braszken Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Dobrze ze Andrzej nie zawiódł wraz z kolegami, normalnie w Płocku to tak jakby wyginęło życie, nikt nie pisze, dobrze bo normalnie do wczoraj to myślałem że sam z Cusiem będę śmigał
andrzek_yagi Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 A co Krzysio na to? No wiesz,że nie zawiedziemy.Jak nie wszyscy to część,ale raczej wszyscy.Ja bankowo. Może kogoś z łodzi zwerbuję jutro?kto wie.
braszken Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Wiedziałem nawet przez chwilę nie watpiłem ze bedziesz, ale dobra nie zaśmiecamy wątku bo nas przywołają do porządku
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Czy to taki słaby odzew na twoje prośby Jack , czy wszyscy z listy jadą?
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Bardzo przepraszam, mam problemy, nie pojadę Głupio mi bo nienawidzę nie dotrzymywać obietnic
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Tym, którzy martwią się o sobotni wieczór, wyjaśniam, że jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, powinni być w domu między 18-19stą. Przykro mi, że frekwencja taka słaba
andrzek_yagi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Trzy sztuki Burgmana z Kutna aktualne.
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Chodzi mi o frekwencję na punkcie w Ostrołęce. Jeśli przyjdzie prasa, to będzie wstyd, że tak mało nas, a miało być kilkadziesiąt. Mapka dojazdu na Plac Bema w Ostrołęce. https://www.google.p...42898!3e0?hl=pl Jak komuś wygodniej, może stawić się od razu tam, godz. 11:00. Jak by ktoś się spóźnił na zbiórkę w Warszawie, to niech goni grupę. Z Ostrołęki do Plocka obiecuję poprowadzić optymalnie fajną drogą. Optymalnie, czyli dość dobrą i szybką, ale przynajmniej w części trochę pokręconą i nie nudną.
andrzek_yagi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Jack my z Kutna nie wyrobimy na 11tą nad czym ubolewamy.Werbuj swoich.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 22 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2014 Jack przepraszam razem z Patrycją , ale z przyczyn technicznych nie damy rady uczestniczyć w wyjeździe razem z wami
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2014 Strażak, jak Cię dorwę, to Ci ... coś zrobię! A Patrycji coś innego! !bicz
GrzechoCnik Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Jacku, widzę że coś mała obstawa, więc załatwiłem sobie u żonki zwolnienie z obowiązkowego wyjazdu do Świdnika. Będę więc jechał z Wami w trasę. Z czego się niezmiernie cieszę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2014 Przykro mi ale nie będę mógł uczestniczyć. Urodziny syna mego pirworodnego mam. Niestety :-( . Jak to sie mowi .... rodzina jest najważniejsza.
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2014 Oj tam, oj tam. Kto może ten jedzie. Ja jestem w umówionym miejscu o 9:00 !
Klubowicze Jack Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2014 Cormoran dzisiaj się dowiedział, że jutro ma urodziny syna ... Ech..., z komórki piszę, już mi się nie chce edytować pierwszego posta. Grzechocnik, dzięki za wsparcie. Takich to lubimy :* Ja już jestem w Ostrołęce. Przyjechałem posprzątać Plac Bema Grupę z Wawy do Oki poprowadzi Piootr'ek. Ja wyj adę na spotkanie. Jak by ktoś się spóźnił lub zawieruszył, niech wali prosto na Ostrołękę. Tam na rondzie przed makdonaldem w prawo i za mostem już Plac Bema.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2014 Cormoran dzisiaj się dowiedział, że jutro ma urodziny syna ... Ech... Nie dowiedział się dzisiaj tylko myślał że może młody pojedzie ze mną. Ale niestetyplan się zmienił i młody zaprosił sobie znajomych do domu. Sorki .... Agnieszki nie ma a ja nie zostawię 10-cioro szesnastolatków w chałupie bo mi ją rozniosą. EDIT ! I plan się zmienił. Jadę :-)
Bosy Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 [...]I plan się zmienił. Jadę :-) Pan się zdecyduj! Wkładasz Pan czy wyjmujesz? ;)
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2014 A żesz Ty Cormoranku! Już Cię znowu lubię No to ruchy tam wszyscy, ruchy! Ja już czekam.
Sympatycy irasko Opublikowano 24 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2014 Warszawa - Ostrołęka - Warszawa zaliczone. Dzięki wszystkim za wspóny wyjazd. Szkoda, że dalej nie mogłem z Wami jechać. Wracajcie szczęśliwie.
Bosy Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ja w domku. Wymusiłem na nawigacji prowadzenie przez Płońsk czyli najpierw drogą 567, a potem 10 i na koniec 7. Miałem rację, że Was porzuciłem niedbale w Płocku. Przystawałem kilka razy na rozmasowywanie "skurczałych" mięśni. Ale wszystko bezpiecznie, spokojnie i bez pośpiechu. Dziękuję wszystkim za wspaniałą przygodę . Nie będzie mnie na Zlocie, więc tym bardziej cieszę się, że dzięki dzisiejszej wyprawie, pozostał mój ślad w Księdze Sztafety i na kamizelkach.
Sympatycy Jaco Opublikowano 24 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2014 My już w domu, 386 km nawinięte. Jack dzięki za odwiedziny Pomorza i Władysławowa i za całą ścieżkę. Kulanko zajefajne, tylko ten wiatr i tiry wykończyły mi Ziutę. Ostatni kawałek dojechała samochodem do domu. AsArturAs, dzięki, wiesz za co. https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6017045241018783073?authkey=CNbPs6HPmrDsaQ
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2014 To był wspaniały dzień spędzony z Przyjaciółmi z Burgmanii. Dziękuję wszystkim za miły przelot na całej trasie Warszawa-Ostrołęka-Płock-Warszawa. Warto było. Kto nie był ... Niech żałuję. A, zapomniałem. Trasa długa. Byliśmy na Pomorzu i we Władysławowie.
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2014 Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w ostrołęckim odcinku sztafety. Odezwę się dopiero w poniedziałek, bo jeszcze nie wracam do domu. Pozdrawiam wszystkich.
andrzek_yagi Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Kutnowska grupa Burgmaniaków dziękuje wszyskim dzisiejszym uczestnikom transportu Cusia z Ostrołęki do Płocka.Niezapomniana przygoda.Do tych co nie byli-tego się nie nadrobi.
Rekomendowane odpowiedzi