Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile kilometrów przejechałeś już w tym roku,?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko niecałe 3500 km.

Opublikowano

Hmmm..... hayabusa :Jumpy: niech moc będzie z Tobą

Opublikowano

Mimo, że nie na Maxi (już od jakiegoś czasu, nie) to coś około 9.000 km. Myślę, że przyszły sezon będzie lepszy pod tym względem.

P.S. :evil: Hayabusa to zło na kołach :clapping: :clapping: :clapping:

Opublikowano

Do tej pory(sezon dla mnie się nie kończy)5 tysięcy na Xcitingu i 2400 na Bmw f 800 gt.

• Sympatycy
Opublikowano

Do tej pory niestety lekko ponad 5000 km (ok 3000 - K7; NC750D - 2200). Przyszły sezon zapowiada się obficiej - oby :)

Opublikowano

U mnie również sezon się jeszcze nie skończył, a przejechane do tej pory ok. 9 tyś. kilometrów.

Opublikowano

12 858 km nakręcone od połowy marca do ostatniej niedzieli. ;)

Opublikowano

No niestety ja tylko 6500 ale żadnych wycieczek nie było

Opublikowano

powiedzmy że do końca roku zrobię 7500 ale od maja

• Sympatycy
Opublikowano

Ja utrzymałem średnią z ostatnich 4 sezonów czyli niewiele bo 5500 km. Ale powtarzam, że jeżdżę dla przyjemności, głównie w mieście i tylko kiedy mam ochotę, no i oczywiście w sprzyjających warunkach (ciepło i słonecznie), a sezon u mnie trwa, z reguły, od kwietnia do końca września ;)

Opublikowano

Ja ze względu na brak czasu w poprzedniej pracy mało i na pecha bo gdy pracowalem to pogoda piekna i sloneczna a gdy wolne to deszcz i deszcz..., moja najdłuższa wycieczka to do Świnoujścia na majówkę zachodpom. A tak to głownie moje okolice bez szaleństw i bez maxiskuterow, bo w okolicy tylko użytkownik Bob. Ogolnie ten rok do listopada 3,5 tys.Mam nadzieję że przyszły rok okaże się bardziej obfity w kulanie...

• Klubowicze
Opublikowano

W tym roku dobijam do 7500 km, ale średnia za trzy sezony na Burku to 6K na sezon (18000 od zakupu) i pewnie byłoby więcej, gdyby nie pamiętne kłopoty z łożyskami skrzyni, co zabrało mi sporą część jednego z sezonów...

Opublikowano

Od lutego do 23 listopada (nagły koniec jazdy przez kontuzję), około 12600km.

Opublikowano

Około 12 tysięcy ale wciąż rośnie. Pogoda sprzyja, do Sylwestra jeszcze trochę przybędzie :)

Opublikowano

A ja z braku czasu około 400km.

Ciekawe czy ktoś mniej?

:blush:

Opublikowano

W tym roku tylko 8000 km , w tym zwiedzanie Kotliny Kłodzkiej.

Najdłuższa trasa to Katowice-Warszawa i powrót.

Z okazji Świąt, wszystkiego Najlepszego, oby sprzęt dobrze się sprawował.

Opublikowano

Ja w tym sezonie niewiele patrząc na Was wszystkich,ale to są moje początki,czyli drugi sezon,ale poszło w zeszłym sezonie 2400km i w obecnym też ta sama liczba.Niestety praca od rana do wieczora i tylko weekendy i to nie każde,a poza tym chętnie pojeździłbym więcej.

Opublikowano

Po dzisiejszym kulanku przybyło 150km co dało w sumie w tym sezonie 12900km na swojej Majce,dodatkowo ponad 1000km na innych.Zostało jeszcze pięć dni,więc może...., nie ma co planować ,bo się jeszcze pogoda zepsuje :)

Opublikowano

Ogólnie około 3000 km.

Głownie wycieczka 6 dniowa po południowej Anglii Walii.

Troche mało ale mam nadzieje ze w następnym będzie więcej.

Opublikowano

Hej, ja w 2015 miałem do dyspozycji dwa krótkie okresy powiedzmy ze letnią aurą nadającą się do jazdy. Pierwszy od końca kwietnia maj i czerwiec, drugi to koniec września październik oraz listopad. Udało się mi w tym czasie nawinąć na moje 2oo coś ponad 3400km. Oby przyszły rok był dla mnie bardziej życzliwy.

Opublikowano

To już chyba zima. Czas już, jak większość normalnych ludzi odstawić maszynę.

I choć przesiadka do tramwaju, nie będzie niczym miłym, to jakże wspaniałym momentem, będzie pierwsza wiosenna przejażdżka.

Kończę więc ten sezon, z pobitym zeszłorocznym wynikiem 18566km.

W tym roku nakęciłem 19 343 km.

Nie żegnamy się na zawsze, więc powiem tylko: "do odpalenia!"

Opublikowano

Od połowy sierpnia ale jezdziłem yamaha x-max125 do teraz zrobiłem nia jakies 8000 km bo burgmana kupilem dopiero niedawno

• Sympatycy
Opublikowano

Witejcie roztomili, w tym roku najwięcej przejechałem vstromem około 28 tys.km. Burgmanem w tym roku około 2500 , a jeszcze czasem zdarzało się wsiąść do samochodu.

• Klubowicze
Opublikowano

ten rok słaby w moim wykonaniu ok 3000 km

Opublikowano

W zeszłym roku zalałem nowe oleje z wyzerowaniem przebiegu ale zrobiłem 5200km. ale olej zimą wymienię żeby na wiosnę mieć spokój.Trochę mało km.ale miałem w tym roku mnóstwo spraw, czasu było mało.