Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile kilometrów przejechałeś już w tym roku,?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ubolewam ale w tym roku nie przejechałem jeszcze ani metra ... :(

Pogoda pod psem ... padająca z chmur breja śnieżna póki co nie wróży optymistycznie ...

W styczniu było parę fajnych pogodnych i ciepłych dni. Słońce i wiosenna temperatura. Teraz faktycznie nie wygląda to najlepiej.

Opublikowano

Pochwalę się ... dzisiaj zrobiłem pierwsze w tym kulanko skuta ...

Zobiłem zaledwie trochę ponad 30 km ale wskaźnik dobrego humorku podskoczył na 10 ... :)

Pogoda dopisała, było słonecznie a temperatura oscylowała w zakresie 6 - 7 stopni ...

Opublikowano

Cześć. 7 stopni Celsjusza, piękne słoneczko i jazda. Pierwsza trasa w tym roku zrobiona.

Tylko 42 km. I nie bylem jedyny na 2oo na miescie.

Opublikowano

Witam teraz w dwa dni weekendu zrobiłem około 140km. Jeździł bym więcej ale siła wyższa tzn. Żona ściągnęła mnie na chate. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja w dniu 15.02.2015 dosiadłem swego burka i nakulałem około 40 km oczywiście, pierwsza jazda nie odbyła się bez asysty., tak że rok 2015 rozpoczęty.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja czwarty tysiąc w tym roku dokręcam

Opublikowano

Sezon zaczęty dość wcześnie (w styczniu), 1,5 tyś już poszło, głównie "w koło komina" :-)

Opublikowano

Dopiero ok. 400, obecnie na liczniku nastukane 33 600 km.

Opublikowano

Ja w tym roku 2 250 :) Z czego 300 w styczniu, 290 w lutym, 310 w marcu 1 150 w kwietniu i 200 jak narazie w maju :) Wszystko dom robota + jedna wycieczka 250 km.

Piotrek

Opublikowano

W sumie od lutego tego roku 3750km....:-)

Opublikowano

od lutego do teraz 2900km ;), - dwoma skuterami......

Opublikowano

Ja powoli się zbliżam do 5000km :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jak na razie w ciągu 2 tygodni 600 km. Jestem ciekaw z jakim przebiegiem zakończę sezon?

Opublikowano

Trochę stuknąłem w marcu (200 km), kwiecień zimno i lipa. Nareszcie mamy maj i pogoda zaczyna nas milej traktować. No to ruszamy z nadzieją na wiele fajnych winkielków. Pozdrawiam wszystkich z okolic Nowego Sącza.

• Sympatycy
Opublikowano

W tym roku, póki co, 1450 km, ale to się bardzo szybko zmieni. Zaraz majówka, za chwileczkę Burgmania. Zapowiada się sporo km w tym roku.

Opublikowano

Od 10 marca (wiosenny serwis) udało mi się "zrobić" ok. 1.300km. Ale mam nadzieję na przynajmniej 10.000km w tym sezonie (takie tam moje pobożne życzenia) :laughing:

Opublikowano

Dwa tygodnie temu kupiłem nową maszynę i na razie nakręciłem 700 km, w weekend wypad do Świnoujścia to pewnie dobiję do 1000 km i serwis po dotarciu.

Opublikowano

150km, ale wstyd :fireman2:

Opublikowano

Wczoraj po wypadzie do Torunia mam w tym sezonie pierwszy 1000 km .

Opublikowano

500 na nowych Michelin City Grip

Opublikowano

około 1300

Opublikowano

No to się pochwale-5500 tyś km.Montenegro i z powrotem ( na tzw. majówke do Czarnogóry ) z czego ponad 1000 km. przed wyjazdem.

Burgman spokojnie daje rade-bez żadnych technicznych niespodzianek.

Opublikowano

W tym roku? Całe 20 km i na więcej się póki co nie zanosi. Sprzęcik odjechał pod nowym właścicielem. Niech mu się koła kręcą.

Opublikowano

Około 2000.