Klubowicze Marzena Opublikowano 12 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie Jurczas tym razem Ravw za kare, będzie na dworze jak nie przyjdzie z żoną.
ravw Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie mam kiedy, w piątek ją chyba odbiore. Hehe nie mamy z kim dzieci zostawic Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
ciesu Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ravw przyjdzie z maturzystką :-) A na poważnie to zrób wszystko, że zorganizować opiekę młodzieży...
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2013 Na pewno nie da rady zbyt mało czasu mu zostało. Ravw zrób tak , daj żonie kamizelkę klubową z twoim nikiem wsadź ją do taxi i powiedz gdzie ma ją zawieść a my już się nią zaopiekujemy. Ty w tym czasie zamów sobie maturzystkę do towarzystwa,jak żonka będzie miała wracać to dam ci znać byś miał czas na porządki. I oto cała filozofia wilk syty i owca cała. :clapping:
Carl Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Tomek, świetny pomysł Rafał chyba zaniemówił (zaniepisał?).
Sympatycy Volvo Opublikowano 18 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2013 Mało nas mało nas , co tu taka cisza już niedługo będzie się działo a tu nic się nie dzieje.
Carl Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 No to jak nic się nie dzieje to może wywołam małą dyskusję, otóż uważam że impreza w piątek powinna zacząć się trochę później, najwcześniej o 19. Godzina 18 to stanowczo za wcześnie, przecież piątek to dzień roboczy... Ale jak wszystkim pasuje 18.00 to się dostosujemy, tzn. postaramy się spóźnić jak najmniej.
jurczas Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Mam mieszane odczucia ale raczej skłaniam sie w stronę Carla, jeśli ma to być Kolacja Wigilijna i opłatek to powinniśmy zacząć razem a nie na raty Godz 19 będzie chyba odpowiedniejsza.
Sympatycy Volvo Opublikowano 20 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2013 Julek dopisz do listy Świderka650 +Monika. Załatwiłem jeszcze dwie osoby to wejście mam gratis hihi.
Julo Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Opublikowano 20 Listopada 2013 Niech będzie 19.00, nie ma żadnego problemu
Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2013 !w00t Już wiem kto się nie pochwalił awansem i za kare będzie stawiał na wigilij. !piwko Pan Pazdzioch został klubowiczem i co cisza. !YES
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiesz Tomek. Ja wiedziałem, tylko Jacek poprosił mnie żebym nic nie mówił. Powiedział że będzie fajna niespodzianka, jak na wigilię przyniesie kartonik wódeczki. Ale teraz, jak się już wszystko wydało, to można śmiało na wigilię przyjść bez wódeczki. Wódeczka będzie.
Julo Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 hehe, stoi na zajezdni maszyna z tabliczką "SEBOL" ale nie kojarzę gościa. Zresztą sporo u nas sprzętu parkuje.
ciesu Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 No ja znam Sebola, chyba jeszcze Lubiany też jeździ w MPK...
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jeszcze dziesięć dni i będzie się działo oj będzie . !piwko
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2013 No nie mogę bo Łódzkie zapadło w sen zimowy i cisz jak by makiem zasiał. Milo będzie znów te brzydkie mordy zobaczyć.
RONIN Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Volvo mów o sobie, ja dzisiaj zrobiłem 60 km. i jutro też mam zamiar pojeździć.
ravw Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ją nie odpalalem nawet :-) Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
T-Rex Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja przekulałem do roboty, bo podobno w chłodnicy nie mam płynu zimowego. Więc dmucham na zimne
Rekomendowane odpowiedzi