Nurider Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 No tak...Arrow rządzi! Lepiej jechać za autobusem Następnym razem jedziesz za mną albo wkładam stopery
jacek_gda Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Głośno to było dopiero jak do garażu wjechałem :-) Następnym razem będę się musiał 50m po garażu nogami odpychać bo mnie sąsiedzi przechrzczą :-)
pawelneos Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Noooo . widze ze wkoncu doczekales sie nowego wydechu- jacek-gda Pisz szybko jak teraz sie zachowuje sprzet i jakie wrazenia . Tez napisz czy oprucz wydechu cos trzeba bylo robic
Marcin79 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Głośno to było dopiero jak do garażu wjechałem :-) Następnym razem będę się musiał 50m po garażu nogami odpychać bo mnie sąsiedzi przechrzczą :-) Chyba nie słyszałeś jeszcze yasuni carrera 16 w mojej Aprilce, ale dobry komin robi dooobrą robotę
jacek_gda Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Wrażenia akustyczne bezcenne :-) Nurider potwierdzi. Jadąc przez chwilę za mną w korku w Koscierzynie wyglądał na nieco oszołomionego akustyką wydobywającą się z mojego wydechu :-) A tak poza tym, niemiłosiernie strzela z wydechu, mam wrażenie, że nieco stracił na "mocy" /brak zestrojenia/ no i jest głośny ;-) Filtr K&N założyłem kilka dni wcześniej, więc "górę" mam "odetkaną". Ogólnie jestem zadowolony. Ale docelowo muszę go jakoś zestroić. Może moduł Power Commander?! powoli się ku temu skłaniam. Ostatecznie zdecydowałem się na montaż w Yamaha ale w KMJ, tam od początku serwisuję. Pogoda jednak ładna wiec wykulałem wyjca z garażu :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Nurider Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 Potwierdzam. Miałem wrażenie , że Jacek w ogóle nie ma tłumika .
pawelneos Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 No to robi sie ciekawie , az nie moge sie doczekac kiedy wroce i to uslysze A czy jest glosniejszy od mojego? Ma wsadzony DB kiler?
marek_m Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 W tej sytuacji nie mam wyjścia, następnym razem przyjeżdżam Triumph'em
Nurider Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 Marek z tą maszyną masz cień szansy bardzo ładny sprzęt. Jaki to model?
Maser Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 jacek_gda a to Was widziałem w czwartek na wylocie z Kościerzyny na Wdzydze tuż za rondem Faktycznie głośno było.... Nawet ręka uniosła mi się do góry do pozdrowienia ale w tym momencie mi się przypomniało że nie siedzę na Burku (akurat wracałem z serwisu na piechotę po odstawieniu Burka na małe naprawy tłumik do wymiany...- serwis jest na tej ulicy. Gdybyście jechali może z dziesięć minut szybciej to pewnie byście mnie na nim zastali.) Pozdrawiam!
Nurider Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Hehe Maser widziałem gościa , który kiwał w naszą stronę i zastanawiam się oco mu chodzi. Awaria jakaś, brak świateł czy coś
marek_m Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Marek z tą maszyną masz cień szansy bardzo ładny sprzęt. Jaki to model? Triumph Thunderbird 1600
Maser Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Ha ha! a jak wyglądał? No i w którym miejscu na trasie? Ja Was przyuważyłem tuż za rondem na wylocie do Wdzydz z Kościerzyny. Ma się te zboczenie skuterowe
jacek_gda Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Paweł, dbkiller jest na swoim miejscu :-) Ale u Ciebie jak słychać na załaczonym "obrazku" również najciszej nie jest :-) Maser mam nadzieję, że następnym razem dołączysz... na 2oo oczywiście.
pawelneos Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Jacek ja bardzo sie ciesze ze tez masz przelotowy wydech . Jak na razie to tylko ja mialem A teraz jak pojedziemy gdzies razem to wszystkich zaszczekamy naszym pieknym dzwiekiem silnikow
jacek_gda Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Dzisiaj pogoda całkiem ok więc wybrałem się na małą przejażdżkę na przeprawę promową w Sobieszewie :-) przetestowałem przy okazji kamerkę :-)
stator Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Dobrze, że mam tylko 9 km do pracy. Grunwaldzka była dziś moja! no, może środkowy pas. Bałem się tylko, że pomyślą, że pijany jedzie. A jak to wygląda u Was? Do środy się wypogodzi? bo w tym tygodniu nie odpuszczę spota.
Nurider Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Zobaczymy jak będzie. Na razie poprawę zapowiadają od czwartku, piątku...
jacek_gda Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Info z pogodynki.pl środa, calutki dzionek deszcz. http://www.pogodynka.pl/polska/gdansk_gdansk
Nurider Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Patrząc na tę pogodynkę..może na czwartek przeniesiemy ?
stator Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Pasuje. Dostosuję się do pozostałych. : : To jak? dziś, czy jutro? Bo muszę pisać podanie do małżonki o przepustkę. EDIT 18:32: Wiedziałem, że żaden NORMALNY człowiek nie przyjedzie w taki deszcz, więc byłem sam. Do zoba jutro!
Nurider Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 Stator, masz zacięcie . To ma być przyjemność a nie obowiązek, ja w deszczu kulać się nie lubię . Dziś chyba aura nie sprawi psikusa Tym ,którzy wybierają się po raz pierwszy przypominam - spot na parkingu na końcu pasa startowego na Zaspie od strony morza . Zbiórka o 18-ej. Chwilę pogadamy a potem pewnie jakieś kulanko , mam nadzieję , że tym razem trochę dalej niż do Przystani Nie mogę edytować więc kolejny post. Sorry. Walimy z Jackiem za pol godziny do Wladka na rybę. Gdyby ktoś miał życzenie dołączyć zapraszamy Nie mogę edytować więc kolejny post. Sorry. Walimy z Jackiem za pol godziny do Wladka na rybę. Gdyby ktoś miał życzenie dołączyć zapraszamy
stator Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 hehe, to nie zacięcie, ot wracałem z pracy, A że jestem powikłany, to już od dawna wiem. W sumie, to widziałem kogoś w tej okolicy, chyba na srebrnej maszynie jadącego w stronę Kołobrzeskiej. Może ktoś się przyzna?
Nurider Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 Tłumu na dzisiejszym spocie nie było - Stator, zabłąkany biegowiec na Varaderce i ja ale jak zwykle było sympatycznie . Ze Statorem kulneliśmy się do Gdyni tzw . trasami alternatywnymi , powkurzaliśmy biegowców na Skwerze Kosciuszki i wrócilismy . A wcześniej małe 150 kilometrów w towarzystwie ( głośnym! ) pewnego T-maxa i jego właściciela . Jacek - te ledy z tyłu to jest to !
pawelneos Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Jak to byl KYMCO to na pewno to byl Besko a tak po za tym STATOR za swoja dzielnosc musisz zostac wyruzniony Twoja postawa zaslugujesz na twardego prawdziwego skuterowca z S3M Prawdziwy skuterowiec nigdy nie peka !OKK
Rekomendowane odpowiedzi