Klubowicze bilety Opublikowano 11 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 My będziemy z Zosią i Melmacie Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wszystkim uczestnikom dzisiejszej wycieczki do Nowego Warpna, bardzo dziękuję za super wyjazd. Pogoda i nastroje dopisały. Patrząc na frekwencję (7 skuterów - 10 uczestników), można chyba powiedzieć że było to oficjalne zakończenie sezonu Zachodniopomorskiej Grupy Burgmanii. Niech żałują Ci, którzy nie byli... Fotoreporterzy, z niecierpliwością czekamy na zdjęcia... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wszystkim uczestnikom dzisiejszej wycieczki do Nowego Warpna, bardzo dziękuję za super wyjazd. Pogoda i nastroje dopisały. Patrząc na frekwencję (7 skuterów - 10 uczestników), można chyba powiedzieć że było to oficjalne zakończenie sezonu Zachodniopomorskiej Grupy Burgmanii. Niech żałują Ci, którzy nie byli... Fotoreporterzy, z niecierpliwością czekamy na zdjęcia... Pozdrawiam Trochę Wam zazdraszczam. Ale tylk trochę My dziś z kijkami, aktywnie, nawet udało mi się sklonować małżonkę! http://on.bubb.li/a8w7nieeh97tffsbj http://on.bubb.li/asbbmgtb0te1a4irp Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Mnie dzisiejsza akcja przypomniała "zbiórki alarmowe" w ZHP, bo musiałem gwałtem wyciągać klamoty z szafy. Było bardzo miło. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 A ja się czułem jak na wiosnę Fajna przejażdżka i miłe spotkanko, co tu więcej chcieć ?! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Faktycznie dzisiejsza przejażdżka była bardzo spontaniczna i "trochę" alertowa, ale jak widać po ilości uczestników akcja okazała się skuteczna. Maciek, wiosną to jest inne powietrze i inna temperatura - wiosną na pewno jest przyjemniej - wyjazd bardzo sympatyczny i udany, ale jednak w pełni jesienny. Artur, brakowało nam Ciebie, nawet wypatrywaliśmy Was przez lornetkę... Ale jednak Twój dzień był wyjątkowy i dopiero teraz będziesz podwójnie szczęśliwy - mając dwie żony w domu... ;-) Pamiętaj tylko, że obowiązki też się podwoją... Pozdrawiam Jako że jestem w Słupsku postanowiłem poszperać na tablicy może ktoś zainteresowany się znajdzie u nas. http://tablica.pl/of...html#3907d95a4b Marek, Silver Wing z Anglii, po "małych" przejściach i naprawach "ala Silver Antona"... - opaski zaciskowe gratis. Osłony tłumika przelakierowane na czarny mat - nie widać rys. Reasumując motocykl do zimowego remontu... Nie jestem zainteresowany. Zostaję i utwierdzam się przy wyborze Majesty... Muszę Wam się przyznać, że zakochałem się w Majesty od pierwszego spotkania. Od czasu kiedy byłem u Maćka na przystani i spotkałem się z nią, nie sypiam po nocach, przestudiowałem całą dostępną literaturę na jej temat, obejrzałem wszystkie dostępne w internecie zdjęcia i filmy... Już nie mogę się doczekać, kiedy sfinalizuję transakcję i Yamaha stanie w moim "garażu"... Jak tylko o niej pomyślę, cieszę się jak małe dziecko, przeżywam i cieszę się chyba nawet bardziej niż kiedy kupowałem mojego pierwszego maxi - Hondę Jazz, chociaż wybierałem Jazz z pośród innych skuterów przez 4 miesiące. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do następnego razu. Artur, przyjrzałem się dokładnie Twojemu zdjęciu i przepraszam Cię, ale widzę, że czeka Cię potrójna ilość szczęścia i obowiązków.... Oj Chłopie,teraz to Ty musisz się naprawdę starać i dać z siebie wszystko. Żeby być w dobrej kondycji, to aktywny wypoczynek i zajęcia ruchowe przynajmniej raz dziennie... Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Trochę Wam zazdraszczam. Ale tylk trochę My dziś z kijkami, aktywnie, nawet udało mi się sklonować małżonkę! http://on.bubb.li/a8w7nieeh97tffsbj http://on.bubb.li/asbbmgtb0te1a4irp No Artur SUPER, sklonowana żona jest OK, ale na drugim linku ten but pod tobą jest pierwsza liga. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jeśli chodzi o zdjęcie pierwsze- cytat: Większość mężczyzn jest słaba moralnie. Idea posiadania więcej niż jednej żony przeraża ich. Wolą pozwolić kobiecie na rządzenie ich życiem. — Czy nie lepiej iść za głosem natury? - pytają mormoni. Jeśli chodzi o zdjęcie drugie - but butem, ale partyzanci już tory rozkręcili... Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Pozdrawiam i zapraszam na zdjęcia. https://picasaweb.google.com/melmacie4/NoweWarpno11Listopada2013?authkey=Gv1sRgCJXApaTslJTm_gE# Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Maciek, zdjęcia SUPER ! Gwiazdą wyjazdu został Rzelu. Drzwi do kariery w showbuisnessie stoją przed Nim otworem - niedługo zostanie celebrytą... Rzelu trzymam za Ciebie kciuki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 No, Maciek jak zwykle zdjęcia pierwsza klasa ! Super ! Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Noo, zdjęcia fajne. :-) Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Mój pierwszy od lipca weekend na miejscu w Szczecinie a tu taka cisza i pogoda też mało motorowa i wycieczkowa, hmm :/ Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 No wiesz... zawsze można urządzić parapetówkę Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Mój pierwszy od lipca weekend na miejscu w Szczecinie a tu taka cisza i pogoda też mało motorowa i wycieczkowa, hmm :/ No wiesz... zawsze można urządzić parapetówkę My też jesteśmy za... Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Bardzo dobry pomysl. Wobec tego sobota 16 list. godz 18 zapraszam do mnie na parapetowke. Warunek - kazdy gosc przynosi ze soba to co zamierza pic i jesc. Przyslowie "czym chata bogata" niestety ze wzgledow ekonomicznych nie sprawdza sie obecnie u mnie. Mimo to bardzo milo bedzie mi goslścic kazdego z naszego bractwa kto bedzie mial chec wpasc Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 O scheisse, pomysła dałem, ale nie wiem czy dam radę bo nie dość, że dziś w pracy, to jeszcze ogrom obowiązków mnie przytłacza. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Potwierdzamy przybycie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Z przykrością muszę poinformować, że niestety nie mogę wziąć udziału w tym spotkaniu... Nie to, że się wyłamuję z Bractwa, tylko zostałem na weekend bez mojej drugiej połówki (służbowy wyjazd) z chorym synem, i w związku z tym mam dyżur całodobowy. Życzę Wam udanego spotkania i miłej zabawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jak do tej pory to potwierdzili przybycie Zosia i Markiem i Qszysiek. Jesli jeszcze ktos chetny to prosze napisac tu lub smsem. Adres wysle na prv. lub smsem zwrotnym. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 MY też potwierdzamY swoje przybycie Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Czy ktoś powiadomił Maćka i Anię? Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Bardzo dziekuje wszystkim co przybyli za mile spedzony czas. Zosiu, Agnieszko jedzenie bylo pyszne. A prezentowy kwiatek stoi przy oknie i wyglada slicznie. Jeszczcze raz dzieki wielkie i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 My również dziękujemy za mile spędzony wieczór Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Również dziękujemy za wspólne spotkanie było SUPER !OKK dziewczyny spaneły na wysokości zadania dzięki - każda impreza mile widziana. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi