Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jeśli mogę, to proponuję zostać przy terminie pierwszym czyli 12 grudnia... Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jak dla mnie to 12 czyli czwartek pasuje bo w weekend tradycyjnie w Swinoujsciu. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Myślę, że termin 12 grudnia, czwartek, jest bardzo dobrym terminem, tym bardziej że zbiega się z dniem naszych, tradycyjnych, czwartkowych spotkań... Rozmawiałem przed chwilą z Maćkiem-Mechanikiem, również odpowiada Jemu termin czwartkowy, na godz. 19.00. P.S. Dodam, że rozmawiałem z mega szczęśliwym i zafascynowanym Maćkiem - nowym posiadaczem wspaniałego Saaba 900 w, jako to określił, w "zajebistym" stanie... Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam,jako wywołany do "tablicy" deklaruje że postaram sie dostosować do daty i godziny ustalonej przez większość. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dobra, już dobra....czwartek 12 grudnia godzina 19.00... :-)) Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dobra czwartek 12 grudnia, proponuję 18-ta. Kto nie wie gdzie my mieszkamy proszę info na PM. lub mój numer 607-710-302 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Marku, data, miejsce i godzina zostały ustalone. Została kwestia potraw czy jak kto woli cateringu... W jaki sposób ustalamy, deklarujemy się, kto co przynosi...?! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Marku, data, miejsce i godzina zostały ustalone. Została kwestia potraw czy jak kto woli cateringu... W jaki sposób ustalamy, deklarujemy się, kto co przynosi...?! Wydaje mi się że nie ma co deklarować najważniejsze jest spotkanie się, a cataring jest rzeczą dowolną ma być skromnie jak pisał Artur. Tak że jak ktoś coś przyniesie lub nie to też jest SUPER. Mile widziane napoje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jest duża szansa, że moja żona zrobi piernik Niestety jutro wyjeżdża, więc w czwartek jej nie będzie... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Do powyzsżego przyniosę colę oraz kiełbaskę z ogórkami z lidla. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No to ja zapewnię smaczne pieczywo z piekarni, masło do tej kiełbaski i ogórków i coś jeszcze... Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Przyjemnego spotkania życzę wszystkim w miłej atmosferze, ja o 18:00 wybywam do pracy. Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Urbi ..po zazdrościć waszego spotkanka, ale co to jest to coś jeszcze?.HI HI..Pozdrawiamy Lusia i Bodzio. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Urbi ..po zazdrościć waszego spotkanka, ale co to jest to coś jeszcze?.HI HI..Pozdrawiamy Lusia i Bodzio. Kto nie był, ten się nie dowie i niech żałuje! Dziewczyny i chłopaki, dzięki za baaaaardzo miłe spotkanie. Zosia i Marek - dziękujemy za gościnę! Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja żałuję, właśnie wróciłem z pracy... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dziękujemy WSZYSTKIM licznie przybyłym jak zwykle było miło i sympatycznie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja również dołączam się do gorących podziękowań za przesympatyczne spotkanie wigilijne Zachodniopomorskiej Grupy Burgmanii, a właściwie, biorąc pod uwagę uczestników - szczecińskiej... Szczególne podziękowania należą się gospodarzom dzisiejszego wieczoru - Zosiu, Marku - bardzo dziękujemy za przygotowanie, oprawę i serdeczną gościnę oraz rodzinną i świąteczną atmosferę !!! Dziękuję wszystkim za możliwość "skosztowania" potraw wigilijnych i ciast - wszystko było bardzo smaczne. A Ci co nie dotarli, niech żałują, bo taka wigilia jest tylko raz w roku... Pozdrawiam serdecznie P.S. Oczywiście dziękuję również, Krzyśkowi i Markowi, za upominki świąteczne. Marku, tylko jedno zdjęcie Zosi udało się zrobić...? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Czy naprawdę, mamy tylko jedno pamiątkowe zdjęcie z naszego wigilijnego spotkania...? Nikt nie zrobił więcej zdjęć...? Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam, kogoś interesuje ładowarka keepower micro do ładowania aku w moto ? Musiałem kupić smala ( do moto i auto )i tą kolokwialnie mówiąc postanowiłem " opchnąć " za 70 pln. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Pewnie i tak nikogo to nie interesuje, ale ja i tak to napiszę; Korzystając z wiosennej aury pojeździłem sobie dzisiaj po południu, wróciłem już po ciemku, zrobiłem 85 km i trochę mi ulżyło Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja tez 30 km i broni nie składam Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To macie fajnie, ja muszę rozebrać garaż więc wywiozłem skuta w bezpieczne miejsce Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak to rozebrać garaż ? i Co teraz będzie ? Postawią Ci tam supermarket ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak to rozebrać garaż ? i Co teraz będzie ? Postawią Ci tam supermarket ? okazało się po nastu latach że mój garaż stoi na ulicy. he he.. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Marku, czyli teraz zostaniesz bez garażu...? :-( Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi