Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kwiecień 2013 w zach-pom

ArtCho

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

20

• burgifan

20

• bilety

17

• wooferai

17

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze

Lipa,Lipa dzisiaj popołudniu zrobiłem małą rundke po dzielnicy,na taką trase troche za zimno,

Qszysiek, nie rób scen! Ja dziś zrobiłem 520 km z Zegrza do Szczecina. Jak wyjeżdżałem były 22 stopnie, a jak dotarłem o 21.00, to było 8 ;) Spędziłem urocze 7 godzin i 20 minut w siodle i nawet za dużo nie padało :)

Ja z goframi odpadam - muszę trochę pomieszkać...

Rzelu - super wieści! Nowy Rzel, na nowym skuterze! :)

28 KWIETNIA ( okolica pod Warszawska mokro na ranem o 4-5-6 padało a nawet lało ) zapowiada się deszczowy zobaczymy co dalej nam przyniesie MAJ

Na dzis wybralam rower. Mam zamiar jechac do Löcknitz do netto (jest otwarte w niedziele) po jakies drobne zakupy. Jakby ktos byl chetny na wycieczke rowerowa to prosze o kontakt na moj tel :)

Na dzis wybralam rower. Mam zamiar jechac do Löcknitz do netto (jest otwarte w niedziele) po jakies drobne zakupy. Jakby ktos byl chetny na wycieczke rowerowa to prosze o kontakt na moj tel :clapping:

Napisz ile czasu jechałaś w jedną stronę, na przyszłość piszę się na taką wycieczkę, oczywiście jak uda mi się odpowiednio wcześniej przeczytać Twojego posta !

• Klubowicze

Na dzis wybralam rower. Mam zamiar jechac do Löcknitz do netto (jest otwarte w niedziele) po jakies drobne zakupy. Jakby ktos byl chetny na wycieczke rowerowa to prosze o kontakt na moj tel :clapping:

Samba, a co z relacją z Rostocku?

• Klubowicze

W czwartek godz 19-ta Pleciuga proponujemy z Arkiem przejazd nad jezioro Szmaragdowe. Proszę o potwierdzenie przybycia.

No zdjęcia extra, pogoda dopisała. Czego tu więcej chcieć. :thumbsup:

Zapisany jestem już na Burgmanię. :wink:

Ktoś jeszcze jedzie?? (oprócz Kowal, wooferai i Bilety)

Bo czas by się już decydować. :renske:

• Klubowicze

W czwartek godz 19-ta Pleciuga proponujemy z Arkiem przejazd nad jezioro Szmaragdowe. Proszę o potwierdzenie przybycia.

Mnie nie będzie... Tym razem jedziemy na rowery z żoną :thumbsup:

Ale fajnie! Zazdraszczam Wam! Wiecie jak mi się tam podoba!

A ja dziś zrobiłem krótką rundkę z synem pod wieczór po NRD, zanim deszcz nas trochę zmoczył...

1_zpsa33b381a.jpg

2_zpsdc3b8557.jpg

4_zps5ad07ceb.jpg

• Klubowicze

No Artur, wydaje mi się, że na tej przejażdżce to dwie Hondy w automacie były. :D

Czyli dwie Hondy 500cm i 125cm :) (ale zdawałoby się, że to 500 i przynajmniej ze 400, takie te sprzęty teraz wypasione na wielkości są) :) .

Tak, tak. Właśnie, dokładnie tak! :)