Raven Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Ja z małą korektą, ponieważ udało mi sie na forum zmienić nick na docelowy to proszę o zamówienie tabliczki z nickiem RAVEN zamiast dotychczasowego XRAVEN ( poz. 5 na liście) kolory bez zmian i wysyłka.
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Mnie też zależałoby na małych literach tzn pgizi
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Dane zaktualizowane.
Klubowicze MarP Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Super że można małe litery, mnie pasuje :-)
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Ja również się uśmiecham. Poproszę białe tło, czarne litery, napis: ARTURAS , odbiór pod C 66. Z góry Dzięki
LWfilip Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Cieszy fakt, że bedą małe literki Teraz pozostaje mi już tylko czakać na paczkę
naviliss Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Jeśli można małe literki też bym chciał z małych czyli Naviliss - kolor czczionki i tło bez zmian (czerwona/białe)
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2013 Witam jeśli to jeszcze możliwe to poproszę 2x ROBERT1973 białe tło czarne litery
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Tez Poprosze czarne litery,białe tło SONOR
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2013 Witam jeśli to jeszcze możliwe to poproszę 2x ROBERT1973 białe tło czarne litery. ps coś mi się z przeglądarką pomieszało i post poszedł 2 razy
CZARO Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 to i ja zaktualizuję CZARO - 2 sztuki
Bosy Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 O! Ale się udało :-). Właśnie niedawno myślałem o takim cudeńku. Poproszę zatem. Napis : Bosy Kolor tła : biały Kolor liter : czarny. Odbiór : C66 Ukłony dla organizatora akcji :-)
LEVY Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Hej. To i ja poproszę. napis:LEVY tło: białe litery: Czarne odbiór: Proszę przekazać ALFIemu jak będzie odbierał swoją. Wielkie Dzięki.
Sympatycy Baltona Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Witam to ja też poproszę tylko tak jak jest napisane. Baltona tło: białe litery: czerwone
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Jeszcze ja.Czarne ltery białe tło.Podziękować.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 To i ja poproszę... Białe tło, czarne litery - SLAWOY PS - Będzie z kosztami wysyłki, więc jak już się coś okaże o kosztach, prosze o informację gdzie przelać kaskę...
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 Dane zaktualizowane.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 Campto, trochę namieszam ale proszę o zrozumienie... Chciałbym do mojego poprzedniego zamówienia ( pgizi - czarne litery, białe tło ) dołożyć drugie. I teraz zaczynają się problemy więc podaję dwa warianty. 1) Pierwsza Żona - czarne litery, białe tło ( jeżeli się zmieści na tej tabliczce ) 2) I Żona - czarne litery, białe tło ( jeżeli z powodów technicznych nie da się wykonać poz. 1 ). Jeżeli to możliwe, to proszę o potwierdzenie który wariant da się wykonać, może być na PW, jak Ci wygodniej. Z góry dziękuje w imieniu mojej Pierwszej Żony.
Pan rypak Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 To i ja poproszę ''rypak''czarne litery na białym tle.
krzysurban Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Poproszę tabliczkę z białym tłem i czarne litery. Nazwa: WĄSKI
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2013 Mała zmianka: JACO zostaje, tak jak było zamówione. Jeszcze jedna tabliczka z napisem :ZIUTA Dzięki. !V
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2013 Dane zaktualizowane. Proszę zapoznać się z info w pierwszym poście dotyczącym ceny.
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2013 Proszę: MONKEY - czarne litery, białe tło.
KacperHB Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 to ja poproszę o małą zmianę zamiast jednej do dwie tabliczki bo cena zachęca a druga taka akcja nie prędko się pewnie przydarzy poz 45. KACPER - czarne litery, białe tło i Kacper - czarne litery, białe tło dalej wysyłką, przepraszam za zamieszanie dziękuję za zaangażowanie
pawelneos Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Czy jest możliwość aby w moim zamówiemiu czyli ( Pawelneos ) byla pierwsza litera duża a reszte z małej
Rekomendowane odpowiedzi