ravw Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 http://rekordyguinessa.pl/rekord-guinessa-na-skuterze-niestrudzone-zmagania-polaka/ tak apropos małych pojemności i podrózy
Julo Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 No to klamka zapadła. Skoro ma to być spotkanie wigilijne, to na stole pojawią się potrawy adekwatne do zaplanowanej kolacji. - zupa grzybowa - pierogi z kapustą i grzybami - filet z pangi smażony - śledź w śmietanie - alkohol wódka Krupnik - soki - ciasto - herbata, kawa bez ograniczeń - pieczywo bez ograniczeń - bilecik wejściowy z racji organizowanego dancingu - nakrycie stołów. Na miejscu będzie można domawiać dodatkowe potrawy według gustu i życzeń. Całkowity koszt imprezy wyniesie po 60zł od osoby, płatny na miejscu w dniu spotkania. Mamy zarezerwowaną ostatnią część sali, którą można odseparować zainstalowaną kotarą W pozostałej części sali również odbędzie się przyjecie firmowe, więc jest duże prawdopodobieństwo że karczma zostanie zamknięta dla osób postronnych. A więc do zobaczenia 13-go w piątek -pozdrawiam Julo.
Klubowicze Marzena Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Brawo Julo. Będzie! Będzie zabawa!Będzie się działo!I znowu nocy będzie mało.Będzie głośno, będzie radośnieZnów przetańczymy razem całą noc.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Ooooo proszę, następny burgmaniak z umiejętnościami organizacyjnymi. Brawo Julo konkretnie i na temat. Chyba pójdę podszkolić się w tańcorach.
jurczas Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Julo Dobra Robota A Sylwestra gdzie organizujesz:-)
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Julek nie dało by się jeszcze zejść z kosztów bo na taxi muszę uzbierać.
RONIN Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Tomek przecież Ty lubisz pieszo wracać ;-)
T-Rex Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Hej Nie wiem czy nie za późno ale czy można dopisać mnie z Kasiorką?
Bulba Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Julek nie dało by się jeszcze zejść z kosztów bo na taxi muszę uzbierać. Powiedzial ten, ktory brakiem kolowych srodkow transportu najwiecej sie przejmuje
Julo Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 T-Rex, są jeszcze miejsca, więc wpisuję Was na listę.
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Bulbuś ty mi tu nie ściemniaj tylko mów szybciutko co mi załatwiłeś bo już wytrzymać nie mogę z ciekawości.
PAW_KOR Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Dopiszcie i mnie tzn. Pawkor + Ela. Pozdrawiam All!
Carl Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 romarjo - brawo, wreszcie z Danusią zawitacie na imprezie
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Hura będzie Danusia i Romek.
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2013 Kurde znowu będzie Danusia z Romkiem.
Andrzej67 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 czy lista już zamknięta .....czy jeszcze studencki kwadrans dla spóźnialskich...
Klubowicze Marzena Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Na pewno lista nie jest zamknięta.
Julo Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Andrzej dopisuję Cię / Was do listy tylko proszę o sprecyzowanie.
Andrzej67 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 super....Andrzej + Asia....taki duecik AA
jurczas Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ravw i znowu na korytarzu:-) Odebrałeś maszynę?
Rekomendowane odpowiedzi