Gość maxell Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Pogoda dzisiaj super - proponuję godz.21.00 - C66.
Jerry_R Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja dzis odpadam, najwyzej Wam pomacham z 4oo :-( Ale jutro lub w niedziele dam rade. http://www.twojapogoda.pl/polska/mazowieckie/warszawa/16dniowa
Gość maxell Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 No jakby się sprawdziła ta Twoja pogoda to było by fajnie
Sysgone Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja też dzisiaj odpadam, w środę mnie nie było, w czwartek mnie nie było, w sobotę i niedzielę mnie nie będzie - żona mi bana na mieszkanie założy i każe się wyprowadzić na parking, a tam zimno ... :/
Gość maxell Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Coś planujemy na dzisiaj, bo chcę wyskoczyć za miasto i nie wiem jak plan ułożyć żeby zdążyć wrócić
Raven Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Co tu tak cicho, towarzystwo przemarzło ostatnio? Planujemy coś w tym tygodniu?
Sysgone Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Czemu nie, środa, czwartek pod znakiem ładnej pogody, można się gdzieś kulnąć.
Jerry_R Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Pasuje - w czwartek moge byc pod C66 od ok. 21:15.
Kenio Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Jeżeli chodzi o czwartek wieczór to ja też chętnie dołączę.
naviliss Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Też z chęcią bym sie z wami wybrał ale właśnie łożysko mi się posypało , moge jedynie życzyć miłego RWBN'a
Raven Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 To ile osób mamy na dzisiaj?
Jerry_R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Sysgone Kenio Jerry XRaven ?
Rafi Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 I ja postaram się przybyć. Aczkolwiek troszkę przeziębienie mnie bierze i zwyczajnie - nie wiem, czy się wyrobię. Póki co to kibluję w fabryce ;-( i jeszcze tu pokibluję, a przed RWBN muszkę jednak zjechać do domciu. Zatem: nie czekajcie na mnie (no, może max. 2-3 min.). Gdybym jednak nie przybył to miłego kulanka i szerokości Wam życzę.
emzecik Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 powinno się udać, ale nigdy nic nie wiadomo, będę się starał przybyć
kfcent Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Kurcze chcialem dzis sie z wami poturlac...ale obowiazki i troche zmeczenie mnie zdemotywowalo:/ dzis w pracy sporo nakrecilem-ale teraz żałuje ze mnie nie ma z wami namiescie...
Rafi Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 no i się nie udało ;-(((( żałuję i nie będę się tłumaczył, bo zawsze można sprobować sprawy nieco inaczej ułożyć, aby dać radę... no cóż => do zobaczenia nastepnym raazem i aby pogoda dopisała
Kondzio Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Żałujcie bo naprawdę fajnie było ..a opowieść o "lokówce” na koniec rewelacja Dzięki Panowie za przejażdżkę
Sysgone Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja też już zjechałem na chatę, dzięki za przejażdzkę Panowie. A co do lokówki, to 1-szy raz słyszałem o takiej na baterie I jeszcze obiecane http://www.sadistic.pl/jaja-ze-stali-vt114399.htm
Jerry_R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Dzieki, fajne turlanie dzis bylo, podjechalismy pod same labedzie Raven, to ktora to byla: https://www.google.p...6&bih=689&dpr=1
Sysgone Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ty mu nie podpowiadaj, niech się chłopak sam tłumaczy
Kenio Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Fajna pogoda i żart Ravena rozbawił mnie do łez , niebawem musimy się znów zorganizować.
Jerry_R Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 E tam zart, chlopak wygadal sie i tyle
Raven Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Taaaa... coś mi mówiło, że to będzie hicior :) Tu link dla "łazienkowych" ignorantów, ja na niego niestety wyszedłem, bo jeszcze wczoraj byłem przekonany, że sprzet pracuje na zwykłych bateriach. Specjalnie dla Jerrego zapytałem żonę o model i usłyszałem " sprawdź na stacji dokującej"!?!?!? - do wczoraj była to zwykła podstawka Wywołując mnie do odpowiedzi zburzyliście mój "spokojny, bezpieczny świat" :) http://www.sklepy24.pl/sklep/sypialny_com_pl/produkt/bezprzewodowa-ceramiczna-prostownica-i-lokowka-first-fa-5667-1/966 Dzisiaj odprowadzałem dziecko do szkoły i nadal nauczycielka dziwnie się uśmiecha - chce pożyczyć czy co?
Rekomendowane odpowiedzi