Rzelu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jak widać życie sprawozdawcy nie jest usłane różami.
burgifan Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Czy już nikogo nie interesuje Szczecin Nocą ?
qszysiek Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Czy już nikogo nie interesuje Szczecin Nocą ? coś proponujesz?
marekb9t Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja tam latam teraz pod orłami. A Rzel w pracy dzisiaj ? Lece na kawę do md koło azjonowej kastoramy
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2016 Gdzie będziecie? W Dąbiu na pizzy? Ja jestem teraz z Markiem w Wolinie, zaraz spadamy i możemy gdzieś podjechać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marekb9t Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Wracamy już na naszą wieś tak że następnym razem
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2016 Czy już nikogo nie interesuje Szczecin Nocą ? Bardzo interesuje, a nawet marzę o regularnych SN-ach, przynajmniej raz w tygodniu, ale niestety na razie, rozpoczął się sezon urlopowy i zawalony jestem pracą, i zdarza mi się ostatnio, nawet pracować po nocach. Ale może za tydzień, będę miał trochę luźniej więc z przyjemnością wyskoczę po 22 na SN.
burgifan Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 To co Qrzysiu, ruszamy doopska? Może spotkamy się z chłopakami na mieście... Trochę póxno, no ale to przecież Szczecin NOCĄ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2016 My już prawie w Dąbiu. To co robimy? Decyzja !!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
burgifan Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Pisałem do Qrzyśka, ale nie odpowiada, pewnie już śpi... Jak macie ochotę się jeszcze poszwędać jakiś czas, to chętnie podjadę gdzie trzeba.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2016 A my wciąż na SN Ciepło. Przyjemnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
burgifan Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 W tak doborowym towarzystwie to można siedzieć i do rana Do roboty nie trzeba rano wstawać, a i zresetować się psychicznie też raz na jakiś czas wypada.
qszysiek Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Pisałem do Qrzyśka, ale nie odpowiada, pewnie już śpi. Spałem już.A poza tym nie obzeram się po nocach.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2016 Qszysiu, nikt Ci jeść nie każe, luzik. Natomiast, ostatnio chyba zniknąłeś, wyłączyłeś się, nie chcesz z nami pojeździć. Szkoda .
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Przez ten deszcz cały dzień mi się rozsypał, ale rzuć godzinę to się zjedziemy.
marekb9t Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Przepraszam za zamieszanie ja odpadam syn mój wyraził chęć zobaczenia meczu w mym skromnym towarzystwie.
romeo1971 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Po 22:00 ktoś lata? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Start 22:00 zajezdnia pogodno Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wczorajsze spotkanie u Rzela Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2016 Drodzy koledzy, Burgmaniacy z GZ, jakoś nie mogę w tym roku wygospodarować czasu na SN-y... nad czym ogromnie ubolewam :-( Ale przy okazji odwiedzin naszego kolegi arturasa, w nadchodzącą środę, tj. 3 sierpnia, postanowiłem zorganizować i zabrać Artura na wspólną przejażdżkę z cyklu Szczecin Nocą. Start o 21.00 z Wołczkowa, spod "Zajazdu Pod Lipami", mieszczącego się przy ul. Lipowej 31. Przewidywany czas tej wieczornej przejażdżki ulicami naszego miasta, to 2 godziny. Zapraszam wszystkich chętnych, oczywiście jeśli możecie i macie wolny czas. Do zobaczenia.
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Już myślę o spotkaniu z Wami na swojej trasie i niezmiernie miło mi będzie Wam towarzyszyć w Waszej objazdówce. Alle fajnie! Do zobaczenia
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 SN również zaliczony. Wyjechaliśmy na miasto w 9 moto i pokazaliśmy arturasowi kilka ciekawych miejsc w Szczecinie. Niestety, wyjątkowo wredna pogoda znów się nie popisała i intensywnie padający od godz. 22 deszcz, zmusił nas do skrócenia planowanej objazdówki. Odstawiłem Artura do Zajazdu Pod Lipami, zgodnie z wcześniejszym planem, na godz. 23.00. Dziękuje wszystkim za wieczorne kulanie i życzę spokojnej nocy. Do zobaczenia, z niektórymi, jutro rano. P.S. Zdjęcia robił melmacie aparatem arturasa, więc poczekajmy na ich upublicznienie.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzięki Wam za małą organizację tematu i tak liczne przybycie na spotkanie miło! Chęci na pokulanie mimo słabej aury. Załaczam kilka foci z mojego ap. Maciek dzieki za pomoc przy zdjeciach. Urbi dzięki za Twoje zaangażowanie i odprowwdzenie pod furty. Do jutra! Piękne miasto i ten zapach czekolady... niestety zdjęcia nie oddadza tego!
Rekomendowane odpowiedzi