Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 Witam. Część Przedzlotowej Sztafety Burgmanii bezpośrednio nas dotycząca będzie odbywać się między Krakowem a Opolem. Artur z ekipą odbiera Cusia od Krakowiaków 6.04, następnie oficjalne, uroczyste przekazanie między Bielskiem a Katowicami odbędzie się w czwartek w Chudowie. Możemy balować w dwa czwartki, gdyby zdjęcia nie wyszły :-) lub zostało jeszcze dużo smalcu Antona.P-) 26.04 jedziemy rano do Opola gdzie spotykamy się z ekipą Rypaka. Według programu Rypaka jedziemy do karczmy na małe co nie co i spotkanie z Dolnoślązakami. Powstanie smaczny torcik Dolnoślązacy / Górnoślązacy a Opolanie jako masa. :-) Na pewno będzie dobra zabawa. Potem odprowadzamy kolegów w kierunku Wrocławia na tyle daleko na ile czas pozwoli. Miejsce spotkania i godz. wyjazdu z Katowic do Opola jeszcze ustalimy na czwartkowych spotkaniach i w tym temacie zamieszczę stosowną informację dla osób które będą chciały jechać lub dołączyć się w trasie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 no i dla mnie sprawa się rypła 26 kwietnia nie ma mnie, tak więc nie będę mogła uczestniczyć w przewożeniu "cusia" i nie spotkam Rypaka ale 6 kwietnia na przekazanie "cusia" od grupy małopolskiej się zapisuję i w czwartkowych "cusiowych" spotkaniach będę uczestniczyła
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 Asiu to tak jak i ja. Od 25 do 27 jestem na zlocie na Kaszubach. Wstępnie ustawiam się z Krakowiakami na spotkanie w Żywcu i poprowadzę ich trasą przez Słowację ,Koniaków ,Wisła
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 ja 26.04 będę "odrobinkę" dalej Żywiec piękne miejsce na spotkanie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2014 Bo szefowa zawsze musi być "naj szybsza " , jeździć "naj dalej" i w ogóle być "naj , naj " PS Żarcik taki Nie Bij Plissss
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2014 artur .... nie odpowiem, że przecież jakbym nie była "naj" to nie chcielibyście mnie na szefową ... bo to byłby OT a to temat o ustawianiu sztafety
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2014 Ładnie się to czyta. Nasi (śląscy) liderzy to POTĘGA! Wpieprzam się w temat, bo w końcu na mym własnym, śląskim "gnoju" ta sztafeta rośnie. Popatrzyłem dzisiaj na kronikęi widzę, że wszystko jest w najlepszym porządku. No chyba, że Ty coś zauważyłeś/-aś Chłopaki (LIDERZY) się naprawdę postarali i tylko pomarzyć o takich przewodnikach po regionie! BRAWO! Jest nawet Słowacja! Na tej samej stronie jest również - - - zupełnie z prawej strony kolumna: Media . Wyskakuje nasze, śląskie logo. Ale to przecież nie media (radio, TV, prasa). Ależ oczywiście że looker zrobił wszystko jak należy, tylko on nie jest taki "upierdliwy" jak ja. Bardzo liczę na LIDERÓW i ich przyjaciół, kolegów, znajomych, że już o rodzinie nie wspomnę. Spodziewam się w czasie "przekazania" w B-B, Chudowie i Katowicach takiej "rozróby", że o takiej nawet Gierek, Ziętek, Uszok i inni jeszcze nie słyszeli. Mam jeszcze jedną nowinę dla Was: Jeżeli ktoś jest zalogowany w google+ - to polecam. Jeżeli nie - również polecam. Brak mi jednak zestawu osób biorących (ewentualnie) udział w sztafetach (B-B => K-ce i K-ce => Opole. Ależ oczywiście, że są/będą to tyko luźne deklaracje. Nie mniej jednak bardzo ważne dla LIDERÓW. Trzeba 2 lub 3 prosiaki poświęcić (?). A LIDERZY czekają na Twoją deklarację. A łączy się to z przekazem jej naszemu kronikarzowi, by potrafił tą wiadomość umieścić w kronice. Jeszcze mnie nikt z Was (jak dotychczas) nie zawiódł. Liczę na Was. Oferty proszę przekazywać na tutaj, lub na PW. Jak by nie było, liderzy przekażą dalej i będziesz na liście.
