Elvis Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie róbcie z tego problemu, na moto i już. Zlot jest dla miłośników, a ty nim jesteś. To miała być tylko taka sugestia a nie żeby zaraz problem ... Chyba źle, że w ogóle zabrałem głos w tej sprawie ... Cofam com powiedział ...
KOT66 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 no ja to mam zawsze najdalej ...nie cierpie mieć najdalej ...jade w kolo komina ...pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2014 To miała być tylko taka sugestia a nie żeby zaraz problem ... Chyba źle, że w ogóle zabrałem głos w tej sprawie ... Cofam com powiedział ... Spoko wszystko jest Ok
wooferai Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 minimi1.... czekam na przepis dla gotujących inaczej. hm...a może najpierw mała próbka u Bilet-y-ego w czwartek. :-))
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2014 minimi1.... czekam na przepis dla gotujących inaczej. hm...a może najpierw mała próbka u Bilet-y-ego w czwartek. :-)) Jestem ZA
minimi1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem ZA ja też byłbym za, ale niestety udaję się do wód z moją nieślubną małżonką celem zanurzenia się w luksusie i niestety mnie nie będzie w naszym pięknym mieście. Za to w przyszłości bliższej, dalszej nie mam przeciwwskazań dokładnie udało się opanować ten przepis z mojej ulubionej sceny
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2014 no ja to mam zawsze najdalej ...nie cierpie mieć najdalej ...jade w kolo komina ...pozdrawiam Spoko! To nie Ty masz zawsze najdalej, ale wszyscy mają do Ciebie najdalej. Ty masz wszędzie blisko (jak i my w Szczecinie ). Jest duża szansa, że będę 27. lutego Minimi - zaskakujesz mnie! Zwłaszcza wspomnieniem steku z "żandarma" A pamiętasz jak szukał, a potem "walczył" o to mięsko? [media=] [/media] :)
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2014 Chłopaki, ale narobiliście mi smaku na stek... Aż ślinka leci... Chyba jutro z rana skoczę do mięsnego... Spotkanie czwartkowe, prawdziwych mężczyzn, przy soczystym, krwistym steku... to jest to maxi maniacy lubią najbardziej...
Rzelu Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No nie wiem, nie wiem - jak gotuje przełożony to podwładny musi zachwalać... Jako zwolennik białego mięsa polecam np. piersi w cynamonie. Oczywiście filet z piersi kurczaka.
dr.big Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 no ja to mam zawsze najdalej ...nie cierpie mieć najdalej ...jade w kolo komina ...pozdrawiam Ale nad morze bliziutko ... i to się liczy .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2014 Dziewczyny i chłopaki. Zanosi się na ładny dzień jutro 13.00 na godzinkę wkoło komina?
lusia Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 oj tak oj tak i za to cię lubię ja na starym skuterze do miroszewa jutro się doczłapię i biorę Luskę. ale się Luśce wciołem sorki.
burgifan Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Ok Artur, 13 postaram się zarezerwować czas, napisz gdzie się spotykamy, mam nadzieję, że dojdzie do przejażdżki
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2014 Tylko nie mam pomysłu dokąd... Musi gdzieś po Polsce. Moze ktoś ma pomysł? Wtedy wiadomo będzie, gdzie się spotkać
bodzio61 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 oj ja i tak muszę jechać koledze Pietrzakowi temu od nauki jazdy z fotografowac motocykl do Miroszewa więc zapraszam na wspulną przejażdżkę a tą drogę wszyscy znamy ,,,przyjemna nowa tylko polatać.
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2014 A ja jutro w pracy zapraszam na herbatkę. Deklarujcie czwartek, muszę wiedzieć ile potrzebuje krzeseł?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2014 Bodzio, o której chcesz wyjechać i ile to zajmie (mam niestety dość ograniczony czas...) A Miroszewo, to pod Nowym Warpnem? Deklarujcie czwartek, muszę wiedzieć ile potrzebuje krzeseł? Ja będę i jest szansa, że z żoną.
bodzio61 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 tak jak proponowałeś ok 13tej pod wejściem na Głębokie.mysle że w dwie godzinki sie wyrobimy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2014 OK. Dam jeszcze jutro znać, jak z czasem. Bo tak po prawdzie, to myślałem o godzinnej przejażdżce. W razie czego, to choć kawałek sobie pojedziemy razem Burgifan, Tobie pasuje? Dodano dziś, w sobotę: Damy radę o 12.00-12.15?
pedziwiatr Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam mi pasuje tylko gdzie i kiedy?
wooferai Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Chłopaki pisali, że spotkanie -> Głębokie -> kasy biletowe -> 13.00....
pedziwiatr Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Chłopaki pisali, że spotkanie -> Głębokie -> kasy biletowe -> 13.00.... Dzięki za info
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2014 Dodano dziś, w sobotę: Damy radę o 12.00-12.15? ArtCho proponuje przyspieszyć spotkanie na godz. 12.00-12.15, przy kasach przy Głębokim... ALe chyba pozostali zadeklarowani uczestnicy szykuję się jednak na 13.00..., bo brak informacji zwrotnej... Z przyjemnością bym z Wami się spotkał i przejechał, ale niestety dzisiaj mam dyżur przy dziecku... - moja kochana druga połówka pracuje... :-( a Alex się rozchorował, więc muszę być w domu... :-( Życzę Wam udanej przejażdżki i pozdrawiam serdecznie.
burgifan Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja właśnie wstałem, sorka, ale jestem po nocy. Spoko, będę, zaraz się zbieram. To gdzie, Głębokie ? OK. Tyko, że ja również myślałem bardziej o godzinnej przejażdżce, bo czas mam ograniczony. Urbi, rozumiem Cię, ale nie peniaj, czas leci bardzo szybko, Twoje dzieciątko również rośnie, więc niedługo będzie już na tyle duże, że będziesz miał więcej czasu na przyjemności pozarodzinne
Rekomendowane odpowiedzi