Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 Pozostaje trzynasta. Ja mam czas mniej-więcej do 14.30 (o tej godzinie w domu). Burgifan, zobaczymy jak się będzie rozwijała sytuacja Najwyżej wrócimy wcześniej.
wooferai Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Urbi, nie mieszaj. Nie proponuj nic, skoro w domku siedzisz. Bo tak tylko zamieszanie się robi z godzinami zbiórki. Najwyżej pojadą pół drogi (1/2 godziny) i zawrócą (1/2 godziny) . :-)
bodzio61 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 ja też już gotowy do drogi...o 13tej na głebokim.
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2014 Urbi, nie mieszaj. Nie proponuj nic, skoro w domku siedzisz. Bo tak tylko zamieszanie się robi z godzinami zbiórki. Najwyżej pojadą pół drogi (1/2 godziny) i zawrócą (1/2 godziny) . :-) Arek, ja nic nie mieszam, czytaj ze zrozumieniem... Kolega pędziwiatr pytał o godzinę, Ty napisałeś wersje z godz. 13 a ja napisałem, ze Artur proponował 12-12.15, ale bez odzewu, wiec pozostała 13. Nie mogłem nic mieszać i ustalać w temacie spotkania, ponieważ jak napisałem siedzę w domu... :-( Pozdrawiam
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 No i pierwsze wspólne kulanko w tym roku i sezonie za nami Dzięki!
burgifan Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Dzięki za frekwencję, polatanka była przednia
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 Dzięki za odwiedziny w pracy, zaraz ja idę polatać.
Rzelu Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 No i mam skok ciśnienia, cholercia. Ale nie jestem jeszcze poskładany.
bodzio61 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 było fajnie ale ciut ciut za krótko,,,, dzięki kolegom za mile spędzony czas i do następnego razu,,,pozdrawiam ..bodzio.
Elvis Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Qurcze ... fajnie że się spotkaliście na skutach ... A pogoda przednia ...
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 A my z Zosią zrobiliśmy prawie 50 km. było SUPER
burgifan Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Aaa, zapomniałem napisać oficjalnie na forum - Arek piękne te Twoje nowe Kymco Białasek błyszczy się jak psu jajeczka Podoba mi się zaje....e !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 było fajnie ale ciut ciut za krótko,,,, dzięki kolegom za mile spędzony czas i do następnego razu,,,pozdrawiam ..bodzio. Bodzio, to dopiero początek sezonu A my z Zosią zrobiliśmy prawie 50 km. było SUPER Gratulacje! Szkoda, że nie z nami Aaa, zapomniałem napisać oficjalnie na forum - Arek piękne te Twoje nowe Kymco Białasek błyszczy się jak psu jajeczka Podoba mi się zaje....e ! Arek, piękny pojazd. Naprawdę za 19,99 nie mogło być lepiej. Tylko to sprzęgło... Trochę za twardo chodzi... A tak serio, to sam zastanawiałem się przed SW-T400 nad takim, ale jak dla mnie szyba była za niska. Piękny pojazd! Gratulacje.
bodzio61 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 ArtCho no ja myślę .......że słońce dla Szczecińskich skuterowców będzie świeciło bugwsieda dobrej nocy.....Bodzio...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 Dobrze spędzona godzinka dzisiejszej niedzieli
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2014 A my dzisiaj z Zosią godzinkę na rowerach.
burgifan Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Następnym razem jak coś to chętnie dołączę na rower Z Sambą się wybieraliśmy w zeszłym roku na rowerach do Loknitz, ale nie wyszło.
qszysiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja też się pochwalę, mała runda Hoża-Arkońska-Głębokie-Pilchowo-Tanowo-Police-Skolwin-Gocław-Hoża ok,40km. Ps,pare razy zrobilem taką runde na rowerze ok.2,5 godzinki.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja dzisiaj miałem pracowitą niedzielę... Obudziłem 4 skutery z zimowego snu... Wymieniłem żarówki, łącznie 14 sztuk w 3 skuterach;-) część - żarówki świateł pozycyjnych i kierunkowskazów - głównie ze względów estetycznych, a część ze względów praktycznych w reflektorach przednich - Osram Night Breaker Plus. Umyłem trzy skutery i uzupełniłem ciśnienie w oponach. Teoretycznie są już gotowe i w pełni przygotowanie do sezonu... Nawet na dwóch pojezdzilem około 15 minut po terenie Polmozbytu. Na końcu zajrzałem do dokumentów i niestety okazało się, że w Majesty mam nieważny dowód - skończył się przegląd, więc w najbliższych dniach muszę jechać do SKP i zrobić przegląd rejestracyjny... Wtedy dopiero będę w pełni gotowy do jazdy... Pozdrawiam
qszysiek Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Urbi nie została ci 1 żarówka osram night breaker H4 sprzedaja po 2 sztuki a ja potrzebuje 1 .
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 Urbi nie została ci 1 żarówka osram night breaker H4 sprzedaja po 2 sztuki a ja potrzebuje 1 . Qszysiek, bardzo mi przykro, ale niestety nie...:-( Do Majesty właśnie wchodzą 2 sztuki H4, a do Jazz'a 2 szt. H7... Mogę sie jutro dowiedzieć czy i w jakiej cenie mogliby mi sprzedać 1 sztukę H4...
burgifan Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja też się pochwalę, mała runda Hoża-Arkońska-Głębokie-Pilchowo-Tanowo-Police-Skolwin-Gocław-Hoża ok,40km. Ps,pare razy zrobilem taką runde na rowerze ok.2,5 godzinki. Widziałem Twojego brata w sobotę na rowerze na Chopina, myślałem, że to Ty, przynajmniej mi tak powiedział, że to nie Ty
qszysiek Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Urbi dzieki za info. Burgifan to to był bart nie ja,mowił mi że rozmawiał z tobą. A on myślał ze to ja.
Rekomendowane odpowiedzi