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2014 ................................. Spodziewam się w czasie "przekazania" w B-B, Chudowie i Katowicach takiej "rozróby", że o takiej nawet Gierek, Ziętek, Uszok i inni jeszcze nie słyszeli. ............................... Rozumiem, że masz gorącą linię z: - czasopismami motoryzacyjnymi, - telewizja regionalną, - telewizją o zasięgu ogólnopolskim, - stacjami radiowymi, - spragnionymi naszej obecności salonami motocyklowymi, - władzami miast, które chcą nas przywitać na granicy miasta, - itd ................... i wszystko już ustaliłeś! a o smalec i chleb na spotkanie/przekazanie w Chudowie już się nie martw to już ja ogarnę.
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2014 To nie tak. Na smalec i chlebek to JA mam mój, swój monopol :) Każdy z nas robi swoją "działkę" - ..................
Jaki 40 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja od dawna się deklaruję z Arturem ale i o Patryku ciągle myślę bez podtekstów proszę do Opola mam nadzeję, że mi spasuje z czasem
Lion Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Patryk melduję swoją osobowość skromną na starcie w Katowicach i do mety w Opolu coby ""CUSIA"" godnie reprezentować ;-) A Jeśli Anton pochytał TV of radio RMF, Eska, Katowice to ok, może być, i tak będę na miejscu ogarniemy wszystko, Alleluja :-) Pozdro
Moni82 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 My też już się już deklarowaliśmy:)..trasa Katowice--> Opole, no i może dalej:) W dalszym ciągu podtrzymujemy deklarację Pozdrawiamy
zenon Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłaszam swoją gotowośc do eskortowania "CUSIA" Katowice - Opole
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2014 Ja też zgłaszam swoją deklarację do eskortowania "CUSIA" .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2014 Andrzejku fajnie że zgłaszasz ale w jakim terminie bo część grupy Śląskiej 06.04 odbiera w formie przejazdu wraz z grupą Krakowską a 26.04 jedzie do Opola. Więc pytanie na jaki dzień się deklarujesz. No chyba że na oba
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2014 Gdy dam rade to na oba . Mam pytanie jakie wielkie jest to Cuś ?
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2014 Zmieścisz pod kanapą A co do dat, to zarezerwuj proszę jeszcze jedną
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2014 AAAAAA oooo co chodzi ?
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2014 10-tego w Chudowie przekazanie Patrz tabelka.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2014 UWAGA Przypominam że w niedzielę 06.04 nastąpi przekazanie Cusia od grupy Krakowskiej. Zapraszam na przejażdżkę w sztafecie. Zbiórka w Żywcu na stacji Bliska TU od 10,00 Około 10,30 dojedzie sztafeta z Krakowa i poprowadzę trasą wycieczkową przez Milówkę na Słowację a potem przez Zwardoń,Koniaków ,Wisłę do McDonalds Jasienica gdzie będzie oficjalne przekazanie cusia. TRASA Proszę o info kto się wybiera
Sympatycy Anton Opublikowano 29 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2014 Z tego co widzę, to z Arturem 06.04. o 10:00 z Żywca Sienkiewicza 97 (stacja BLISKA) jadą: 2. Ewa B-B 3. Joasia 4. Jaki 40 5. Anton 6. andrzejMyslowiceS 7. andrzejSkoczow 8. GadekW 9. Moni82 10. Robert1973 11. zenon 12. Wiesia 13. Lion 14. Zbyszek Bielsko 15. kaktus83 16. Grześ 17. sater998 Czy to już wszyscy?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 30 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2014 Anton liczysz osoby czy skutery, bo ja też będę Oczywiście jak mnie Artur zabierze...
zenon Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Weżmiecie mnie z Wiesią do eskortowania "CUSIA"
Rekomendowane odpowiedzi