jacek_gda Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Campto, załącz proszę tabliczkę przygotowaną dla mnie do przesyłki dla Pawelneos. Dziękuję i pozdrawiam Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2013 Campto zerknij proszę, czy na PW dostałeś ode mnie wiadomość z adresem do wysyłki, bo ja nie mam jej w wysłanych... Dziś próbowałem wysłać Ci ją po raz drugi, ale mam komunikat, że nie możesz otrzymywać wiadomości - zapewne masz zapełnioną skrzynkę na Burgmanii. Dlatego też puściłem Ci bezpośredniego maila na adres, jaki podałeś na początku tego tematu. Pozdrawiam!!! Otrzymałem wiadomość. A skrzynki raczej nie mam pełnej. No chyba, że skrzynkę z piwkiem. Campto, załącz proszę tabliczkę przygotowaną dla mnie do przesyłki dla Pawelneos. Dziękuję i pozdrawiam Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4 Nie ma sprawy.
ciesu Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Otrzymałem wiadomość. A skrzynki raczej nie mam pełnej. W takim razie nie wiem skąd ten komunikat, że nie możesz otrzymywać wiadomości - grunt, że mój adres doszedł do Ciebie... :-)
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 miałęm ten sam problem- skrzynka nie przyjmuje wiadomości, pusciłem więc na @
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2013 Również info otrzymałem. BTW: Mimo wszystko przejrzałem jeszcze raz skrzynkę i usunąłem co zbędne.
kkuligowski Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Nie było wcześniej możliwości ale chciałbym też podziekować Campto za akcje i sponsorowi za miły gest. Mam nadzieje że "74" zamówione przez pin jest dla mnie - dziękuje ! Ps Pozdrowienia dla T0MKA i adminów po miesięcznej wymuszonej bezpodstawnie przerwie
Jerry_R Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Hej Campto! Jak tylko je otrzymam to dam znać I jak, otrzymales? reszcie przywiozę na najbliższego możliwego spota. Moze w ten czwartek? Dzieki i pozdro!
Klubowicze Campto Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2013 Wczoraj rozmawiałem z właścicielem firmy telefonicznie. Powiedział, że już wysłał. Więc liczę, iż po niedzieli powinienem dostać przesyłkę. Jeśli tak to w najbliższy czwartek przywiozę na spota. A jak nie to w następny. Akurat na Mikołajki
ciesu Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Czyli jest szansa, że pod choinkę poczta też dostarczy nam przesyłki z tabliczkami
Klubowicze Campto Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2013 Mam nadzieję, że nawet na Mikołajki a nie pod choinkę. Mam wrażenie, że ostatnio poczta poprawiła się znacznie w tej kwestii.
ciesu Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgadzam się z Tobą - poczta podniosła standard - ostatnio wysyłałem pobraniówkę i wszystko wypełniłem przez internet, wydrukowałem, na poczcie pani miała już wszystko w ich systemie, tak więc poszło szybciutko hehe No i jest też możliwość śledzenia przesyłki... Nie zmienia to faktu, że ich usługi powinny być tańsze - ciężkie przedmioty o wiele bardziej opłaca się wysłać kurierem... Sorry za OT - takie moje przemyślenia w kwestii Poczty Polskiej :-)
Jerry_R Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Campto, czy gdybys przywiozl jutro na spot - moglbys byc ciut wczesniej, np. 18:30?
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2013 Niestety ale z przyczyn służbowych nie będę mógł być jutro na spocie. Tak to czasami bywa.
Jerry_R Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Spokos, to moze za tydzien sie uda!
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2013 Na spota za tydzień to już zapowiedziałem w pracy, że choćbym miał wziąć dzień urlopu to będę. Przecież to będą prawie MIkołajki!!
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2013 Wreszcie tabliczki są u mnie. Jutro zaczynam wysyłkę. Mam nadzieję, że na Mikołajki dojdą do wszystkich. Dla tych, co deklarowali odbiór w C66 przywiozę w czwartek tj. 5 grudnia. PS. Gabaryty przesyłki robią wrażenie.
lm261 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Poczta Polska podreperuje budżet, może pracownicy dostaną świąteczną premię.
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2013 Już nie mogę się doczekać kiedy tabliczka będzie u mnie ?
Adrian_3dfx Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Campto jestem w zabkach mozemy sie jutro jakos umowic?
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2013 Jasne. Przeczytaj PW.
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2013 A ja byłem grzeczny i już mi Mikołaj przywiózł prezent! Zaraz, zaraz, jaki Mikołaj? Toż to nasz Campto dla niepoznaki na Vespie. Kolego, wielkie dzięki i szacun za ogarnięcie całej akcji.
pawelneos Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 No to zaczynam się teraz podniecać jak moja będzie wyglądać . I myślę jak tu sie odwdzięczyć za tak wspaniały prezent
Adrian_3dfx Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 haha a ja juz mam niunkę ) Campto :notworthy: :notworthy:
T-Rex Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 PS. Gabaryty przesyłki robią wrażenie. Hehe mogłeś wrzucić fotkę na pamiątkę akcji Ps. Podziękowania za akcję i sponsoring!
Rekomendowane odpowiedzi