Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pomorskie spontany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpuścili na Hallera. Na naszym starym miejscu na razie bez zmian.

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Witam Burgmaniaków z Grupy Pomorskiej,

chciałbym nieskromnie przypomnieć, że Skarbonka Szlachetnej Paczki jest otwarta i czeka na Wasze spontaniczne wpłaty.

Pozdrawiam i szczerze zachęcam do systematycznego zasilania skarbonki na ten szczytny cel.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiejsze spotkanie na Westerplatte

13662294_629192940583554_7562359141896937482_o.jpg

Opublikowano

Aj nie doczytałem o nowym miejscu i byłem na pustej Zaspie :/

Opublikowano

Też tam się pojawiłem o 18.00 ale na szczęście jeden z kolegów przejeżdżając zgarnął mnie na nowe miejsce.

Opublikowano

No tak !!!!!! A My przecież już całe lato od połowy czerwca spotykamy się na Westerplatte i jak na razie wszyscy zadowoleni i sobie chwalą

Opublikowano

Sprawdziłem na miejscu forum ale musiałem nie widzieć, że nie jestem na ostatniej stronie wątku. Tym bardziej zmyła, że byli goście na moto.

Opublikowano

Emge !!! Spoko mamy jeszcze następne środy i liczę na to że się spotkamy Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś będzie na sumie 14.09.2016 w Gdańsku?

Opublikowano

Oczywiście ! 

Zapraszamy na Westerplatte. Łatwo nas znaleźć, bo zazwyczaj jest nas duuuużo. Zjedź w kierunku przystani tramwaju wodnego. Tam jest restauracyjka po namiotem. Będziemy czekać.

Opublikowano

A czy status dawnego parkingu na którym się spotykaliśmy jest już rozwiązany? (Dalej jest płatny?)

Opublikowano

Podobno opłaty zostały już zawieszone i parking jest bezpłatny A my pozostaliśmy na Westerplatte ponieważ miejsce jest przyjazne  ciekawsze i atrakcyjniejsze . zapraszamy 

Opublikowano

W dodatku od parkingu do Westerplatte jest tylko 10 min. drogi (oczywiście przez tunel) :)

Opublikowano

Było głosowanie - wracamy na parking czy zostajemy na Westerplatte.  Westerplatte wygrało z dużą  przewagą ☺. Trochę  dalej od centrum ale można usiąść,  zjeść  czy schować się w razie opadów.  Zaspa tego nie zapewnia. 

Opublikowano

Zaspa choć z historią to nie zapewnia nic. Poza tym niektórzy będą mieli bliżej

Chyba się dziś nie wyrobię aby podjechać.

Opublikowano

4 maszyny - 2 maxi i 2 moto 600  spontanicznie za 2 godziny ruszają do Tolkmicka i Fromborka.  Trasa -trawers przez Żuławy ☺. Na sumę powinniśmy zdążyć. 

Opublikowano

Jak pech to pech. Jadąc na spotkanie motor Mi się rozkraczył. Nie wiem czy to szczęście w nieszczęściu ale zdarzyło się to wysokości hipodromu w Sopocie i do Eryka było blisko. Grrrr 

Opublikowano

Eryk to dobra firma tylko wszystko robi na oryginałach, a to niestety kosztuje.
A poniżej fotka z dzisiaj - reszta na fb

20160914_182341.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiejsza fotka :)

20161012_171847.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W gdańskim Auchan przy Szczęśliwej na stoisku motoryzacyjnym stoją czterolitrowe kanistry z orlenowskim półsyntetykiem do motocykli Platinum Rider 4T 10w40, przecena ze 108zł do 35zł/4l - za tą cenę skusiłem się, pewnie został zapas z sezonu letniego i sklep chce opróżnić półkę na odmrażacze do szyb. Według specyfikacji z naklejki olej o lepszych parametrach niż lany przeze mnie do tej pory Motul 5100.

Opublikowano

No to trzeba podjechać i zobaczyć.....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cisza przedświąteczna .Każdy zaganiany przed świętami . A ja że tak napiszę trochę  a nawet trochę więcej niż trochę , tęsknię już do wycieczek na skuterze 

image.png

Opublikowano

Pawle ja również nie mogę doczekać się wiosny. Dzisiaj kupiłem nowe opony Metzeler FeelFree i czekają na założenie.