki na szybki powrót do zdrowia, choć musi już na siebie uważać...
Elvis Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dzisiejsze popołudnie zaczęło się sennie i leniwie ... Odpaliłem skuta i pojechałem na lotnisko ... Chciałem zagłębić się w leśne zakamarki lotniska ale z powodu dużej ilości błota nie udało mi się tego zrobić ... Jako że byłem po wschodniej stronie Miedwia postanowiłem odwiedzić szwagra który mieszka w tamtej okolicy ... Ledwo zsiadłem z Burgmana zadzwonił telefon ... Grupa Zachodniopomorska w ilości 4 maszyn jest w drodze nad Miedwie .... Wsiadłem ponownie na 2oo i w 10 minut stawiłem się na spotkaniu w Zieleniewie pod głównym wejściem na teren jeziora ... Odbyliśmy krótką przechadzkę do jeziora dyskutując o naszych maszynach i wrażeniach z X Zlotu (Azjon opowiadał a reszta słuchała i szczęki nam opadały) ... Żywe dyskusje trwały aż do samego końca spotkania ... Na koniec wymieniliśmy uściski dłoni i rozjechaliśmy się w dwie strony ... Zapominałbym dodać ... rybki zostały nakarmione ... Nieobecni mogą tylko zazdraszczać ... nic jednak nie stoi na przeszkodzie by nad Miedwiem spotkać się w jeszcze większym gronie ... Dziękuję wszystkim za spontaniczne przybycie ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 A ja się spóźniłem. Byłem o 18.34 i... okazało się, że nie wziąłem telefonu. Więc pojechałem do miejsc, do których zwykle jeździliśmy (Wały, KFC na Redzie, Mac koło Casto i Mac w lubieszynie) - i nic... Na granicy minąłem się z Qrzyśkiem (tak sądzę), który z kolegą na moto wracał do Polski. Więc przez Niemcy (Blankensee) i Buk pojechałem po zakupy do Biedronki na Bezrzeczu i wróciłem do domu
burgifan Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Szkoda, że zapomniałeś telefonu, ale akurat ja Cię rozumiem, bo ciągle coś zapominam, a telefon, to co najmniej raz w tygodniu Z Arkiem z pod Pleciugi pojechaliśmy odwiedzić Marka i tyle, może za tydzień coś się wykręci.
YAMAHAFAN Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wypad nad Miedwie bardzo fajny , traska elegancka i piękne słońce, fajnie było poznac naszego kolegę ze Stargardu
pedziwiatr Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Rzeczywiście aura dziś sprzyjała,oby więcej takich wypadów pozdrawiam wszystkich.
azjon Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 fajnie było poganialiśmy się trochę w powrotnej drodze. Aaa... przypomniało mi się - wczoraj pod firmą spotkałem kierownika czarnego Burka 650. zaprosiłem na spotkania pleciugowe i do odwiedzenia forum, Paskudna sprawa... Trzymam kciuki na szybki powrót do zdrowia, choć musi już na siebie uważać... życzenia przekazałem, żonka dziękuje . Jest już po zabiegu i odpoczywa w domku
kunisz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fakt, wypad nad Miedwie "SUPER" kolega ze Stargardu OK, gdyby w drodze powrotnej słońce nie świeciło w oczy byłoby przyjemniej. Czekam na zddjęcia z wypadu. Pozdrawiam
Elvis Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Czekam na zddjęcia z wypadu. Fotki dodane ... post #160 ... Raz jeszcze dziękuję za odwiedziny ...
kunisz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Do zobaczenia w sobotę o 10.45 pod Pleciugą
Rzelu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Pomysł całkiem fajny..., chociaż bardzo jestem ciekawy jaki charakter będzie miała ta akcja i cała parada...?! Proponuję wyjechać w szyku i zamykać paradę... Skontaktowałem się z jednym z organizatorów przejazdu i podrzuciłem pomysł oznaczenia jednośladów czarnymi wstążkami dla przypomnienia powodu spotkania zarówno postronnym obserwatorom, jak i niesfornym nieraz uczestnikom. Może pomoże. Proponuję żebyśmy również się zaopatrzyli - umiesz liczyć-licz na siebie...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2014 Będę po dobie w robocie... Zależnie od tego, jak spokojna będzie nocka, może uda mi się dojechać... Jak dużo alarmów, będę musiał odpuścić...
qszysiek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 ArtCho, w lubieszynie to byłem ja z bratem,wracaliśmy z szybkich zakupów, Azjon dużo zdrowia dla Małżonki,ja taki zabieg przeszedłem 3 lata temu i mam już spokój.
burgifan Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam, przypominam się z jutrzejszym spotkaniem o 10.45 pod Pleciugą. Piszę teraz, bo zaraz spadam do roboty na nockę. Co do czarnych wstążek; pomysł oczywiście ok, tylko ja najzwyczajniej nie miałem czasu się zaopatrzyć w coś takiego, ale kto będzie miał to dobrze. Do zobaczenia !
Rzelu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja dziś po południu zrobiłem sobie wycieczkę do Locknitz, po drodze obejrzałem jak w Ramin rośnie prąd na polu...
Elvis Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 Z racji ładnej pogody również pobuszowałem po terenie ... Zresztą, w ostatnich dniach prawie codziennie kulam skuta ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2014 Nie dojadę niestety... Zmarnowany po dobie w robocie i do tego jeszcze pada... Zmęczenie plus mokra droga wywołały u mojej małżonki udzielenie mi kategorycznego zakazu na wyjazd, mimo że miałem jechać bez niej...
Rekomendowane odpowiedzi