Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Listopada 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 I mamy już 1 listopada - Święto Zmarłych. Dzień, w którym pamiętamy i odwiedzamy groby naszych najbliższych, przyjaciół, znajomych, Wszystkich Tych, którzy odeszli... Rozpoczął się miesiąc, w którym większość z nas będzie już powoli szykować swoje skutery do zimowego snu. Temperatura spada, dzień robi się coraz krótszy... Zaraz skończy się jesień i nadejdzie zima. Będziemy mieli dużo czasu na przygotowanie naszych maxi skuterów do następnego sezonu, porządne czyszczenie i mycie, wykonanie przeglądów okresowych, drobnych napraw, doposażenie, ulepszenie, wykonanie zabiegów kosmetycznych, dopieszczenie. Ten okres może być naprawdę fajny a na pewno bardzo pożyteczny. A co z naszą grupą w tym okresie...? Jakie plany na nasze czwartkowe spotkania...? Czy przechodzimy na czas zimowy i wracamy już do spotkań o godz. 19.00...? Czy szukamy a następnie ustalamy jakieś sympatyczne stałe miejsce zimowym spotkań...? Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Może jutro mały cruising, np N. Warpno? Jakby ktoś się wybierał proszę dać znać. Buee, właśnie wyjrzałem przez okno... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja z czwartku wypadam, jadę na tydzień do Słupska. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 A ja na niemiecki... :/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jako że jestem w Słupsku postanowiłem poszperać na tablicy może ktoś zainteresowany się znajdzie u nas. http://tablica.pl/oferta/honda-silverwing-600-fjs-CID5-ID45wqD.html#3907d95a4b Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 A pani jest w cenie? Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A może ktoś chce kupić mojego burka? zbieram na K7. Tablica.pl id ogłoszenia: 50894335 Ps.nie mogę wystawić w dziale sprzedam bo mam za mało postów Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 To i ja... Kymco Xciting 500 2007r. na sprzedaż. Prawie nowe...40%..:-)) Nie wstawiam, bo jeszcze nie kompletny, ale części podobno już idą :-) Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A co robimy w czwartek? czyżby nastał sen zimowy? Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wyjrzałem przez okno. Ciemno. Wyjazd z garażu po trawie - mokro i ślisko. Jednak sen. Jakby sobota była lepsza, to koło południa Nowe Warpno nową drogą bym z chęcią zaliczył. :-) EDIT:zapomniałem o domowych pracach remontowych w sobotę. W poniedziałek jak dopisze pogoda, to się piszę koło południa do Nowego Warpna. :-) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja już przeszedłem w tryb czterokołowy. Teraz kilka miesięcy na przegląd i tuning Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wprawdzie zapowiadają deszcz na sobotę, ale a nuż Ja chętnie gdzieś bym się przejechał. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 To jak by faktycznie w poniedziałek było nieźle na dworzu, to też bym się z chęcią depnął do Nowego Warpna, będę obserwował rozwój sytuacji. Krzysiek - świetna męska decyzja z tym K7, też na niego zbieram, ale tak jakoś cały czas brakuje mi tyle samo, czyli tej nieszczęsnej ostatniej dyszki Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Wygląda na to, że da się jutro koło południa wypuścić. Będę kontrolował sytuację. Jakby ktoś chciał dołączyć - zapraszam! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A może ktoś chce kupić mojego burka? zbieram na K7. Tablica.pl id ogłoszenia: 50894335 Ps.nie mogę wystawić w dziale sprzedam bo mam za mało postów Krzyśku, coś dla Ciebie http://www.forum.burgmania.net/topic/18723-suzuki-burgman-an-400-k7-salon-polska/page__pid__322136#entry322136 Dzwoń, umawiaj się, jedź i kupuj... A Swojego Burka sprzedasz na wiosnę... Powodzenia i trzymam kciuki ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Wyjeżdżamy ok. 12.00 spod Netto na bezrzeczu. W planie ok. 2 godz. jazdy. Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Postaram się być, jak nie będzie mnie o 12, to znaczy, że nie dałem rady Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja tez niestety nie dojade... Obowiazki domowe - cala liste dostalem od zony... Juz zaluje. Wszytkim uczestnikom zycze udanej przejazdzki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ci, co nie byli niech - jak zwykle - żałują. Dołączam kilka zdjeć, ale rownież linki do czegoś więcej niż zdjęcia Nawet jest dźwięk! http://on.bubb.li/ap7ej1tfhdfhtelu5 http://on.bubb.li/ai6zizfhojua5z5jm Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Piękne fotki, nie ma co gadać. Podobnie jak Rzelu jestem już całkiem w trybie 4oo. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 No to jak, jesteś Arek chętny na jutro na NW ? Może ktoś jeszcze ? Napiszcie, bo nie wiem, czy się napalać Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Spoko..jak pogoda będzie to na Głębokim przy kasach 12.00 zbiórka. Zajrzyj rano koło 10.00 na forum zobaczymy jak z pogodą. :-) Chyba to będzie ostatni mój wyjazd w tym roku...... Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 OK, pogoda zaje....ta, więc 12 Głebokie, będę Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 12.00 przy kasach Głębokie - jestem! To pokulamy się nową drogą do Nowego Warpna. :-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Pogoda faktycznie jest SUPER !!! Wyjazd do Nowego Warpna - fajny pomysł. Może ostatni wspólny wypad na zakończenie sezonu...?! Komórki, smsy, maile w ruch i spróbujmy skrzyknąć większą grupę naszej społeczności ! Do dzieła koledzy. Do zobaczenia o 12 na Głębokim. Czy ktoś z Kolegów, poza Burgifanem i Wooferaiem potwierdza swoją obecność o 12 na Głębokim...? Maciek, Arek, dzwoniliście lub wysłaliście smsy do kogoś z naszych kolegów...?! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi