Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2014 Rafał, w końcu zakończyłeś odbudowę T-Maxa. BRAVO !!! Do zobaczenia.
Rzelu Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 http://www.dzien-weterana.pl/images/DW2014/grafika/plan_DW.jpg może warto zajrzeć
kowal Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Pragnę podziękować za pomoc : Rzelu za pomysł napisu na aprilkę Azjon za wykonanie na ploterze Maciek mechanik za zamontowanie gniazda 12V do zasilania nawigacji mogę umyć skuty lub posprzątać na podwórku... :msn-wink:
Rzelu Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Akurat Kowal nie musisz się martwić, dysponujesz bardzo dobrą walutą, bez obawy o brak płynności, liczymy na kurację na Burgmanii...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2014 Nikt nie przypomniał o spotkaniu... :-( Jakoś tak ostatnio nie ma czasu taczki załadować. I zapomniałem.
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2014 Ja pamiętałem ale obowiązki domowe uniemożliwiły mi uczestnictwo w spotkaniu. Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym tygodniu lub za dwa. P.S. Artur, większość naszych kolegów przygotowuje sie do wyjazdu na Burgmanie i w ferworze tych przygotowań, pakowania, ostatnich czynności serwisowych swoich skuterów zapomniało o poruszaniu tematu dzisiejszego, czwartkowego spotkania... ;-)
YAMAHAFAN Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Niestety tez dzisiaj nie moglem byc po Pleciuga - do kolejnego spotkanian pozdrawiam serdecznie
burgifan Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 A ja Was widziałem na Jasnych Błoniach, chyba wybieraliście się na lody, trąbiłem do Was z Piotra Skargi, ale oczywiście nikt mnie nie słyszał... Było 5, może 6 maszyn, potem zostały tylko dwie, jedna chyba Azjona Za tydzień i dwa raczej będę. A tak w ogóle, może ma ktoś ochotę w niedzielę się gdzieś wybrać po południu ? Gdziekolwiek, najchętniej do enerde pobrykać po równiejszych ścieżkach i popatrzeć jak niemiaszki pucują swoje ogródki
azjon Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 A ja Was widziałem na Jasnych Błoniach, chyba wybieraliście się na lody, trąbiłem do Was z Piotra Skargi, ale oczywiście nikt mnie nie słyszał... Było 5, może 6 maszyn, potem zostały tylko dwie, jedna chyba Azjona Za tydzień i dwa raczej będę. to nie ja
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2014 To widziałeś moją i melmacie maszyny.
grota10 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 No ja bym sie chetnie wybral,ale nie dam rady.W nastepna niedziele owszem tak
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2014 .... A tak w ogóle, może ma ktoś ochotę w niedzielę się gdzieś wybrać po południu ? Gdziekolwiek, najchętniej do enerde pobrykać po równiejszych ścieżkach i popatrzeć jak niemiaszki pucują swoje ogródki Ja w niedzielę Berlin, w sobotę popołudniu chętniej.
wooferai Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Niedziela? Czemu nie...aczkolwiek Nowe Warpno mi wystarczy. No chyba, że Artur poprowadzi skrótami po NRD. :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2014 Melmacie, bardzo dziękuję za mile i niezwykle pożytecznie i owocnie spędzone popołudnie. Usterki zostały usunięte i wszystko działa jak powinno. Maciek, jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne majsterkowanie przy skuterze. Jestem Ci bardzo wdzięczny, że poświęciłeś mi swój wolny czas i pomogłeś uporać się z męczącymi moją Majesty problemami technicznymi. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Aha, jeszcze jedno, na razie nie sprzedam Tobie mojej Yamahy... ;-)
Rzelu Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Może DZIŚ mała wycieczka Locknitz - Ramin ok. 16? Jola i Darek zapraszają na kawę. czekam pod Pleciugą o 16. P.S. Muszę wysłać paczkę z kurtką kurierem, a nie mam praktyki - może mi ktoś polecić jak się za to wziąć?
grota10 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 jak w sobote to ja tak.Pleciuga? A moze ktos chetny na Lagune do Gryfina?
Samba Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Dobry kurier tutaj: www.wysylajnajtaniej.pl Sam wyceniasz przesylke, placisz za usluge przelewem, drukujesz list przewozowy i zamawiasz kuriera pod wskazany adres aby odebral przesylke, do wyboru UPS lub DHL. Potem masz mozliwosc sledzenia przesylki. Wszystko dziala sprawnie, wiele razy korzystalam z ich uslug. Polecam.
melmacie Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Urbi, cieszę się, że Majka działa lepiej. A już myślałem ...będę miał tanio niebieski To teraz jeszcze trzeba przesunąć sprawy slużbowe i jedziemy. Sprawdziłem historię z podkładką: mam być w tym miejscu gdzie włożyliśmy. A co z Twoją firmą "expresowe rozkręcanie skuterów" ? Pozdrowionka.
Samba Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Bede o 16 pod pleciugą, kto jeszcze chetny na wycieczke?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2014 P.S. Muszę wysłać paczkę z kurtką kurierem, a nie mam praktyki - może mi ktoś polecić jak się za to wziąć? Rzelu, mogę Ci wysłać od siebie. Daj znać.
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2014 Urbi, cieszę się, że Majka działa lepiej. A już myślałem ...będę miał tanio niebieski To teraz jeszcze trzeba przesunąć sprawy slużbowe i jedziemy. Sprawdziłem historię z podkładką: mam być w tym miejscu gdzie włożyliśmy. A co z Twoją firmą "expresowe rozkręcanie skuterów" ? Pozdrowionka. Melmacie, serwis skuterowy i nie tylko... Z wielka przyjemnością ale pod warunkiem, ze będziesz moim wspólnikiem i partnerem. A tak na poważnie od dłuższego czasu marzy mi sie i chodzi po głowie serwis, salon ze skuterami, wszelkimi akcesoriami oraz odzieżą przeznaczona na wszelkiego rodzaju skutery a przy tym jeszcze klubokawiarnia w stylu włoskim - takie miejsce spotkań dla miłośników i użytkowników skuterów oraz wszystkich pozostałych lubiących włoskie klimaty... Ale to... Moze kiedyś... ;-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2014 Jak zarobię trochę pieniędzy, to chętnie wejdę w spółkę. Będą do nas przyjeżdżać skuterzyści z całego Pomorza, Meklemburgii i z całej Polski.
Rekomendowane odpowiedzi