Termi_N Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Proszę o info kto z poznańskiego i okolic ma zamiar być czynny w tym sezonie i przyłączać się do różnych akcji: pomocy, przejażdżki itp. Jakoś na wstępne zapytania na forum regionalnym niewielu się jeszcze obudziło i dlatego dobrze by było to wiedzieć - . UWAGA Najbliższe spotkanie odbędzie się 12.04 o godz. 13:00 w McD przy BP !!! Kto chętny dotrzeć na otwarcie sezonu w Poznaniu to zbiórka o godz. 9:30 na stacji benzynowej przy Rondzie Śródka ! Wszystkich chcących się spotkać gorąco zapraszam. Proszę o dodanie również jakiegoś info o lokalizacji tak abyśmy posiedli taką pomocną wiedzę. 1. Termi_N (Tomasz) - Gniezno 2. mefisto.diabel (Mikołaj) - Poznań (pod) 3. MISIEK - Poznań 4. jaras661 - Poznań 5. roman67 - Poznań 6. arecki227 (Arek) - Poznań/Luboń 7. flyradek (Radek) - Poznań, Drawsko Pomorskie 8. Navigator - Poznań 9. JER2Y (Jerzy) - Poznań 10. MRobs - Poznań 11. slaweklubin (Sławek) - Trzemeszno/Lubiń 12. WueSaKa - Oborniki 13. janus60 - Swarzędz 14. Mangap ( Piotrek) - Poznań 15. Drek - Gniezno 16. Leo60 - Poznań 17. Hoffi - Poznań W końcu się kilka kół znalazło w okolicach bo już myślałem że jest nas tylko dwóch z mefisto - pierwsza piątka ma już drugie piwo na głowę z mojej strony (refleks trzeba nagrodzić). Dalej liczymy na wszystkich chętnych którzy chcą się objawić i przyznać do poznańskiego. Jak tak dalej pójdzie to będą 2 stoliki do kart i nie tylko -
mefisto.diabel Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak dojdziesz do AKTYWNEJ piątki to stawiam browca pierwszej piątce. 1. Termi_N (Tomasz) - Gniezno 2. mefisto.diabel (MIkołaj) - Poznań (pod)
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2014 Koledzy, trzymam kciuki i dopinguje Poznan i Wielkopolskę do pospolitego ruszenia miłośników maxi skuterów z Waszego regionu. Pozdrawiam
MISIEK Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Cieszę się, że ktoś się odezwał właśnie w tej sprawie ! Chyba najbardziej aktywni to jesteśmy (nie chwaląc się) my: Navigator i (ja) MISIEK (obaj jesteśmy z Poznania) -spotykamy się dość często i zwiedzamy różne zakątki Wielkopolski. He... już powoli planujemy letni wypad... dodałem małą wzmiankę o tym na naszym forum (PES)... Śmiało można nas dopisać do listy.
jaras661 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Hejka ! Mam nadzieję, że Pyrlandia nie wypadnie jak nasi biathloniści w Soczi, nie wiem czy będę mega aktywny, ale proszę także o dopisanie - jaras661 - Jarek, pozdr.
MISIEK Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 No i jest nas pięciu -hmmm... chyba załapaliśmy się na browca !
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2014 Kolego Misiek, jak narazie jest Was czterech... ;-( bo kolega Navigator, jeszcze osobiście sie nie zgłosił... Pozdrawiam z Zachodniopomorskiego nadal trzymając kciuki za Poznan i Wielkopolskę.
Roman67 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam. Choć z moją aktywnością różnie bywa to i tak proszę o dopisanie do listy. Roman-Poznań (okolice). No cóż na browarka już chyba się nie załapałem.
mefisto.diabel Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Trzeba dograć termin, aby browarka wypić. Jak się navigator zgłosi też ma piwko. Damy radę. Budżet wytrzyma. Lista piwna: 1. Termi_N (Tomasz) - Gniezno 2. mefisto.diabel (MIkołaj) - Poznań (pod) 3. MISIEK - Poznań 4. jaras661 - Poznań 5. roman67 - Poznań
JER2Y Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam. Jak będzie z tą aktywnością to się na bieżąco okaże, ale w każdym razie chęci są.
arecki227 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Witajcie! Proszę o dopisanie do listy : arecki227(Arek) -Poznań/Luboń p.s. stawiam kolejnym 5 maxi maniakom browara - w ramach wpisowego , z prośbą o życzliwe przyjęcie do Waszego grona .dzięki i do zobaczyska!
flyradek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam, Ja w sezonie to jeżdżę praktycznie codziennie po poznaniu (głównie praca), większych wypraw nie było bo niestety ciągle coś jest do naprawienia ale mam nadzieję że w tym roku wreszcie się uda (Radek)
MISIEK Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Kolego Misiek, jak narazie jest Was czterech... ;-( bo kolega Navigator, jeszcze osobiście sie nie zgłosił... Pozdrawiam z Zachodniopomorskiego nadal trzymając kciuki za Poznan i Wielkopolskę. Hmm... a czy musi osobiście ??? Navigator jest najbardziej aktywny z nas wszystkich ! Poproszę o dopisanie : Navigator (Poznań) ...Urbi, proszę niech nie rób zamieszania !
