Klubowicze bilety Opublikowano 7 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2014 Jutro czwartek, zapraszamy pod Pleciugę 18-ta
azjon Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Jutro czwartek, zapraszamy pod Pleciugę 18-ta niestety mam popołudniową zmianę, ale jesli tylko znajdę mozliwość to podjadę choćby na chwilkę
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 W czwartek do 18 jestem w pracy, tak więc, chwilę się spóźnię... - myślę że jakieś 15 minut...
burgifan Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ja pracuję po południu, więc napiszcie potem co i jak, bawcie się dobrze !
YAMAHAFAN Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Niestety dzis nie dam rady podleciec pod Pleciuge - pozdrawiam serdecznie
wooferai Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Też dziś nie będę. Pomagam koledze. Bawcie się dobrze.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 EDIT - No i widzicie, coś mi komunikator się zbuntował i nie miałem żadnych wiadomości o Cusiu... Już wiem wszystko i do zobaczenia jutro
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 hmmm.... CUSia... jutro przywożą koledzy z Grupy Wielkopolskiej... czekamy na nich pod Salonem Hondy przy ul. Białowieskiej... Kilka fotek, uścisków i później wracają do siebie... No i chyba to tyle ;-)
janus60 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Szczerze, to nie wiem gdzie mam umieścić podziękowania dla Grupy Zachodniopomorskiej za dzisiejsze przyjęcie, ponieważ wszystko było utrzymywane w ścisłej tajemnicy (czyt.żadnego wątka na forum zachodniopomorskiego odnośnie sztafety:) ) Więc do rzeczy: Drodzy przyjaciele,jestem pod wielkim wrażeniem naszego dzisiejszego spotkania.To co przygotowaliście to po prostu rekord swiata!!! Po pierwsze jestem w szoku po drugie -jestem w szoku po trzecie-jestem w wielkim szoku. Jak ochłonę to napiszę coś z sensem:))) P.s.Ta rybka wędzona,jak i reszta jadła to po prostu -prima sort-dziękuję za wszystko i mam nadzieję na rewanż w Poznaniu -pozdrawiam-Janusz
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2014 Cieszymy się niezmiernie... Mam nadzieję, że na sucho mieliście powrót, bo ja zdążyłem dojechać do Świnoujścia tuż przed kolejną falą deszczu... Super było Was poznać... Kilka fotek dałem w temacie http://www.forum.burgmania.net/topic/19252-kronika-i-przedzlotowej-ogolnopolskiej-sztafety-burgmanii-2014-promo-x-zlotu-maxi-skuterow-burgmania-2014/page__pid__350576__st__180#entry350576, a zapis wideo i fotki zmontuję jutro rano w filmiku na YT...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2014 Szczerze, to nie wiem gdzie mam umieścić podziękowania dla Grupy Zachodniopomorskiej za dzisiejsze przyjęcie, ponieważ wszystko było utrzymywane w ścisłej tajemnicy (czyt.żadnego wątka na forum zachodniopomorskiego odnośnie sztafety:) ) Więc do rzeczy: Drodzy przyjaciele,jestem pod wielkim wrażeniem naszego dzisiejszego spotkania.To co przygotowaliście to po prostu rekord swiata!!! Po pierwsze jestem w szoku po drugie -jestem w szoku po trzecie-jestem w wielkim szoku. Jak ochłonę to napiszę coś z sensem:))) P.s.Ta rybka wędzona,jak i reszta jadła to po prostu -prima sort-dziękuję za wszystko i mam nadzieję na rewanż w Poznaniu -pozdrawiam-Janusz Nie ma za co! Przyjemność po naszej stronie! Tu piszemy o imprezie: http://www.forum.bur...em/#entry350613 Zapraszam do czytania i umieszczania fotek i filmów!
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2014 Jak ktoś ma ochotę to jedziemy dzisiaj do Krzywego Lasu, wyjazd 14:15 odemnie z pod domu.
wooferai Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Teatr Polski 27 maja, godz.19.00, spektakl "Żona ugotowała męża" Zostało mi do ewentualnego odsprzedania 4 bilety na ten spektakl. Jakby ktoś chciał to proszę najlepiej jeszcze dziś o telefon 501628191. Jutro oddaję nadwyżkę rezerwacji do teatru (mam dwa rzędy zarezerwowane), a zdobyć bilety nie jest łatwo. :-) Miejsca w 3 rzędzie. Bilety jak dobrze pamiętam po 45 złotych. EDIT: Zostały jeszcze 2 bilety. I okazało się przy okazji, że rezerwacje w teatrze mam do wtorku. Czyli do jutra wieczór, można dzwonić w sprawie biletów.
azjon Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 po powrocie do domu z CUŚ'ia odkryłem co tak waliło mi przy lewych zakrętach - otóż w nowej oponie odkleił się bieżnik po lewej stronie na ok 15 cm (co za badziewie potrafią na rynek wpuścić. Teraz pytanie czy zdążę załatwić nową oponę do wyjazdu wtorkowego z CUŚ'iem. w necie znalazłem za 198 pln ale przesyłka w 48 godz.. Może macie jakiś pomysł na szybsze naprawienie. 4 stówy w serwisie mało mi się widzi , bo własnie wydałem 1800 u Adasia w Hondzie.
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2014 Nie zostawimy przecież Wieśka z tak blachy problemem, opona już jest jutro do montażu
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2014 Nie zostawimy przecież Wieśka z tak blachy problemem, opona już jest jutro do montażu Magik?!?!
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2014 Nie zostawimy przecież Wieśka z tak blachy problemem, opona już jest jutro do montażu Marek, jesteś Niesamowitym, Wspaniałym Człowiekiem !!! Jesteś WIELKI !!!
azjon Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 jeszcze raz dzięki Marek nie dość , że załatwił to jeszcze wygląda na nówkę Magik?!?! coś więcej niż magik - wyciągać królika z kapelusza można się nauczyć, ale w niedzielę późnym wieczorem, w deszczu, nową oponę, której nawet na allegro jest mało - to nie magia, to cuda proszę Państwa
Rzelu Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Tak doświadczony maxiskuterowiec jak Bilety kilka zapasowych opon trzyma po prostu w tapczanie.
minimi1 Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 link do zdjec aniołka https://www.dropbox.com/sh/8w48pnt6vncncxv/AACkPqIXJIw95b4zVO5slN-ja
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2014 Byliśmy w niedzielę z krzywym lesie więc zapodaję zdjęcie.
wooferai Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Czwartek jak czwartek...ale ważniejsze, że dziś jest spotkanie pod Pleciugą o 18.00. :-))
qszysiek Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Propozycja Sobotniego wypadu do Lockniz,powrót przez Dobrą -Dobieszczyn - N.Warpno (nowa droga)Trzebież. Wstępna godzina zbiórki 11.oo stacja BP. rondo Gierosa. Ps, inne propozycie trasy,godziny i miejsca zbiórki mile widziane.
Rekomendowane odpowiedzi