Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj miałem okazję poznać osobiście Rzela ...

jeszcze trochę i poznam całą paczkę skuteromaników ze Szczecina ... taką mam nadzieję oczywiście ... :)

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

33

• Elvis

32

• bilety

23

• Urbi

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

W czwartek, tłusty czwartek, spotkanie o 18.00 u bilety i Zosi - potwierdzam obecność, chociaż mogę się spóźnić kwadrans... pracuję do 18.00.\

A tak na marginesie, tym razem przychodzimy z pączkiem lub faworkiem...

Pozdrawiam i do zobaczenia

• Klubowicze
Opublikowano

Potwierdzam: będę z małżonką, która przygotuje faworki/chrust. Ja przyniosę winko, kielbachę, ogórki z Lidla i chlebek. Jak zwykle :)

Opublikowano

Ja będe z czymś co wypada w ten dzień.

Opublikowano

ArtCho - przypomniało mi się że kiedyś rozmawialiśmy o torbie przekrokowej.

Plany takiej torby do AN400/250 otrzymałem od Antona.

No tak, ale co z tankowaniem na dłuższym wyjeździe - czy pakuje się taką torbę "na wcisk" podtrzymując nogami, czy też przypina - a wtedy na stacji benzynowej trzeba wszystko demontować?

• Klubowicze
Opublikowano

Rzelu, muszę Ci pokazać na żywo. Moja torba ma na dnie takie ucha, które "obejmują" przekrok i w ten sposób mam stabilizację wstępną. Podczas jazdy torba i tak jest między moimi nogami, więc się trzyma, a dodatkowo mam krótki pasek z klamerką, którym przymocowuję ją do tułowia skutera.

http://gyazo.com/f96e88dcded2f4006bb95730ca959002

Opublikowano

No to się pochwalę ... rozpocząłem sezon ... dzisiaj po południu nawinałem parę kilometrów w koło komina .... dosłownie parę ale przyjemnośc bezcenna .... :)

Opublikowano

Rany Julek bede, źle spojrzałem na daty do roboty dzisiaj a jutro od rana wolne i post do wieczora.Może ktoś mnie zabierze na hol giętki biesiadny o porze jakowejś ?

Opublikowano

Wczorajsze popołudnie ... ładna pogoda .... postanowiłem nawinąć parę kilometrów wkoło komina a jednocześnie, przetestować spodnie które dwa dni wcześniej kupiłem ... spodnie są jakby na mnie szyte :) ... jesem z nich zadowolony ... :)

A przejażdżka? ... cóż ... z tej radości do samego wieczora miałem na twarzy banana ...

Chciałem jeszcze zrobić jakieś fotki skuta w terenie by przedstawić Wam mojego Burgmana ale ... mój sprzęt odmówił posłuszeństwa ... w terenie aparat udawał że robi fotki a w domu ... okazało się że ściemniał ...

Opublikowano

To miłego obżarstwa pączkowego. :wink32:

A że wiosna tuż tuż, to nowa oponka pewnie się Wam przyda. :angel:

Ja dzisiaj nie przybędę, bo obowiązki wzywają i idę z synem do kina. :thumbsup:

Opublikowano

A ja dzisiaj znowu nawinąłem kilkadziesiąt kilometrów ... dwie godzinki w terenie poprawiły moje samopoczucie ...

Zrobiłem również kilka fotek ... a zatem, chciałem przdstawić mojego Buraka :)

plener1.jpg

A tutaj podświetlony ... czyli efekt końcowy moich jesiennych zmagań z prundem ... :)

plener2.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Doskonale spędzony Tłusty Czwartek! Dziękujemy gospodarzom, jak zwykle było super.

Urodziło się kilka planów, z czego najbliższy na sobotę i niedzielę, jak dopisze pogoda.

