Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nie ryzykuj i zalej płynem albo zmieszaj z koncentratem.
Bulba Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Musze Was poinformować ze nas nie bedzie. Tak się pokopalo. Julo juz wie od paru dni. Prosze o aktualizacje listy obecnosci
Julo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Szkoda Bulba, że tak wyszło, bedziemy musieli nadrobić na kolejnym balu.
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Bulbeniku ciebie to my rozumiemy jak nikogo innego,zostaje wam wasza nieobecność wybaczona.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Oj szkoda to już nawet nie będzie z kim pogadać a o piciu już nie wspomnę.
ciesu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Irek szkoda bardzo, że Was nie będzie, ale na pewne rzeczy nie ma się wpływu - trzymam kciuki za szybką poprawę tej sytuacji...
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2013 Może trzeba Bulbolom pomóc coby mogli z nami poświętować.
Carl Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Oj szkoda to już nawet nie będzie z kim pogadać a o piciu już nie wspomnę. No to ja już z tobą pogadam... Może trzeba Bulbolom pomóc coby mogli z nami poświętować. Jestem za!
Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jestem również za.Ja sobie nie wyobrażam imprezy bez naszych Bulbików .
Julo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Bulbusie maja wyjazd akurat w tym terminie, wiec to jest glowny powod ich absencji. Ale jakby ktos nie mogl sie pojawic z innych powodow to przylaczam z pomoca.
Carl Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 No to pomożemy im nie wyjechać na ten wyjazd.
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Bulba powiedz coś bo ci pomożemy. A jednak ci pomożemy.
RONIN Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zapowiadają taką pogodę, że może na skuterach przyjedziemy ;-)
Carl Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Panie i Panowie co powiecie na to aby dołączył do naszej Wigilii mój niezrzeszony kolega z małżonką. Dodam że także jest maksiskuterowcem i to nietuzinkowym bo jego maszyna to OSA (kiedyś moja, zresztą). Chyba można OSĘ nazwać maxi? Pojemność 175 ccm
Julo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pewnie, jak najbardziej jestem za.
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2013 Julo wciągaj na listę .
PAW_KOR Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z przykrością inwormuję Szanowne grono, iż tym razem nie będę mógł uczestniczyć w tym Święcie, ale myślę, że jest to do odrobienia po nowym roku. Pozdrawiam All!!! Miłej zabawy.
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2013 Paweł dostaniesz w prezencie na gwiazdkę rózgę od Mikołaja.
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2013 Oj Paweł czyżbyś się razem z Bulbą gdzieś ustawił żeby w spokoju pogadać.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 9 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2013 Paweł liczy na to że sporo zarobi rozwożąc nas do domów
jurczas Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Czy przewidujecie stroje wigilijne czy sportowo?
Rekomendowane odpowiedzi