jaro_4setka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Noo Jarek jak chcesz ,to ja znam też bardziej intymne miejsca ,alleeee trochę droższe i z atrakcjami ja mogę wszędzie,przyjeżdzam swam
Gość Bartheez5 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Myślę że Dos Patos to najlepsza alternatywa jedzenie sprawdzone klimat też fajny , obsługa niezła ....
boochos Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 ..,przyjeżdzam swam "SWAM" Seksowny Wyzwolony Analnie Maczo ... no, no... będzie się działo, to ja chyba bez dzieci przyjadę
jaro_4setka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 O fuck,rozszyfrowales,a miala to być niespodzianka...
STALONE Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich,nie powiem, że nie planowałem zrobić niespodzianki i zawitać na spotkanie. Dzisiaj już wiem ,że moje wszystkie imprezy odbędą się w domku. Moja pani złamała sobie nogę w kostce. Teraz "odpoczywa" w szpitalu w Bartoszycach,wkręcili jej 7 śrubek i czeka na gips. Pozdrawiam i życzę fajnego spotkania. stalone
selmen Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak z wyjazdem z Białego? wstyd byłoby nie przyjechać...
jaro_4setka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja wyjezdzam w południe ,czyli o 12... jak chcesz możesz zabrac sie ze mną...
Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wiem że pogoda nam nie sprzyja , ale myślę że na jutro do 13.30 da radę jakoś dojechać ? Gdyby do 10.00 rano były jakieś zmiany to proszę o telefon gdyż stoliki nadal w rezerwacji . Pozdrawiam !
jaro_4setka Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja mam najdalej,ale będę,pogoda mi odpowiada... ;-)
avanturnik Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 My z Wandą też się wybieramy. To na którą godzinkę ta rezerwacja i w której restauracji się spotykamy?
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 nie wiem ,czy wiecie,ale nie ma spotkanka,czesc burgmaniaków nie dojedzie,a wiec chyba przekładamy na inny termin,np.kulig w styczniu...
avanturnik Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Czyli spotkanie nieaktualne? Piękna słoneczna pogoda jak na nasze spotkania przystało - aż szkoda siedzieć w domu...
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Macku,ja byłem gotowy,ale Maki do mnie dzwonił,że cześc wymiękła,więc odwołali...
avanturnik Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jarek - to może obiad gdzieś w Grajewie w pół drogi??? PS. Wezmę opłatek :-)
avanturnik Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Do Białego mamy 2 stówki w jedną stronę - trochę bogato jak na wycieczkę obiadową. Ale Grajewo jak najbardziej aktualne.
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Macku,po tym jak maki zadzwonił,i powiedział,że ludzie nie jadą to troche pozmieniały mi sie plany,musze byc po 16 w białym,a wiec chyba bez sensu gonic na godzinke,chyba że wytarguje u was pare km. i spotkamy sie w monkach,wtedy bede miał bliżej do białego...bede mógł posiedziec do 16...
avanturnik Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Będziesz się spieszył - nie ma w takim razie sensu.gonić tyle kilosów żeby posiedzieć godzinkę. Fajnie że nie wymiękłeś i chciałeś się spotkać. My w takim razie zmieniamy kierunek na Mikołajki. Pozdrawiamy
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 lina pęka ,a nie komandos... innym razem spotkamy sie w większym gronie,udanej wycieczki życzę... Jadę do ełku ;-)
czaro69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mieszacie od rana. Mieliśmy być i było wszystko zaplanowane...Teraz już nie mam opieki do dziecka. Udanego spotkania, pozdrawiamy Was serdecznie
Gość Bartheez5 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Nie możemy robić tak że ,, jeden puszcza bąka to cała reszta wali w gacie ,, zawsze będzie, że w tak zacnym gronie W-M i GP będzie osoba której nie przypasuje termin , a my nie panikujmy tylko realizujmy wcześniejsze założenia Czaro wsiadaj w auto i nie ściemniaj panie kierowniku 14:00 obecność obowiązkowa Pozdro i dozoba..........
CZARO Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 no i co wyszło spotkanko czy nie?? bo jak inny termin to może mi się uda jeśli z grafikiem z pracy nie pogryzie się.
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 spotkanie odbyło sie,ja już w domku,dzięki wszystkim za wspólny obiad.... a to paluszek dla tych co nie byli,żeby mi to było ostatni raz....
Gość Bartheez5 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i fajnie spędzone popołudnie P.s. młody mi nie odpuścił - mokry z sankami właśnie wróciliśmy z górki
Rekomendowane odpowiedzi