A ci, co nie byli - tradycyjnie, niech żałują :)

aqyparyt.jpg

ju5y9a3y.jpg

@ Elvis - fajny Burak :) A podświetlenie po byku. ;)

Opublikowano

Ja niestety dziś w pracy, więc mogę się tylko oblizać z zazdrością.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja oczywiście również dziękuję za miłe spotkanko ;)

Szkoda, że jestem na diecie, bo były pyszne frykasy :D

Opublikowano

Ogromne podziękowania dla gospodarzy za trud przygotowania spotkania, dla wszystkich zaś za miłe towarzystwo.

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo dziękuje za mile spędzony wieczór "święta pączków" w jak zwykle przyjacielskiej atmosferze stworzonej przez przesympatycznych gospodarzy i doborowe towarzystwo przedstawicieli Grupy Zachodniopomorskiej z Zarządem na czele ;-)

Pozdrawiam i do następnego razu...

Opublikowano

Aż miło popatrzeć na Waszą paczkę.

A miejsce jakby mi znajome.

Czy to u Marka w domciu ? :question:

• Klubowicze
Opublikowano

Aż miło popatrzeć na Waszą paczkę.

A miejsce jakby mi znajome.

Czy to u Marka w domciu ? :question:

Właśnie, Krzysiek szczególnie ciebie nam tu brakowało, następny twój pobyt w Szczecinie zaplanuj w czwartek.

Dziękujemy wszystkim biesiadnikom za liczne przybycie i miło spędzony czas.

Opublikowano

Zazdraszczam Wam wczorajszego spotkania ...

Ale ...

Proszę o uchylenie rąbka tajemnicy, bo jak napisał @ArtCho, cyt:"Urodziło się kilka planów, z czego najbliższy na sobotę i niedzielę, jak dopisze pogoda." ... i tu tylko moje domysły że plany dotycza jakiegoś wspólnego wypadu. Weekend mam wolny i ... i jeśli odpowiednio wcześnie coś bym wiedział, to mógłbym do Was się dołączyć.

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis, wstępnie sobota 10.00 startujemy. Wszystko zależy od pogody. Jak będzie ładnie i ciepło, to trochę dłużej 3-4 godzinki. Jak będzie ładnie i zimno, to krócej :) Ponieważ sytuacja jest dynamiczna, to chyba ostateczne decyzje zapadną tuż przed wyjazdem, ale dziś wieczorem spróbuję ustalić jak będzie i co będzie. Sprawdzamy forum :)

A w niedzielę ja nie mogę, ale jest chętna grupka do jazdy :)

Póki co, sobota zapowiada się czysta: animacja ładnie to pokazuje (ustaw 36 Stunden).

http://www.wetteronline.de/?gid=BER&pcid=pc_radar_map&pid=p_modell_mapsprog&sid=WeatherLoop

Opublikowano

Byłoby fajnie gdybym jeszcze wiedział coś na temat miejsca startu .... czyli gdzie się spotykamy przed wypadem ...

• Klubowicze
Opublikowano

Byłoby fajnie gdybym jeszcze wiedział coś na temat miejsca startu .... czyli gdzie się spotykamy przed wypadem ...

A tego jeszcze nie wiemy. :) Będziemy wiedzieć, kiedy zdecydujemy się dokąd pojedziemy. Wieczorkiem.

Elvis, w razie gdyby co, jesteś gotów przyjechać do Szczecina? Bo najpewniej pojedziemy gdzieś do NRD...

No chyba, że zdecydujemy udać się w prawo, czyli w Twoją stronę :)

Opublikowano

Spoko Wodzu ... gotów jestem przyjechać do Szczeca ...

Muszę jednak odpowiednio wcześniej wiedzieć by dojechać na czas na wyznaczone miejsce spotkania ...

I powiem jeszcze że u mnie na wiosce siąpi deszczyk od samego rana .... brrrrr ....

• Klubowicze
Opublikowano

A tu już zaświeciło słońce :)

PS

Nie jestem wodzem ;) Jeśli są ludzie, którym pasuje taki sposób spędzania czasu na skuterze jak mi, to zapraszam. Wyślę Ci swój nr telefonu na priv.