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2014 Kolego Misiek, jak narazie jest Was czterech... ;-( bo kolega Navigator, jeszcze osobiście sie nie zgłosił... Pozdrawiam z Zachodniopomorskiego nadal trzymając kciuki za Poznan i Wielkopolskę. Navigatora to i ja mogę potwierdzić - więc śmiało na listę.
JER2Y Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Czy są jakieś kryteria o których nie wiem, żeby się załapać na listę? Od razu zaznaczam, że bynajmniej nie o piwo mi chodzi :-) PS. może mój wpis był zbyt enigmatyczny - Jerzy z Poznania melduje się.
Termi_N Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam. Jak będzie z tą aktywnością to się na bieżąco okaże, ale w każdym razie chęci są. Myślałem że wyraziłeś tylko opinię - trzeba pisać w czasie dokonanym jasno i rzeczowo. Już dopisuję kolejnego chętnego do drugiego stolika -.
MRobs Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 To do kompletu: MRobs (Poznań). Codziennie (także teraz) jeżdżę po Poznaniu do i z fabryki oraz załatwiając różne sprawy. Jak w sezonie widziałem plany różnych wycieczek po Wielkopolsce to planowałem, że w końcu się pojawię ale coś zawsze wypadało i d.u.p.a. Może to będzie przełomowy sezon i uda mi się załapać na jakąś jedną czy drugą objazdówkę
WueSaKa Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeśli przyjmiecie dziadka do swego grona to i ja się piszę na jakieś wypady jak czas pozwoli Oborniki witają
janus60 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 To i ja poproszę o dopisanie do listy---janus60-Swarzędz
Termi_N Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Jeśli przyjmiecie dziadka do swego grona to i ja się piszę na jakieś wypady jak czas pozwoli Oborniki witają My nie zajmujemy się polityką. Jest tylko jeden warunek: nie można spadać ze swojej kobyłki - bo to nieładne i niebezpieczne - Witamy bardzo serdecznie na pokładzie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2014 Hmm... a czy musi osobiście ??? Navigator jest najbardziej aktywny z nas wszystkich ! Poproszę o dopisanie : Navigator (Poznań) ...Urbi, proszę niech nie rób zamieszania ! Kolego MISIEK, zapewniam Cię i pozostałych, że daleki jestem od robienia zamieszania... Po prostu trzymam za Was kciuki i wierzę, że Poznań jako stolica Wielkopolski, posiada silną i liczną grupę użytkowników i miłośników maxi skuterów. Ze względów sentymentalnych do Poznania, jestem z Wami... ;-) Pozdrawiam serdecznie i nie zakłócam Wam spokoju...
Termi_N Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Chłopaki - Urbi martwi się tylko z dobrego serca że w centrum polski zmotoryzowanej nie może się zebrać kilku dwóch kółek. U Urbiego nie ma takich problemów bo więcej jest jeżdżących na 2oo niż na 4oo - a widzisz u nas jest odwrotnie -. Mimo wszystko dotargamy do Was "cusia" i mam nadzieję że wskażecie nam jakieś fajne miejsce gdzie można będzie zjeść rybkę :-). Do zobaczenia.
mefisto.diabel Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Uzbierało się trochę osób. Pić i prowadzić to raczej nie, więc jakiś spot piwny można już na czasie zorganizować. Rzucam temat, aby w marcu się jakoś poznać Może być skuterowo a obiecane piwo wypije się w zaciszu własnego mieszkanka/domu.
Termi_N Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Oczywiście jak najbardziej - jak pijemy to nie jedziemy na 2oo. Czyli albo spotkanie na 2oo albo na mieście przy piwku. Zacznijmy od kół i zobaczymy kto ma jakie preferencje co do napoi -. Jak widzieliście trwa ustalanie terminów dostarczenia cusia. W dalszym ciągu jestem za transportem w weekend na trasie przez Wałcz - bo roboty drogowe koło Skwierzyny to masakra. Jeśli ktoś będzie miał ochotę mi towarzyszyć to będzie miło.
Roman67 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Jestem za spotkaniem na 2oo, bo i pogoda coraz ładniejsza no i chyba każdy już czeka by wreszcie poczuć wiatr we włosach. Na wspólnego browarka jeszcze przyjdzie pora. Co do „cusia” to czekam na konkretny termin wyjazdu wtedy się określę czy jadę czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi