Samba Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Gofry w Miedzyzdrojach dobry pomysl. Ja tez sie dopisuje. Kto jeszcze chetny? Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ooo blisko mnie ...tyle za mam dyzur w pracy ...a moze uciekne na goferka z wami ...a o ktorej tak ten goferek?? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 My nie możemy jutro do Międzyzdrojów jadę do Berlina. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 O....i lipa z goframi... Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 sam zrobie sobie gofry w domu......ooo......a co...i poleje syropem jagodowym z bita smietana i tryskawka...heee:) Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Lipa,Lipa dzisiaj popołudniu zrobiłem małą rundke po dzielnicy,na taką trase troche za zimno, Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ...dokladnie w sciu jakies ledwo +10...zimno......czekamy na cieplejsza pogode .. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Lipa,Lipa dzisiaj popołudniu zrobiłem małą rundke po dzielnicy,na taką trase troche za zimno, Qszysiek, nie rób scen! Ja dziś zrobiłem 520 km z Zegrza do Szczecina. Jak wyjeżdżałem były 22 stopnie, a jak dotarłem o 21.00, to było 8 Spędziłem urocze 7 godzin i 20 minut w siodle i nawet za dużo nie padało Ja z goframi odpadam - muszę trochę pomieszkać... Rzelu - super wieści! Nowy Rzel, na nowym skuterze! Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Moje prawe kolano mówi że idzie piękna pogoda do jazdy. Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pięknie wstało słonko,może byc dzisiaj fajnie, Odnośnik do komentarza
Max-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 28 KWIETNIA ( okolica pod Warszawska mokro na ranem o 4-5-6 padało a nawet lało ) zapowiada się deszczowy zobaczymy co dalej nam przyniesie MAJ Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na dzis wybralam rower. Mam zamiar jechac do Löcknitz do netto (jest otwarte w niedziele) po jakies drobne zakupy. Jakby ktos byl chetny na wycieczke rowerowa to prosze o kontakt na moj tel Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na dzis wybralam rower. Mam zamiar jechac do Löcknitz do netto (jest otwarte w niedziele) po jakies drobne zakupy. Jakby ktos byl chetny na wycieczke rowerowa to prosze o kontakt na moj tel Napisz ile czasu jechałaś w jedną stronę, na przyszłość piszę się na taką wycieczkę, oczywiście jak uda mi się odpowiednio wcześniej przeczytać Twojego posta ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na dzis wybralam rower. Mam zamiar jechac do Löcknitz do netto (jest otwarte w niedziele) po jakies drobne zakupy. Jakby ktos byl chetny na wycieczke rowerowa to prosze o kontakt na moj tel Samba, a co z relacją z Rostocku? Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jutro dam linka do zdjęć spoko Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jutro dam linka do zdjęć spoko Zgodnie z obietnicą: https://picasaweb.google.com/106688807574712367295/Rostock?authkey=Gv1sRgCJ7R2aiiwOTnGg Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 W czwartek godz 19-ta Pleciuga proponujemy z Arkiem przejazd nad jezioro Szmaragdowe. Proszę o potwierdzenie przybycia. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja bym był bardzo chętnie, lecz niestety od soboty chodzę na nowy kurs który trwa do 17 czerwca i prawdopodobnie nigdzie nie będę mógł się wybrać. No chyba że udało by mi się urwać to mógłbym dojechać Zgodnie z obietnicą: https://picasaweb.go...gCJ7R2aiiwOTnGg Ale super foty, na prawdę ! Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No zdjęcia extra, pogoda dopisała. Czego tu więcej chcieć. Zapisany jestem już na Burgmanię. Ktoś jeszcze jedzie?? (oprócz Kowal, wooferai i Bilety) Bo czas by się już decydować. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 W czwartek godz 19-ta Pleciuga proponujemy z Arkiem przejazd nad jezioro Szmaragdowe. Proszę o potwierdzenie przybycia. Mnie nie będzie... Tym razem jedziemy na rowery z żoną Zgodnie z obietnicą: https://picasaweb.go...gCJ7R2aiiwOTnGg Ale fajnie! Zazdraszczam Wam! Wiecie jak mi się tam podoba! A ja dziś zrobiłem krótką rundkę z synem pod wieczór po NRD, zanim deszcz nas trochę zmoczył... Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam braciaszki i białogłowy, widzę trzy moto na zlot no,no... czy ktoś jeszcze ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja ciągle myślę... Widzieliście takie cóś? To ktoś z naszych? http://gyazo.com/a13682ee1557e6d53ed2da49a2986811 Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No Artur, wydaje mi się, że na tej przejażdżce to dwie Hondy w automacie były. Czyli dwie Hondy 500cm i 125cm (ale zdawałoby się, że to 500 i przynajmniej ze 400, takie te sprzęty teraz wypasione na wielkości są) . PS. Zapraszam do jeszcze gorącego tematu: http://www.forum.bur...-kajaki-drawno/ Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 PS. Zapraszam do jeszcze gorącego tematu: http://www.forum.bur...-kajaki-drawno/ Ja jutro właśnie płynę odcinek Nowa Korytnica - Bogdanka Już trzeci raz w sumie, trasa fajna, polecam Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No Artur, wydaje mi się, że na tej przejażdżce to dwie Hondy w automacie były. Czyli dwie Hondy 500cm i 125cm (ale zdawałoby się, że to 500 i przynajmniej ze 400, takie te sprzęty teraz wypasione na wielkości są) . Tak, tak. Właśnie, dokładnie tak! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi