ciesu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 a kuku ! a gdzie moja ? Jak będziesz grzeczny Stefanie, to pod choinkę dostaniesz :-)
LEVY Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 I nadszedł czas na mnie. Dziś odebrałem swoją tabliczkę. Musze podziękować zarówno koledze CAMPTO za zorganizowanie super akcji jak i za bardzo dobrą organizację logistyczną jeśli chodzi o dostarczenie "prezentów" i poświęcenie swojego jak że cennego czasu. Dziękuję także koledze ALFI-emu za odebranie i dostarczenie jej w moje ręce. Jeszcze raz Dziękuję. LEVY (Tomasz)
stefanekmac Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mam ! Dzięki Cesiu. A Campto to równy gość ! Do zobaczenia na zlotach i spotkaniach
ciesu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Mam ! Dzięki Cesiu. A Campto to równy gość ! Do zobaczenia na zlotach i spotkaniach No to już wszyscy z łódzkiego mają rozdane tabliczki - Campto raz jeszcze dziękujemy i do zobaczenia na drodze!!!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kiedy ruszy kolejna edycja?
pawelneos Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Trzeba czekać na chętnego co potrafi ogarnąć temat ?
czaro69 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 A może sami zamówicie a nie czekacie na chętnego, żaden problem http://tabella.pl/Tabliczka_z_Twoja_ksywaimieniem-39.html
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja tabliczkę z nikiem z nowym sezonem zajęłem. Tyle tych kamer, radarów itp że znudziła mi się dodatkowa identyfikacja na tabliczce.
Jerry_R Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja tabliczkę z nikiem z nowym sezonem zajęłem. Tyle tych kamer, radarów itp że znudziła mi się dodatkowa identyfikacja na tabliczce. +1
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jerry, a Twoja tabliczka ciągle leży u mnie w skrzynce ze skuterowymi gratami. To co mam z nią zrobić?
Jerry_R Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Postaram sie odebrac przy pierwszej okazji, moze jeszcze sie przydac, kto wie
Rekomendowane odpowiedzi