Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jurczas, jak chcesz to się przebierz za mikołaja. Na pewno nikt nie będzie miał nic na przeciwko.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2013 A czy ja mogę się przebrać za śnieżynkę?
jurczas Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zdun na mikołaja może bym i pasował, ale stroju nie mam :-) a to przecież Wigilia a nie przebierańce:-) no i zaraz prezenty byście chcieli a to przecież Ciesu z workiem tabliczek przybywa:-) Snieżynka mile za to widziana, będzie jedna laska więcej:-)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2013 A ja właśnie chciałbym aby Jacek przebrał się za śnieżynkę i dał występ Pole Dance. To by było coś.
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2013 Piotruś ja również jestem za tym aby Jacek był na naszej wigilij śnieżynką.A ja mogę mu towarzyszyć jako Mikołaj. Najwyższy z chłopaków może robić za renifera.
Julo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dziś udałem się do karczmy w celu potwierdzenia naszego szanownego składu, więc listę raczej uważa się za zamkniętą, tak ustaliłem z menago lokalu. Udało mi się jeszcze trochę potargować i mamy (zamrożone) 100zł, więc jak ktoś będzie miał na coś ochotę to mamy do zrealizowania taką właśnie kwotę. Pamiętajmy, że lokal oferuje nam tylko 6 buteleczek gorzałki, więc kto czuje się na siłach niech cosik ze sobą weźmie. Wiem, że trochę może nie za wesoło z tym % wygląda, ale i tak jest to podobno wyjątek, bo właściciel nie godzi się na wnoszenie własnych trunków, a flaszka kosztuje tam 45zł, My płacimy po 40 W takim razie do zobaczenia w piątek o 19,00. Pozdrawiam Was.
T-Rex Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja się niestety rozchorowałem, ale Kasia ostro mnie kuruje i na 100% będziemy. Niestety nie mogę użyć % przez leki, ale Kasia nadrobi za dwoje, więc się szykujcie bo będzie ostra jazda !piwko
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pamiętacie, że to już jutro? A o której godzinie ? I gdzie to będzie ? Bo ja nie wiem czy się wyrobię. A czym tam dojechać ? Przecież tam nie dojeżdża ani tramwaj ani autobus. A może ktoś po nas przyjedzie ? Albo spotkajmy się na pl. Wolności lub Niepodległości i wszyscy razem pojedziemy. Tylko nie wiem jak ? Przecież tam nic nie dojeżdża. Nie wiem czy to wszystko ogarnę i się nie spóźnię. Ale i tak będę. Będę jak Tommy Lee Jones w ściganym. Do zobaczenia.
Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pamiętajcie że to już dziś o 19.00.
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sorki ale mnie dzisiaj nie będzie no a jak się uda to przyjadę dopiero coś około 23 i posiedzę z dwie godzinki a potem założę tabliczkę od Ciesa i se pójdę do domciu.
Carl Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ha ha ha, chyba se tabliczkę z adresem na czoło założysz i pójdziesz (a nie pojedziesz) do domciu
Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2013 Karolku Tomek napisał że przyjedzie na spotkanie a z powrotem pójdzie na nogach.Trzymamy go za słowo.
Carl Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 No tak, tradycji musi stać się zadość.
ciesu Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak przyjedzie na 23.00 to o tabliczce może se pomarzyć hehe
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2013 OJ Karolu żeś się mi naraził i się do mnie nie odzywaj aż mi przejdzie a przejdzie mi dopiero jak cie zobacz . A ty się Ciesu nie ciesz bo z tobą też mam do pogadania a z resztą nie tylko z tobą . Oj będzie się dzisiaj działo oj będzie.
Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jezu męża mi przed tą naszą imprezą porąbało.Co to będzie na samej imprezie ulala.
ciesu Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Marzenko Wy ze Świderkami przybędziecie??
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak przyjeżdżamy i wracamy.
Carl Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mieliśmy jechać tramwajem, a tu już 19 dochodzi...
Rekomendowane odpowiedzi