Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2014 Pogoda się tak szybko zmienia że pewnie dopiero w sobotę będzie wiadomo jak będzie w Niedzielę
ja-rek Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 tu pogoda na ORS w okolicy Hutek K. http://www.pogodynka.pl/polska/ogrodzieniec_ogrodzieniec ja-rek.
kamil1984 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Mam nadzieję że pogoda będzie łaskawa i ludzie dopiszą a co za tym idzie ORS się odbędzie Pogoda na weekend : http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=850 (Sorry coś mi obrazka nie chce wrzucić)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 patrząc na to co się dzieje za oknem ( pada jakby ktoś nie zauważył ) zastanawiam się czy nie lepiej przenieść ORS na następną niedzielę , nawet jak do jutra przestanie padać to będzie bardzo mokro a przyszły tydzień ma już być słoneczny i coraz cieplejszy
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Tak ja też uważam, że jutro będzie mokro, ślisko i błotnisto .... Jestem za przeniesieniem.
kamil1984 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Dzis i jutro raczej bez wiekszych opadow. Za tydzien niestety odpadam praca chyba ze sobota?
zenon Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 To prawda nawet gdy niebędzie padać to będzie mokro i wilgotno,chyba trzeba przeńieśc na inny termin
Klubowicze AREQ Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 witam ja jutro nie moge o czym pisałem i bede Was ostro namawiał żeby przenieść ORS na nastepny tydzień jutro może nie bedzie lać ale wszystko w około bedzie mokre i wilgotne - trawa , ławy i drzewo na ognicho a pod wieczór może być już zimno i ludzie bedą po malu sie wykruszać nastepny tydzień szykuje sie słoneczny i bez opadów i można dłuzej posiedzień i pogawedzić o ile sie INGiW nie mylą w tych przewidywaniach bede się modlił i trzymał kciuki za przeniesieniem terminu ORS na następną niedziele pozdro
Klubowicze MarP Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Też jestem za innym terminem - to ma być przecież przyjemne spotkanie, a nie walka o przerwanie
GadekW Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 No cóż...za tydzień to i ja bym był... A tak nawiasem mówiąc, to 3 majcie jutro za mnie kciuki od 9 co bym nie zszedł... http://www.zis.krakow.pl/pl/cracovia-maraton/transmisja/
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Tylko nie zapomnij parasola i trzymaj się w czołówce lub jako ostatni to będziesz najczęściej pokazywany :-). a co do ORS'a to nic nie zmieniamy! ORS będzie w niedzielę .... tylko że w następną :-) Mimo wszystko, życzę wszystkim miłego weekendu i kibicujemy Wojtkowi Gadek na .....!, Gadek na ......!, Gadek na podium!!!!
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 No to wymodliłam u Bogów Rozsądku Zerkałam na pogodę na www.yr.no/place/Poland/Silesia/Hutki_Kanki/ nie wierząc do końca temu co za oknem. Na razie się sprawdziła w 98% (jak zwykle zresztą, to już nudne) więc się cieszę, że jednak to nie ta niedziela bo jak znów bym wylądowała na kocyku mogłyby mi zady nasiąknąć czego nie lubię bo nie jestem . Do zobaczenia zatem już za niebawem! Uściski sobotnie z mokrej Kielczy Dadzia
Dudi71 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Witam wszystkich niestety za tydzień nie dam rady ze względów zdrowotnych usiąść w siodle ale może dojadę samochodem
Ania Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 pogoda spłatała nam figla i skutecznie uniemożliwiła nam spotkanie w bardzo miłym i licznym gronie, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie słonecznie i uda nam się spotkać. Będę za to mocno trzymać kciuki Jutro będę mocno trzymać kciuki za Wojtka Pozdrawiam serdecznie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 Wojtek daj czadu jutro trzymam kciuki
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2014 Ja będę kciuki trzymał za numer 1837. Pogoda bezdeszczowa; powinno się wszystko udać. Chyba moja zacną na K-ów przewietrzę. A co mi tam
Dudi71 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Wojtek Kraków jutro należy do Ciebie.Powodzenia
Klubowicze MarP Opublikowano 17 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2014 No Wojtek - daj czadu ! Trzymam kciuki Jutro podium należy do Ciebie!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 18 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2014 Wojtuś pewnie już się rozgrzewasz, rozciągasz itp... ale ode mnie też trochę motywacji dla nas zawsze byłeś, jesteś i będziesz Powodzenia......
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2014 Nasz Champion tam walczy a oni przerwali transmisję na żywo. Trzymam kciuki, musi pomóc.
GadekW Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Dziękuję bardzo dla wszystkich którzy trzymali kciuki...pomogło, nawet bardzo. Trochę danych: Miejsce open 1102 na 5378 osób sklasyfikowanych, Czas 3.34.07...lepszy od poprzedniego o 14 min i 41 sek, więc plan wykonany, Dwa razy po drodze padał deszcz, Sił starczyło do 37 km a dalej to była walka z słabościami, skurczami i własną głową, która mówiła żeby już zejść z trasy, Poza tym skończyło się na duuużym bólu mięśni nóg, trzema odciskami i dwoma zerwanymi paznokciami... Specjalne podziękowania dla niezastąpionego Antona za kibicowanie na miejscu i masaż na mecie. Kochani, on jest naprawdę dobry... A na ognisku się meldujemy...
Rekomendowane odpowiedzi