slepy Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja poproszę: SLEPY -czarne litery, zielone tło; ASIA -czarne litery, zielone tło
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2013 Wszystkie powyższe życzenia spełnione.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak się jeszcze załapię to poproszę dla mnie zamówić: PIOTR w klasycznej kolorystyce, białe tło i czarne napisy. Odbiór C66 dziękuję
ciesu Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Campto, grupa łódzka bardzo prosi o: 64. VOLVO 673 - czarne litery, białe tło 65. JURCZAS - czarne litery, białe tło 66. T-Rex - czerwone litery, białe tło 67. Kasiorka - czerwone litery, białe tło 68. STEFANEKMAC - czarne litery, białe tło 69. RONIN - czerwone litery, białe tło 70. CIESU - czarne litery, białe tło 71. JULO - czarne litery, białe tło Poprosimy o jedną wspólną wysyłkę, adres podam Ci po zrobieniu przelewu. Podaj tylko koszt przesyłki. Do paczki dołóż też tabliczkę Paździocha :-) Dzięki i pozdrawiam!!!
Adrian_3dfx Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 to i ja sie zwracam z uprzjmą prośba:) Adrian_3dfx podkreslnik dolny jesli jest opcja ,białe tło czarne litery tylko gdzie ja to odbiore.....
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2013 Dane zaktualizowane. Adrian_3dfx zawsze istnieje przesyłka jak nie możesz gdzieś odebrać osobiście. Trochę już się tego zrobiło. Szczerze powiedziawszy rozpoczynając temat nie myślałem, że będzie tylu chętnych. Ale przynajmniej widać, że warto było.
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2013 Poproszę: KRZYSZTOF - czarne litery, białe tło PIN - Białe litery, niebieskie tło odbiór na spocie C66, dzięki
LWfilip Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Dane zaktualizowane. .... Trochę już się tego zrobiło. Szczerze powiedziawszy rozpoczynając temat nie myślałem, że będzie tylu chętnych. Ale przynajmniej widać, że warto było. Spoglądam na listę i widzę, że wpakowałeś się w niezłą robótkę przesyłkową. Nawet jak część odbierze w C66 to i tak Poczta Polska Cię pokocha. Szacun za pomysł i prowadzenie.
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2013 prosiłbym w standardowych barwach dwie tabliczki: KENOBI chciałbym przesyłke pocztą. Jak dokonać płatności? W te klocki zielony jestem.
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2013 Zobaczyłem pomyłkę. Na liście nr.64 proszę o zmianę. Tabliczka PIOTR czarne litery, białe tło Jest omyłkowo białe litery, zielone tło. Rozumiem, że przy takiej ilości wszystko może się
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2013 Spoglądam na listę i widzę, że wpakowałeś się w niezłą robótkę przesyłkową. Nawet jak część odbierze w C66 to i tak Poczta Polska Cię pokocha. Szacun za pomysł i prowadzenie. Jakoś to ogarnę. Jestem ciekawy jaką ja otrzymam przesyłkę. Piootr sorki, już poprawiłem. kenobi - co do płatności to przeczytaj mój pierwszy post a będziesz wszystko wiedział.
ciesu Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Co do płatności to przeczytaj mój pierwszy post a będziesz wszystko wiedział. Campto - a czy podasz nam numer konta?? :-)
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Pewnie, że podam. Ale czekam na ostateczna wycenę. Jak widać już udało się zbić trochę cenę. A może jeszcze coś się uda. Chcę uniknąć pomyłek w kwotach. Jutro już będę wiedział wszystko.
Adrian_3dfx Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Campto ja bede w weekend w Ząbkach jest tam gdzieś w okolicy możliwość żebym to odebral jeśli już będą tabliczki gotowe?nie chce Ci robić problemu z wysyłaniem bo i tak sporo czasu spędzisz na tym
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Campto, jeżeli jest jeszcze możliwość, to chciałbym dołożyć do mojego zamówienia 4 szt, białe tło, czarne litery, wszystko dużymi; SHREK SHREKI GRZEGORZ MONIKA Z góry dziękuję i sory za zamieszanie.
CZARO Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 ja się przypominam parę postów temu prosiłem o dwie sztuki .w aktualizacji nie widzę.wzór ten sam co był podany na dwóch sztukach
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Campto ja bede w weekend w Ząbkach jest tam gdzieś w okolicy możliwość żebym to odebral jeśli już będą tabliczki gotowe?nie chce Ci robić problemu z wysyłaniem bo i tak sporo czasu spędzisz na tym Zgodnie z info jutro wysyłam do wykonania. Firma już mi odpisała, iż przy tak dużym zamówieniu czas realizacji do 10 dni. Więc na pewno nie będzie to na ten weekend. Ale jak już będą gotowe to się jakoś umówimy . Campto, jeżeli jest jeszcze możliwość, to chciałbym dołożyć do mojego zamówienia 4 szt, białe tło, czarne litery, wszystko dużymi; SHREK SHREKI GRZEGORZ MONIKA Z góry dziękuję i sory za zamieszanie. Dane zaktualizowane. ja się przypominam parę postów temu prosiłem o dwie sztuki .w aktualizacji nie widzę.wzór ten sam co był podany na dwóch sztukach CZARO, chyba coś źle patrzyłeś. Jest jak byk napisane 2 szt.
ciesu Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Pewnie, że podam. Ale czekam na ostateczna wycenę. No to super, czekamy zatem na numer konta i nie zapomnij doliczyć kosztów przesyłki, opakowania, itd. :-)
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Plus robocizna.
pscol Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam wszystkich, poproszę: PSZCZOŁA - czarne litery, żółte tło PSCOL - czarne litery, białe tło odbiór na spocie C66 dziękuję i pozdrawiam
CZARO Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 CZARO, chyba coś źle patrzyłeś. Jest jak byk napisane 2 szt. no i dupa nawet po usunięciu historii przeglądarki dalej nie widzę ale wierzę na słowo że są 2szt. pozdrawiam
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Wszyscy teraz będą pięknie "podpisani". Brawo @Campto za piękną społeczną inicjatywę .
Klubowicze Marzena Opublikowano 6 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Czaro jesteś pod numerkiem 50.
ALFI Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Proszę o dodatkową tabliczkę: Napis : ALFI Litery - kolor czarny Tło - kolor strebrny Odbiór - C66 Dzięki, Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Dane zaktualizowane. Wszyscy teraz będą pięknie "podpisani". Brawo @Campto za piękną społeczną inicjatywę . Oj tam, oj tam. BTW: Jeszcze inicjatywy nie zakończyłem.
Rekomendowane odpowiedzi